Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Nedjeljom u 2 - sutra gost Milanović - evo prilike za smijeh u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: M@tej@ Mislim da je u današnje vrijeme idiotski misliti kako ˝komunisti˝ ne slave Božić. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-12-07, 11:17   #21 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 57
Greg Oden
Re: Nedjeljom u 2 - sutra gost Milanović - evo prilike za smijeh

Citat:
Pravi autor: M@tej@ Pogledaj Poruke
Mislim da je u današnje vrijeme idiotski misliti kako ˝komunisti˝ ne slave Božić. Svega je bilo za vrijeme Jugoslavije, ali budemo li zauvijek živjeli u tom vremenu i mislili kako su neki stavovi još uvijek takvi - nećemo daleko. Osim toga, danas je i taj izraz komunisti nepotreban u smislu u kojem se rabi.
imaš pravo u jednom pogledu...danas je Božić komercijaliziran, i slave ga reikisti,Subotari...ali u našem tradicionalnom društvu je Božić blagdan Kristova rođenja...a zna se da su partizanine mrzili religiju i da nisu slavili Božić....malo je ironično što on čestita Božić,a stara je partizanina i otvoreno je rekao da ne vjeruje u Boga....
Greg Oden je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 12:09   #22 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,140
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Greg Oden Pogledaj Poruke
imaš pravo u jednom pogledu...danas je Božić komercijaliziran, i slave ga reikisti,Subotari...ali u našem tradicionalnom društvu je Božić blagdan Kristova rođenja...a zna se da su partizanine mrzili religiju i da nisu slavili Božić....malo je ironično što on čestita Božić,a stara je partizanina i otvoreno je rekao da ne vjeruje u Boga....
Ako si htio napisati augmentativ, onda si trebao napisati partizančine
I nastavi živjeti u prošlosti među partizanima i ustašama.
Bože, zatucanog li naroda. I vi bi u Europu?
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 12:23   #23 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,068
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

ak je partizan netko rođen 1966. godine, onda mogu biti i ja koji sam bio u pionirima.

ali opet, sam si je kriv zocky kad je valjao pizdarije tipa da gaji neki sentiment prema titu. meni kao biraču to niš ne znači i ne dira me jer znam da je kurtaazija (valjda zbog NOB-ovaca koji du glasali ) ali da je blentavo - jest.
ševa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 13:56   #24 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 1,929
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

a fala bogu da je kurtoazija. on je političar. zar je to nešto za čudit se.
mora čestitat i božić i bajram i titovo rođenje (whatever)
kurtoazija je i čestitat božić (kao i bajram - zar ne teice).
evo teica je čestitala bjaram, a ne viruje u alaha
nadan se da niko ne smatra kako je ona licemjerna.
Tamo je Dalmacijaaaaaa!
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 14:20   #25 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,155
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
kurtoazija je i čestitat božić (kao i bajram - zar ne teice).
evo teica je čestitala bjaram, a ne viruje u alaha
Ja vjerujem u Allaha=Bog. Kako ne Marinko?!

Ali to nema veze sa kurtoazijom, koliko znam Stanković je Milanoviću (nisam gledala emisiju, ako nije bilo tako ispravite me) čestitao Božić, pa je ovaj njemu.

Meni nije nitko čestitao Bajram jer ga ne slavim. Ali ove godine jesam (bio mi rođendan na taj dan), pa sam dobila baklave iz Sarajeva.
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 14:42   #26 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-10-07
Poruka: 1,271
lamborghini je zabranio reputaciju

Uglavnom bilo je smiješno
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 17:19   #27 (permalink)
prof. Foruma

marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ja vjerujem u Allaha=Bog. Kako ne Marinko?!

Ali to nema veze sa kurtoazijom, koliko znam Stanković je Milanoviću (nisam gledala emisiju, ako nije bilo tako ispravite me) čestitao Božić, pa je ovaj njemu.

Meni nije nitko čestitao Bajram jer ga ne slavim. Ali ove godine jesam (bio mi rođendan na taj dan), pa sam dobila baklave iz Sarajeva.
al si čestitala bajram iako ga ne slaviš, pa zašto i milanović ne bi čestita božić iako ga ne slavi
Tamo je Dalmacijaaaaaa!
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 17:55   #28 (permalink)
The Najarogantnija

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Marinko ajde pročitaj još jednom moj post.
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 18:01   #29 (permalink)
prof. Foruma

evo jesan
Tamo je Dalmacijaaaaaa!
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 18:27   #30 (permalink)
The Najarogantnija

I dalje ne ide u glavu, ha?

Citat:
Ali to nema veze sa kurtoazijom, koliko znam Stanković je Milanoviću čestitao Božić, pa je ovaj njemu.
Postoje dvije strane ovdje Marinko.

1. strana; Stanković koji čestita Milanoviću
2. strana: Milanović koji čestita Stankoviću

Slučaj Bajram:

1. strana: ja čestitam Bajram
2. strana: hvala i NE čestita Bajram meni

Jasnije?

Ps. Mislim da bi ja bila dobra odvjetnica. Marinko bi li me se bojao, ajde reci, reci...
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:09.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113