| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Nedjeljom u dva - Stanković vs Dodik u Znanost forumu; jao, kako mi je žao što nisam gledao. moram to pogledati ili snimiti noćas.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,065
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedjeljom u dva - Stanković vs Dodik jao, kako mi je žao što nisam gledao. moram to pogledati ili snimiti noćas.
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-05-07 Godina: 32
Poruka: 48
![]() | Re: Nedjeljom u dva - Stanković vs Dodik Ovdje imate (u 7 djelova): YouTube - Broadcast Yourself. da ne morate cekati 2 sata. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-05-07 Godina: 32
Poruka: 48
![]() | Re: Nedjeljom u dva - Stanković vs Dodik ima cijeli filmić (real player) i na linku Rvacke televizije: samo link svako-malo pada ,hebo ih Piar ![]() |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07 Godina: 24
Poruka: 270
![]() ![]() | Re: Nedjeljom u dva - Stanković vs Dodik nije prcanje u glavu nego kako ćeš se ponašat kad dođeš negdje gdje se prije emisije ne režiraju pitanja i odgovori...to je novo okruženje a ljudi se, pa i dodik boje novoga pa se brane...lol
__________________ Nikad ne vjeruj stvorenju koje krvari pet dana zaredom a ne umre (c) Keskin, 2008. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,347
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedjeljom u dva - Stanković vs Dodik Nisam gledao jučer ali sada sam vidio, ipak stanković je malo pretjerao ali ga za to ne krivim. Kako ga je isprcao... ![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dodik, republika srpska, stankovic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:41.

moram to pogledati ili snimiti noćas.