Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Nedjeljom u dva - Stanković vs Dodik u Znanost forumu; Aco legendo, svaka ti dala danas u emisiji nediljon u dva, stanković je ispizdija onog seljaka od premijera republike srpske. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-12-07, 14:38   #1 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 29
Poruka: 1,523
marinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono nešto
Nedjeljom u dva - Stanković vs Dodik

Aco legendo, svaka ti dala

danas u emisiji nediljon u dva, stanković je ispizdija onog seljaka od premijera republike srpske.

tipa je dovea do ludila. prejako. prvo ga je dočeka sa prilogom di su naveli kako se obogatija šverceron duvana u vrime rata pa mi je nadimak MILE RONHIL , a kao šlag na kraju su mu doveli nekog bošnjačkog novinara iz studija u sarajevu s kojin se mile ronhil tužaka. bilo je i teških riči. na kraju se dodik skupio, bacija mikrofon na stol, na brzinu da stankoviću ruku i otiša, a aco puka od smija

ne znan kad je repriza al vridi to pogledat
marinkoM8 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 14:48   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 23
Poruka: 239
.keskin. se izdvaja iz mase.keskin. se izdvaja iz mase
gledao sam...nevjerovatno

Stole svaka čast...a Dodik nije toliko smješan koliko je bio u emisiji jerbo takvi tipovi rješavaju stvari šakom...

I kladim se da je ovo bio razgovor u nekom bircu, Dodik bi mu glavu strgo...

Šta je zastrašujuće je da se Mile Ronhil uopće ne trudi sakrit to svoje lice...a jbg...

repriza je poslije ponoci, mozda cak u dva ujutro...ali vrijedi pogledat

a one sa tv karticom bi zamolio da to arhiviraju

Zadnji Uredio daidza : 16-12-07 u 19:58.
.keskin. je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 14:50   #3 (permalink)
Hello Kitty fan

Datum registracije: 10-02-07
Godina: 19
Poruka: 786
BITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavan
Re: Nedjeljom u dva - Stanković vs Dodik

bez obzira koliki je Dodik kreten stankovic ovoga puta nije uspio ostati voditeljski korektan i mislim da je to i sam skuzio pred kraj emisije..
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 14:54   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 29
Poruka: 1,523
marinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: BITCHARKA Pogledaj Poruke
bez obzira koliki je Dodik kreten stankovic ovoga puta nije uspio ostati voditeljski korektan i mislim da je to i sam skuzio pred kraj emisije..
iako očaran tvojim avatarom, neću se složit s tobom.

dapače ovako se i triba voditelj ponašat sa političarima
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 15:01   #5 (permalink)
Hello Kitty fan

BITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavan

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
iako očaran tvojim avatarom, neću se složit s tobom.

dapače ovako se i triba voditelj ponašat sa političarima
to dakle znaci da si ocaran samnom...

Stankovic je pozvao gosta u emisiju...ma tko god to bio on treba ostati uvijek jednako korektan...a ne da se sprdaju s Dodikom njih dvojica ko sa nekim debilom
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 15:07   #6 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Godina: 23
Poruka: 1,059
mišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono nešto

Citat:
to dakle znaci da si ocaran samnom...

Stankovic je pozvao gosta u emisiju...ma tko god to bio on treba ostati uvijek jednako korektan...a ne da se sprdaju s Dodikom njih dvojica ko sa nekim debilom

Slažem se, iako je taj Dodik krajnja kretenčina, on kao voditelj ne smije bit pristran i ne smije se sa ovim drugim rugat Dodiku , nego mora bit objektivan.
A on Dodiku skoro nije ni dopustio da priča , a onog iz sarajeva nije uopće prekidao ni ništa, još se smijao s njim na račun ovoga

Kao novinar trebao bi se ponašati nepristrano, iako moram priznati da je meni ovo zajebavanje s Dodikom bilo baš tako smiješno i dobro
mišo_legenda je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 15:08   #7 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,287
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Citat:
Slažem se, sve je bilo u njegovom stilu al malo je pretjerao.
LPK je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 15:12   #8 (permalink)
Hello Kitty fan

Citat:
Pravi autor: mišo_legenda Pogledaj Poruke
Kao novinar trebao bi se ponašati nepristrano, iako moram priznati da je meni ovo zajebavanje s Dodikom bilo baš tako smiješno i dobro
i meni
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 15:16   #9 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,016
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Strgala sam se od smijeha, lik je budaletina (jbga ali je!). Najjače je bilo kada je rekao nešt u stilu Pa ja mislio da će mo pričati o nečemu važnom - a tad su govorili o Hrvatima u Posavini.
I taj primitivno - bahati stav s odgovorima "A što ti misliš" ili još bolje kada je analizirao psihu onoga novinara iz Sa.
Smijurija teža.
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 16:26   #10 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja gledala zadnjih 10 minuta i krepavala od smijeha.

A najbolje je bilo kada je bacio mikrofon od stol i pitao "Jesi završio?"

Strašno kome se sve da vlast.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dodik, republika srpska, stankovic

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103