Najveća legenda! Hvala na videu!
Raspravljate o temi Nedjeljom u 2 u Politika forumu, dio Znanost foruma; Nisam znao gdje da otvorim ovu temu, no kako je emisija uglavnom politički orijentirana, nadam se da moderator neće imati ...
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
Najveća legenda! Hvala na videu!
Kerum je glup ko kurac. On ne samo da se ne zna izražavati, on ne zna niti misliti.
Ono sa Srbima mu je super. Pomaže Srbe jer je altruist i jer voli pomoći (ljudima kao takvima). A ti Srbi su dobri ljudi. Ali iz Srbije ne želi ništa jer iz Srbije nikad ništa dobro nije došlo.
Da mi je znati odakle su ti dobri Ljudi, koji su Srbi, došli? Valjda iz Meksika.
Trebao ga je Stanković zajebati i pitati bi li mu zet smio biti iz obitelji tih dobrih Srba kojima je pomagao za vrijeme rata, da mu da pitanje sa petljom, kada je već izjavio da ne broji krvna zrnca. Ali zna po prezimenu tko je Hrvat,a tko nije (ilitiga tko je Srbin).
Seljačina od glave do pete, ali ipak kupujem kod njega jer je najjeftiniji.
Slažem se.
Mogao ga je "dokrajčiti"...
Trebao ga je za Srbe još više provocirati (a i Aleks je srbin, ak se ne varam, pa je i to trebao spomenuti).
Neće Kerum dobiti novi mandat...
Aca je Srbin... Ima negdje gdje mu Mišo Kovač kaže nešto u stilu - "Znam ja odakle su tvoji, ali ti si mene prvi pozvao u emisiju i hvala ti na tome..."
Stanković je ovog konja samo malo roštiljao.. da je pojačao vatru, ovaj bi se digao, izvrijeđao Stankovića i otišao.
Ma pazi mu stajling samo. Kao da je došao u Oktogon na malo brejkdensa.
Ali evo malo Miše...
Oće. Reka je ono šta neki misle, ali eto nije politički korektno reći na glas.
Inače, nije Željko zrncolog, nego ona retadirana budala Stanković. Kakvo je to pitanje o Srbinu za zeta? Pa to zdrav čovik ne bi postavija. Zašto ga nije pita voli li jebat mrtve vjeverice? Ograđuje li se od apartheida? Bi li ubija ljude sa Downovim sindromom?To je takav tip retardiranih pitanja i na to se ne odgovara, ali Kerum je naivan, ne zna zamaskirati svoje stavove iza 10ak rečenica punih floskula. Vidi se da nije extra političar. Da je Stanković pita Đapića o Srbima, da vidiš kako bi 15 minuta slušali odgovor, a ne bi ništa čuli.
Uglavnom, da bi bija dobar gradonačelnik, moraš znat dobro govorit i ne smiješ biti glup i imaš potporu npr. Mani Gotovac i miran si tada. Možeš biti Josef Fritzl 2. Kerum me iznenadija šta nije napustija studio.
Jel se Aca uvrijedio jer ne može u Kerumovu obitelj ??
Komandant Data,bijelo lice,
Kad ćeš doći do Zemljice
Da pričas danima,jer nas zanima
da li u stroju obitava anima.
da vidim jesam shvatio. Kažeš da se na takva pitanja ne odgovara. Kažeš također da bi svaki drugi političar "lukavo" izbjegao takav škakljiv odgovor, ali Kerum nije. I tko je onda tu budala (kako ti kažeš)?
Koliko ja pratim Stankovića, on svima postavlja provokativna pitanja takvog tipa.
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.