| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Nedjeljom u 2 - sutra gost Milanović - evo prilike za smijeh u Znanost forumu; Prošli put je bilo jako smiješno, nadam se da nas ni ovaj put Mile neće razočarati. Evo malog ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 824
![]() | Nedjeljom u 2 - sutra gost Milanović - evo prilike za smijeh Prošli put je bilo jako smiješno, nadam se da nas ni ovaj put Mile neće razočarati. Evo malog podsjetnika od prošli put: YouTube - Zvijezde pojma nemaju
__________________ AC MILAN : 2003-2008 ![]() Serie A : 2004, Liga Prvaka : 2003,2007, Kup Italie : 2003, Superkup Italie : 2004, Europski Super Kup : 2003,2007, Svj. klupsko prvenstvo : 2007 |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedjeljom u 2 - sutra gost Milanović - evo prilike za smijeh Citat:
| |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Nedjeljom u 2 - sutra gost Milanović - evo prilike za smijeh Slažem se sa Wampicom, dal ti znaš na kaj je Zoki odgovarao nemam pojima, ili nemaš pojima? Ovo kaj je izvučeno u filmiću su izvučene rečenice iz konteksta, čak su neke ponovljne da se onom koji ne prati NU2 dobi dojam da lik kroz cijelu emisiju govorio nemam pojima, a nije. I nije uopće bilo smiješno prošli put, plus Zokija Stanković nije strgao poput mladog HDZ-ovog lava Jandrokovića, e ta je emisija bila za krepat |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,039
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedjeljom u 2 - sutra gost Milanović - evo prilike za smijeh meni je inace ovo ismijavanje vrlo glupo,a i tih par njegovih ajmo reci smijesnih odgovora se stalno ponavljaju i ubacuju,meni je to nivo retardiranosti i nije mi uopce bilo smijesno sto je covjek govorio
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,287
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedjeljom u 2 - sutra gost Milanović - evo prilike za smijeh Sa Zokijem je bila normalna emisija (očito autor teme nije gledao Nu2), takva će bit i ona sutra, a ovo sa malim lavićem Jandrokovićem je jad i smijeh u isto vrijeme |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,059
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedjeljom u 2 - sutra gost Milanović - evo prilike za smijeh Bit će smijeh i sa Milanovićem ako ga Stanković krene prcat, a ovaj ionako nezna šta govori ni sam.
__________________ Svi pjevaju ja ne čujem Nikome se ne radujem Samo tebe očekujem |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 824
![]() | Re: Nedjeljom u 2 - sutra gost Milanović - evo prilike za smijeh auuuuu.....mislio sam de će biti zabavno i smiješno ali nadmašio je samog sebe ![]() Ipak najjače mi je bilo na kraju emisije kad je na intervenciju Stankovića trebao čestita Božić, pa krene on sa čestitkom i zapne mu knedla u grlu i skoro se zaguti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ AC MILAN : 2003-2008 ![]() Serie A : 2004, Liga Prvaka : 2003,2007, Kup Italie : 2003, Superkup Italie : 2004, Europski Super Kup : 2003,2007, Svj. klupsko prvenstvo : 2007 |
| | |
![]() |
« Ako biste legalizirali rekreativne droge, kako biste regulirali njihovo koristenje?
|
Presuda Mrkšiću, Šljivančaninu i Radiću »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:33.

AC MILAN : 2003-2008