Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Neovisna Vojvodina? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Vojvodina nikada nije bila hrvatska, pa tako i ne može ostat hrvatska. slažem se. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-02-08, 15:16   #101 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,186
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija
Re: Neovisna Vojvodina?

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Vojvodina nikada nije bila hrvatska, pa tako i ne može ostat hrvatska.
slažem se. ali dijelovi Vojvodine jesu

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 15:21   #102 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,218
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Istina. Ali cijela Vojvodina, ovakva kakva je sada, nikad nije bila hrvatska.

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 15:27   #103 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,186
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

a budimo realni, neće ni bit

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 15:27   #104 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-06-06
Godina: 30
Poruka: 138
chunky se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: SuperHabarDabar Pogledaj Poruke
Ja sam prvi protiv generalizacije! ! !

Ali sjeti se..referendum je bio na 51 %
To je dovoljno

ne razumim ovo ili si nesto gadno falia. Ne da mi se provjeravat al zakleo bi se da je u slucaju ref.u Crnoj Gori bio presedan od strane EU-a da je potrebno 55% ZA da bi se Crna Gora odvojila.
Dosta riskantna igra, jer sta da su rezultati glasovanja bili u "sivoj zoni" izmedu 50-55% (vecina je ZA odvajanje, a ne zadovoljava potrebnih 55%).
Mislim da je bilo 57%...tako da mi nije jasno ovo sta spominjes 51%.
Takoder bi ponovia Sebastianovu molbu u vezi razjasnjenja prikljucenja Vojvodine Srbiji 1918 god., nemam pojma o tome
chunky je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 18:45   #105 (permalink)
Banned

Datum registracije: 19-02-07
Poruka: 330
rasovicz se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku rasovicz Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku rasovicz

Citat:
Pravi autor: tony-soprano Pogledaj Poruke
kad bi Vojvodina proglasila neovisnost konačno bi Srbija bila Srbija,a ne kolonizatorska zemlja sa dvije pokrajine koje su dobili zahvaljujući svojoj ratobornosti i izrazitoj međunarodnoj naklonosti koja hvala Bogu konačno slabi priznanjem Kosova....Vojvodina je bila i ostala Hrvatska!
ova zadnja recenica te je proslavila, pa ti si genije
rasovicz je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 19:00   #106 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,305
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Pa dajte se već jednom naučite razgovarati.
Ovo se konkretno odnosi na rasovicza.

Ako je kolega napisao da je Vojvodina oduvijek bila Hrvatska ti mu odgovori kontra argumentima. Napiši da Vojvodina nikada nije bila Hrvatska, da je oduvijek bila Srpska i potkrijepi to argumentima.

Prestanite etiketirati kolege jer nije važno i ne znate vi da li je netko lijep, ružan, pametan, glup, crn, bijel ...

Svima će nam biti ugodnije i bit će manje opomena, manje zatvorenih tema.
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 19:13   #107 (permalink)
Banned

Datum registracije: 19-02-07
Poruka: 330
rasovicz se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku rasovicz Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku rasovicz

ako je potrebno stavljati kontra argument za svakakvu izjavu koja nema veze sa istinom a pri tome meni se obracas a ne onom koji prosipa bisere i to mu se tolerise onda svaka ti cast ,ne uopste nisi realan,nema veze neka pise sta mu je volja ocito da vas to uveseljava

Zadnji Uredio anthlon : 21-02-08 u 19:17.
rasovicz je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 19:26   #108 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,305
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

I opet po starom.

Tvoja je volja hoćeš li odgovarati argumentima i hoćeš li uopće odgovarati. Nisam se petljao u vašu raspravu, samo vam ukazujem kako treba raspravljati.

Način koji ti primjenjuješ se koristi u nedostatku argumenata, a ja znam da imaš argumenata za kvalitetan odgovor.

Umjesto da odgovoriš argumentom ti meni prišiješ nekakvu nerealnost. Ostavi se mene i drugih, ne znaš kakav sam i to nije bitno za temu.

Drži se Vojvodine.

Nadam se da to nije toliko teško za prihvatiti.
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 23:22   #109 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-02-08
Poruka: 9
Nerazzurri se izdvaja iz mase

od tog posla nema nista... glupost...

dovoljno je reci da u vojvodini dugi niz godina na izborima pobedjuju radikali.

u stvari na ovoj temi nema sta da se raspravlja... to je potpuno nerealno i ne moguce.

a mislim da bi se u tom slucaju diglo svih 8 miliona srba u rat.
Nerazzurri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 01:33   #110 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-02-08
Godina: 22
Poruka: 59
PapaSle se izdvaja iz mase

Pozdrav ljudi

Procitao sam gotovo celu temu . . .

Prosto neverovatno ,kako se misljenja razlikuju . . .

Moram odati priznanje Damfisku(ili bolje da kazem St_Faco ) . . .Bravo druze. . . Gotovo svaka ti je na mestu . . .

Eeej Vojvodina je Hrvatska zemlja ejj Tony pa daj covece
PapaSle je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: neovisna vojvodina

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111