| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Nedjeljom u dva - Stanković vs Dodik u Znanost forumu; Gledao sam sinoć reprizu... Ne mogu vjerovat kakav je taj Dodik primitivac... Totalno nekulturan, drži ruku na ustima dok ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Do'h! | Re: Nedjeljom u dva - Stanković vs Dodik Gledao sam sinoć reprizu... Ne mogu vjerovat kakav je taj Dodik primitivac... Totalno nekulturan, drži ruku na ustima dok prića, a još ne otvara usta, jedva ga razumiješ. On na javnoj televiziji jednog novinara naziva kretenom. Kada mu je novinar rekao da neće da ga sretne jer bi ga ovaj nokautirao, ovaj mu odgovori, i bolje ti je da me ne vidiš . Na pola pitanja odgovara šta to mene briga, odakle da ja to znam. A kada je rekao mislio sam da ćemo u ovoj emisiji pričat o ozbiljnim temam, a Stanković nabraja, Hrvate u Posavini, ubijanje muslimana itd. ![]() Inače ne volim Stankovića, ali drago mi je što je ovod prikazao u ovakvom svjetlu... |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 57
Poruka: 896
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedjeljom u dva - Stanković vs Dodik Nisan gleda sve, pogledat ću ali i ovako se triba i spremiti za onog slovenca zaboravija san mu i ime koliko je beznačajan, a Stanković zbog njega izgubija na rejtingu. valjda se sad vratija na stare pozicije
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
![]() |
| Tagovi: dodik, republika srpska, stankovic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:01.

. Na pola pitanja odgovara šta to mene briga, odakle da ja to znam.