| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Nedjeljom u dva - Stanković vs Dodik u Znanost forumu; Aco legendo, svaka ti dala danas u emisiji nediljon u dva, stanković je ispizdija onog seljaka od premijera republike srpske. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 29
Poruka: 1,523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nedjeljom u dva - Stanković vs Dodik ![]() Aco legendo, svaka ti dala ![]() danas u emisiji nediljon u dva, stanković je ispizdija onog seljaka od premijera republike srpske. tipa je dovea do ludila. prejako. prvo ga je dočeka sa prilogom di su naveli kako se obogatija šverceron duvana u vrime rata pa mi je nadimak MILE RONHIL , a kao šlag na kraju su mu doveli nekog bošnjačkog novinara iz studija u sarajevu s kojin se mile ronhil tužaka. bilo je i teških riči. na kraju se dodik skupio, bacija mikrofon na stol, na brzinu da stankoviću ruku i otiša, a aco puka od smija ![]() ![]() ne znan kad je repriza al vridi to pogledat ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07 Godina: 23
Poruka: 239
![]() ![]() | gledao sam...nevjerovatno Stole svaka čast...a Dodik nije toliko smješan koliko je bio u emisiji jerbo takvi tipovi rješavaju stvari šakom... I kladim se da je ovo bio razgovor u nekom bircu, Dodik bi mu glavu strgo... Šta je zastrašujuće je da se Mile Ronhil uopće ne trudi sakrit to svoje lice...a jbg... repriza je poslije ponoci, mozda cak u dva ujutro...ali vrijedi pogledat a one sa tv karticom bi zamolio da to arhiviraju ![]()
__________________ .keskin. Zadnji Uredio daidza : 16-12-07 u 19:58. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Hello Kitty fan Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 786
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedjeljom u dva - Stanković vs Dodik bez obzira koliki je Dodik kreten stankovic ovoga puta nije uspio ostati voditeljski korektan i mislim da je to i sam skuzio pred kraj emisije..
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedjeljom u dva - Stanković vs Dodik Citat:
![]() Stankovic je pozvao gosta u emisiju...ma tko god to bio on treba ostati uvijek jednako korektan...a ne da se sprdaju s Dodikom njih dvojica ko sa nekim debilom
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,059
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedjeljom u dva - Stanković vs Dodik Citat:
Slažem se, iako je taj Dodik krajnja kretenčina, on kao voditelj ne smije bit pristran i ne smije se sa ovim drugim rugat Dodiku , nego mora bit objektivan. A on Dodiku skoro nije ni dopustio da priča , a onog iz sarajeva nije uopće prekidao ni ništa, još se smijao s njim na račun ovoga ![]() Kao novinar trebao bi se ponašati nepristrano, iako moram priznati da je meni ovo zajebavanje s Dodikom bilo baš tako smiješno i dobro ![]()
__________________ Svi pjevaju ja ne čujem Nikome se ne radujem Samo tebe očekujem | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedjeljom u dva - Stanković vs Dodik Citat:
![]()
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedjeljom u dva - Stanković vs Dodik Strgala sam se od smijeha, lik je budaletina (jbga ali je!). Najjače je bilo kada je rekao nešt u stilu Pa ja mislio da će mo pričati o nečemu važnom - a tad su govorili o Hrvatima u Posavini. ![]() I taj primitivno - bahati stav s odgovorima "A što ti misliš" ili još bolje kada je analizirao psihu onoga novinara iz Sa. ![]() Smijurija teža. ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedjeljom u dva - Stanković vs Dodik Ja gledala zadnjih 10 minuta i krepavala od smijeha. ![]() A najbolje je bilo kada je bacio mikrofon od stol i pitao "Jesi završio?" ![]() Strašno kome se sve da vlast.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
![]() |
| Tagovi: dodik, republika srpska, stankovic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:46.

, a kao šlag na kraju su mu doveli nekog bošnjačkog novinara iz studija u sarajevu s kojin se mile ronhil tužaka.
bilo je i teških riči. na kraju se dodik skupio, bacija mikrofon na stol, na brzinu da stankoviću ruku i otiša, a aco puka od smija