| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Nedjeljom u 2 - sutra gost Milanović - evo prilike za smijeh u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: lamborghini Kao prvo nemoj vrijeđati. Kao drugo, čovjek koji pozdravlja sa drugovi i drugarice jasno daje do ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,095
![]() | Re: Nedjeljom u 2 - sutra gost Milanović - evo prilike za smijeh Citat:
![]()
__________________ AC MILAN : 2003-2008 ![]() Serie A : 2004, Liga Prvaka : 2003,2007, Kup Italie : 2003, Superkup Italie : 2004, Europski Super Kup : 2003,2007, Svj. klupsko prvenstvo : 2007 | |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Nedjeljom u 2 - sutra gost Milanović - evo prilike za smijeh kako ne, i oni su socijalisti ![]() Socijalisti se pozdravljaju sa drugovi ![]() Citat:
| |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Nedjeljom u 2 - sutra gost Milanović - evo prilike za smijeh Nabrijani Stanković vs uljuđenog Milanovića Nakon odgledane emisije "Nedjeljom u 2" čovjek se upita gdje su granice profesionalnog novinarstva. Stanković se očigledno za ovu emisiju pripremao u maniru dovedi, razvali, uništi...definitivno nije Milanovićev fun ali koga briga, on je ipak respektabilan novinar nacionalne televizijske kuće. Ono što je želio postići je formiranje javnog mnijenja o Zoranu Milanoviću kao NE kulturnog, NE moralnog i NE dosljednog političara. Pozivanje Stankovića na mišljenje Genera i Jergovića o Zoranu Milanoviću je krajnje neukusno, jer niti jedan od spomenute dvojce nisu insajderi i ne mogu biti mjerodavni kritičari. Stankoviću je gorak okus u ustima ostavilo nacionalno predstavljanje Milanovićeve osječke kolegice Borzan. Zašto je tako reagirao kao da ga je pčela ubola? ![]() Ne treba se sramiti svog nacionalnog identiteta, svi smo građani lijepe naše, to je bila poruka Milanovića koju je Stanković tako žestoko napao. Inzistiranje na pitanju čestitke Sanaderu na izbornoj pobjedi i stavljanje mandata na raspolaganje zbog navodnog izbornog neuspjeha su projekcije opće medijske harange na Milanovića koja se u kontinuitetu vodi od izbora. Mediji su najubojitije oružje i onaj koji ih posjeduje ima ogromnu moć da od najvećeg lopova napravi najuspješnijeg poduzetnika i poštena čovjeka, kao i da od čovjeka visokih moralnih načela naprave ljudsku karikaturu. No mišljenja su uvijek različita, i trebaju biti jer svatko od nas percipira osobu i događaje na svojstven način. Meni se Zoran čini sasvim OK, fajterski tip, uljuđen, i nasuprot Stankovića mislim da Milanović ima itekako dobru viziju politike u vođenju svoje stranke.
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! |
| | |
| | #55 (permalink) |
| kralj disko-čage Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,900
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedjeljom u 2 - sutra gost Milanović - evo prilike za smijeh pa ne bih baš rekao da ga je ciljano išao razvaliti niti da je bio posebno nabrijan, a inzistiranja na odgovorima koje sugovornik izbjegava dati stankovićev su standard. ne vidim ništa neobično oko te emisije. |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,838
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedjeljom u 2 - sutra gost Milanović - evo prilike za smijeh To je bila zezancija što sam ja napisala stih jedne pjesmice. A dogovorili smo se da stihove nekih pjesmica se mogu pjevati- demokracija. ![]() Malo podbadanja nikoga nije ubilo.
__________________ [0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže |
| | |
| | #59 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Nedjeljom u 2 - sutra gost Milanović - evo prilike za smijeh Citat:
Malo mi je Milanović bezbojan i emisija mi nije bila ništa posebno.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| | |
![]() |
« Ako biste legalizirali rekreativne droge, kako biste regulirali njihovo koristenje?
|
Presuda Mrkšiću, Šljivančaninu i Radiću »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:35.

AC MILAN : 2003-2008 
Moderna frizura, zlatni lanac, sat; čizmica na petu - pa ti si disko-kralj