| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Neovisna Vojvodina? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Vojvodina nikada nije bila hrvatska, pa tako i ne može ostat hrvatska. slažem se. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #102 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,218
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neovisna Vojvodina? Istina. Ali cijela Vojvodina, ovakva kakva je sada, nikad nije bila hrvatska.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #104 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-06-06 Godina: 30
Poruka: 138
![]() | Re: Neovisna Vojvodina? Citat:
ne razumim ovo ili si nesto gadno falia. Ne da mi se provjeravat al zakleo bi se da je u slucaju ref.u Crnoj Gori bio presedan od strane EU-a da je potrebno 55% ZA da bi se Crna Gora odvojila. Dosta riskantna igra, jer sta da su rezultati glasovanja bili u "sivoj zoni" izmedu 50-55% (vecina je ZA odvajanje, a ne zadovoljava potrebnih 55%). Mislim da je bilo 57%...tako da mi nije jasno ovo sta spominjes 51%. Takoder bi ponovia Sebastianovu molbu u vezi razjasnjenja prikljucenja Vojvodine Srbiji 1918 god., nemam pojma o tome | |
| | |
| | #105 (permalink) | |
| Banned | Re: Neovisna Vojvodina? Citat:
![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Neovisna Vojvodina? Pa dajte se već jednom naučite razgovarati. Ovo se konkretno odnosi na rasovicza. Ako je kolega napisao da je Vojvodina oduvijek bila Hrvatska ti mu odgovori kontra argumentima. Napiši da Vojvodina nikada nije bila Hrvatska, da je oduvijek bila Srpska i potkrijepi to argumentima. Prestanite etiketirati kolege jer nije važno i ne znate vi da li je netko lijep, ružan, pametan, glup, crn, bijel ... Svima će nam biti ugodnije i bit će manje opomena, manje zatvorenih tema.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Banned | Re: Neovisna Vojvodina? ako je potrebno stavljati kontra argument za svakakvu izjavu koja nema veze sa istinom a pri tome meni se obracas a ne onom koji prosipa bisere i to mu se tolerise onda svaka ti cast ,ne uopste nisi realan,nema veze neka pise sta mu je volja ocito da vas to uveseljava Zadnji Uredio anthlon : 21-02-08 u 19:17. |
| | |
| | #108 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Neovisna Vojvodina? I opet po starom. Tvoja je volja hoćeš li odgovarati argumentima i hoćeš li uopće odgovarati. Nisam se petljao u vašu raspravu, samo vam ukazujem kako treba raspravljati. Način koji ti primjenjuješ se koristi u nedostatku argumenata, a ja znam da imaš argumenata za kvalitetan odgovor. Umjesto da odgovoriš argumentom ti meni prišiješ nekakvu nerealnost. Ostavi se mene i drugih, ne znaš kakav sam i to nije bitno za temu. Drži se Vojvodine. Nadam se da to nije toliko teško za prihvatiti.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #109 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-02-08 Lokacija: Srbija
Poruka: 9
![]() | Re: Neovisna Vojvodina? od tog posla nema nista... glupost... dovoljno je reci da u vojvodini dugi niz godina na izborima pobedjuju radikali. u stvari na ovoj temi nema sta da se raspravlja... to je potpuno nerealno i ne moguce. a mislim da bi se u tom slucaju diglo svih 8 miliona srba u rat. |
| | |
| | #110 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Beograd Godina: 22
Poruka: 59
![]() | Re: Neovisna Vojvodina? Pozdrav ljudi ![]() Procitao sam gotovo celu temu . . . Prosto neverovatno ,kako se misljenja razlikuju . . . Moram odati priznanje Damfisku(ili bolje da kazem St_Faco ) . . .Bravo druze. . . Gotovo svaka ti je na mestu . . . Eeej Vojvodina je Hrvatska zemlja ejj Tony pa daj covece |
| | |
![]() |
| Tagovi: neovisna vojvodina |
« I Žužić na proslavi Mesićeva rođendana (pomilovanje na horizontu?)
|
Probudio se istok i zapad socijalizam ide ponovo u napad »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:20.

) . . .Bravo druze. . .
Gotovo svaka ti je na mestu . . .
ejj Tony pa daj covece