| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Nedjeljom u 2 - sutra gost Milanović - evo prilike za smijeh u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: teica Ovo je dobro. Kada ne kaže valja, kada kaže isto valja samo da je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #44 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,061
![]() ![]() ![]() | Re: Nedjeljom u 2 - sutra gost Milanović - evo prilike za smijeh Da, samo su rijetki političari iskreni. U biti, ima li uopće takvih? I zašto, pobogu, rabite riječ čestit? ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedjeljom u 2 - sutra gost Milanović - evo prilike za smijeh Citat:
![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data | |
| | |
| | #47 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedjeljom u 2 - sutra gost Milanović - evo prilike za smijeh Ili još bolje: Da nije čestitao Božić, bio bi prljava komunjara koja mrzi sve što je ljudima sveto Sada kad je čestitao Božić, ispada licemjerna komunjara koja laže ljudima u lice POUKA - onaj tko nešto želiš tendenciozno tumačit, to će i napravit bez obzira na istinu A da ne spominjem koliko je smješno čovjeka rođenog 1966. nazivat partizanom i komunjarom. To je jednako apsurdno kao da ja, na primjer, forumaša koji se krije pod nickom Lamborghini nazovem ustaškom stokom. Smiješno, zar ne? Kakve veze ima on sa ustašama i sa stokom? Nikakve. Baš kao što Milanović nema veze ni sa partizanima ni sa komunistima.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #48 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,061
![]() ![]() ![]() | Re: Nedjeljom u 2 - sutra gost Milanović - evo prilike za smijeh Ne moraš meni plazit' jezik, znam ja o staroslavenskom mnogo više nego ti. ![]() Znam da riječ ima staroslavenske korijene jer se izvodi o stsl. čes - sreća i da u Čestit Božić ima značenje sretan, iako joj je današnje značenje drugačije (čestit - častan, pošten). Međutim, većina ljudi ne zna otkud to čestit, od čega je nastalo i kada, pa je prema tome bolje koristiti standardnu hrvatsku riječ - sretan. Osim toga, ne vjerujem da itko od vas, međusobno si čestitajući Božić, kaže: ˝Čestit ti Božić˝. I da, staroslavenski je danas gotovo mrtav jezik. ![]() P.S. Ispričavam se na offtopicu.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. Zadnji Uredio M@tej@ : 25-12-07 u 12:52. |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedjeljom u 2 - sutra gost Milanović - evo prilike za smijeh Citat:
nemoj se ti meni ljutit.božić je vrime sreće i radosti, mesine i alkohola ![]() i znan da je staroslavenski gotovo mrtav jezik i ovin ga ja oživljavan ![]() P.S. ne ispričavam se na offtopicu.
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data | |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,134
![]() | Re: Nedjeljom u 2 - sutra gost Milanović - evo prilike za smijeh Citat:
Kao drugo, čovjek koji pozdravlja sa drugovi i drugarice jasno daje do znanja s kim ima a s kim nema veze.
__________________ AC MILAN : 2003-2008 ![]() Serie A : 2004, Liga Prvaka : 2003,2007, Kup Italie : 2003, Superkup Italie : 2004, Europski Super Kup : 2003,2007, Svj. klupsko prvenstvo : 2007 | |
| | |
![]() |
« Ako biste legalizirali rekreativne droge, kako biste regulirali njihovo koristenje?
|
Presuda Mrkšiću, Šljivančaninu i Radiću »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:05.

U biti, ima li uopće takvih?

) neistina. 

nemoj se ti meni ljutit.

AC MILAN : 2003-2008