Stranica 1 od 4 1234 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 36

Nedjeljom u 2

Raspravljate o temi Nedjeljom u 2 u Politika forumu, dio Znanost foruma; Nisam znao gdje da otvorim ovu temu, no kako je emisija uglavnom politički orijentirana, nadam se da moderator neće imati ...

reMember A Worm`s Life Champion, Zombie Storm Champion Avatar od korisnika raven
    Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,079
    Liked
    313 times

Nedjeljom u 2

Nisam znao gdje da otvorim ovu temu, no kako je emisija uglavnom politički orijentirana, nadam se da moderator neće imati ništa protiv što sam ju otvorio ovdje.

Evo, jučer je gostovao splitski gradonačelnik i poduzetnik Željko Kerum.
    A šta reći? Žalosno je da drugi po veličini grad u državi vodi čovjek koji ne zna složiti dvije smislene rečenice, ma koliko god bio sposoban i bogat.

evo, sam uvod u emisiju sve govori...
    He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.

prof. Foruma Avatar od korisnika Casey
    Datum registracije
    11-08-05
    Starost
    24
    Poruka
    1,810
    Liked
    0 times

Re: Nedjeljom u 2

Najveća legenda! Hvala na videu!

Akademik Avatar od korisnika Vidolinho
    Datum registracije
    16-03-07
    Starost
    28
    Poruka
    5,515
    Liked
    77 times

Kerum je glup ko kurac. On ne samo da se ne zna izražavati, on ne zna niti misliti.

Ono sa Srbima mu je super. Pomaže Srbe jer je altruist i jer voli pomoći (ljudima kao takvima). A ti Srbi su dobri ljudi. Ali iz Srbije ne želi ništa jer iz Srbije nikad ništa dobro nije došlo.

Da mi je znati odakle su ti dobri Ljudi, koji su Srbi, došli? Valjda iz Meksika.

Trebao ga je Stanković zajebati i pitati bi li mu zet smio biti iz obitelji tih dobrih Srba kojima je pomagao za vrijeme rata, da mu da pitanje sa petljom, kada je već izjavio da ne broji krvna zrnca. Ali zna po prezimenu tko je Hrvat,a tko nije (ilitiga tko je Srbin).

Seljačina od glave do pete, ali ipak kupujem kod njega jer je najjeftiniji.

prof. Foruma Avatar od korisnika jaiopetja
    Datum registracije
    13-04-07
    Poruka
    1,597
    Liked
    87 times

Slažem se.
    Mogao ga je "dokrajčiti"...
    Trebao ga je za Srbe još više provocirati (a i Aleks je srbin, ak se ne varam, pa je i to trebao spomenuti).

Neće Kerum dobiti novi mandat...

Akademik Avatar od korisnika Vidolinho
    Datum registracije
    16-03-07
    Starost
    28
    Poruka
    5,515
    Liked
    77 times

Citat Pravi autor: jaiopetja Pogledaj Poruke
    Slažem se.
    Mogao ga je "dokrajčiti"...
    Trebao ga je za Srbe još više provocirati (a i Aleks je srbin, ak se ne varam, pa je i to trebao spomenuti).
    Aca je Srbin... Ima negdje gdje mu Mišo Kovač kaže nešto u stilu - "Znam ja odakle su tvoji, ali ti si mene prvi pozvao u emisiju i hvala ti na tome..."

Stanković je ovog konja samo malo roštiljao.. da je pojačao vatru, ovaj bi se digao, izvrijeđao Stankovića i otišao.

Ma pazi mu stajling samo. Kao da je došao u Oktogon na malo brejkdensa.

Ali evo malo Miše...

prof. Foruma Avatar od korisnika Casey
    Datum registracije
    11-08-05
    Starost
    24
    Poruka
    1,810
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: jaiopetja Pogledaj Poruke
    Neće Kerum dobiti novi mandat...
    Oće. Reka je ono šta neki misle, ali eto nije politički korektno reći na glas.

Inače, nije Željko zrncolog, nego ona retadirana budala Stanković. Kakvo je to pitanje o Srbinu za zeta? Pa to zdrav čovik ne bi postavija. Zašto ga nije pita voli li jebat mrtve vjeverice? Ograđuje li se od apartheida? Bi li ubija ljude sa Downovim sindromom? To je takav tip retardiranih pitanja i na to se ne odgovara, ali Kerum je naivan, ne zna zamaskirati svoje stavove iza 10ak rečenica punih floskula. Vidi se da nije extra političar. Da je Stanković pita Đapića o Srbima, da vidiš kako bi 15 minuta slušali odgovor, a ne bi ništa čuli.
    Uglavnom, da bi bija dobar gradonačelnik, moraš znat dobro govorit i ne smiješ biti glup i imaš potporu npr. Mani Gotovac i miran si tada. Možeš biti Josef Fritzl 2. Kerum me iznenadija šta nije napustija studio.

Uvaženi forumas Avatar od korisnika tuvok
    Datum registracije
    22-11-08
    Starost
    3
    Poruka
    851
    Liked
    1 times

Jel se Aca uvrijedio jer ne može u Kerumovu obitelj ??
    Komandant Data,bijelo lice,
    Kad ćeš doći do Zemljice
    Da pričas danima,jer nas zanima
    da li u stroju obitava anima.

reMember A Worm`s Life Champion, Zombie Storm Champion Avatar od korisnika raven
    Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,079
    Liked
    313 times

Citat Pravi autor: Casey Pogledaj Poruke
    To je takav tip retardiranih pitanja i na to se ne odgovara, ali Kerum je naivan, ne zna zamaskirati svoje stavove iza 10ak rečenica punih floskula. Vidi se da nije extra političar. Da je Stanković pita Đapića o Srbima, da vidiš kako bi 15 minuta slušali odgovor, a ne bi ništa čuli.
    da vidim jesam shvatio. Kažeš da se na takva pitanja ne odgovara. Kažeš također da bi svaki drugi političar "lukavo" izbjegao takav škakljiv odgovor, ali Kerum nije. I tko je onda tu budala (kako ti kažeš)?
    Koliko ja pratim Stankovića, on svima postavlja provokativna pitanja takvog tipa.
    He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.

prof. Foruma Avatar od korisnika jaiopetja
    Datum registracije
    13-04-07
    Poruka
    1,597
    Liked
    87 times

Inače, nije Željko zrncolog, nego ona retadirana budala Stanković. Kakvo je to pitanje o Srbinu za zeta? Pa to zdrav čovik ne bi postavija.
    Bolje se zapitaj kakav je to odgovor na to pitanje, a ne kako ga je Stanković postavio...
    Ipak mislim da 'zdrav čovik' ne bi onako odgovorio.

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Inače, nije Željko zrncolog, nego ona retadirana budala Stanković.
    Što nam ovo govori o tebi?! Malo kulture ti ne bi falilo.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Stranica 1 od 4 1234 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku