| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Nedjeljom u 2 - sutra gost Milanović - evo prilike za smijeh u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: M@tej@ Mislim da je u današnje vrijeme idiotski misliti kako ˝komunisti˝ ne slave Božić. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 57
![]() | Re: Nedjeljom u 2 - sutra gost Milanović - evo prilike za smijeh Citat:
| |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,140
![]() ![]() ![]() | Re: Nedjeljom u 2 - sutra gost Milanović - evo prilike za smijeh Citat:
![]() I nastavi živjeti u prošlosti među partizanima i ustašama. ![]() Bože, zatucanog li naroda. I vi bi u Europu? ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedjeljom u 2 - sutra gost Milanović - evo prilike za smijeh ak je partizan netko rođen 1966. godine, onda mogu biti i ja koji sam bio u pionirima. ![]() ali opet, sam si je kriv zocky kad je valjao pizdarije tipa da gaji neki sentiment prema titu. meni kao biraču to niš ne znači i ne dira me jer znam da je kurtaazija (valjda zbog NOB-ovaca koji du glasali ) ali da je blentavo - jest.
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: NDD Godina: 30
Poruka: 1,929
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedjeljom u 2 - sutra gost Milanović - evo prilike za smijeh a fala bogu da je kurtoazija. on je političar. zar je to nešto za čudit se. mora čestitat i božić i bajram i titovo rođenje (whatever) kurtoazija je i čestitat božić (kao i bajram - zar ne teice). evo teica je čestitala bjaram, a ne viruje u alaha ![]() nadan se da niko ne smatra kako je ona licemjerna.
__________________ Tamo di živin ja. More je sudbina. Srca su slobodna. Tamo je Dalmacijaaaaaa! |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,155
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedjeljom u 2 - sutra gost Milanović - evo prilike za smijeh Citat:
Ali to nema veze sa kurtoazijom, koliko znam Stanković je Milanoviću (nisam gledala emisiju, ako nije bilo tako ispravite me) čestitao Božić, pa je ovaj njemu. Meni nije nitko čestitao Bajram jer ga ne slavim. Ali ove godine jesam (bio mi rođendan na taj dan), pa sam dobila baklave iz Sarajeva. ![]()
__________________ Si vis pacem, para bellum. | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,271
![]() | Re: Nedjeljom u 2 - sutra gost Milanović - evo prilike za smijeh Uglavnom bilo je smiješno ![]()
__________________ ''U mom kraju ljudi govore, sve sta cinis da se ne zna, suti, dobro je, ja mirisem na prevaru i na tudji stan, al' zbog toga ne brinem se, jer sa tobom znam'' by Jelena Rozga |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: NDD Godina: 30
Poruka: 1,929
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedjeljom u 2 - sutra gost Milanović - evo prilike za smijeh Citat:
![]()
__________________ Tamo di živin ja. More je sudbina. Srca su slobodna. Tamo je Dalmacijaaaaaa! | |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,155
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedjeljom u 2 - sutra gost Milanović - evo prilike za smijeh I dalje ne ide u glavu, ha? Citat:
1. strana; Stanković koji čestita Milanoviću 2. strana: Milanović koji čestita Stankoviću Slučaj Bajram: 1. strana: ja čestitam Bajram 2. strana: hvala i NE čestita Bajram meni Jasnije? Ps. Mislim da bi ja bila dobra odvjetnica. Marinko bi li me se bojao, ajde reci, reci... ![]()
__________________ Si vis pacem, para bellum. | |
| | |
![]() |
« Ako biste legalizirali rekreativne droge, kako biste regulirali njihovo koristenje?
|
Presuda Mrkšiću, Šljivančaninu i Radiću »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:09.

meni kao biraču to niš ne znači i ne dira me jer znam da je kurtaazija (valjda zbog NOB-ovaca koji du glasali
) ali da je blentavo - jest.