| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Neovisna Vojvodina? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: tony-soprano Srbi su uvijek bili najratoborniji narod na ovim prostorima i zato su očistili Vojvodinu od ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 59
![]() | Re: Neovisna Vojvodina? Citat:
Vi ste se spojili u kraljevinu sa nama kako bi se otarasili Austrijanaca. . . Vama je Tito radio u korist a nas je samo terao u provaliju . . . 1. Ustavom iz 74. je osakatio Srbiju sa pravljenjem 2 pokrajine na nasem tlu . . . Pustao je Albance na Kosovo masovno,bez ikakve kontrole . . svakom desetom Albancu je preko svojih generala bio kum . . . Dakle Kosovo se sprema vec decenijama. . . Zasto to nije uradio sa Dalmacijom ??? Zasto samo na nasoj teritoriji pokrajine??? 2. Pola fabrika je iz Srbije prebaceno sto u Sloveniju sto u Bosnu !!! Iako se pricalo o nekakvoj centralizaciji Dobro se zna sta je i ko je bio Tito i za koga je radio . . . i protiv koga naravno . . . . Srbi su prkosan narod i zato smetaju mnogima. . .
__________________ Budala nadje izgovor , pametan nadje nacina !!! | |
| | |
| | #122 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,099
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neovisna Vojvodina? da, viruju da će dobit ratove. uskoro ćete u ratovima imateskor ka i talijani 0:10 Citat:
Citat:
![]() ![]() daj, do 1945. niste imali ni struje, kakve fabrike.
__________________ Splite volin te još, neka gnjilo je sve Ja još uvik ćutim miris tvoje ulice Neka guše me sad više suze no smijeh Ja još imam snage reć ti - Splite volin te | ||
| | |
| | #126 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-01-08
Poruka: 6
![]() | Re: Neovisna Vojvodina? Ja rece negde da se Marinko drzi zena,da nije politika za one sa 4 razreda osnovne,al dzaba,to je izgleda nieki virus ovde?Tako da cu i ja da kazem,BRRAVOOO MARINKO,IDOLE MOJ,NISAM TA DOSTOJAN,da se nebi izdvajao po inteligenciji.A sad idem malo ja da gledam neke zene,da me ne zatupljujete! |
| | |
| | #127 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-02-07 Lokacija: MNE
Poruka: 17
![]() | Re: Neovisna Vojvodina? vi hrvati ste optereceni srbima,samo gledate sta se radi u srbiji a ne u svojoj zemlji,sto pokazuju i ove teme za vezane srbiju,vise komentara jedna tema vezana za srbe no sve ostale vezane za hrvatsku. Zadnji Uredio milicgavranic : 23-02-08 u 03:05. |
| | |
| | #129 (permalink) | |||
| Starter Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 59
![]() | Re: Neovisna Vojvodina? Citat:
![]() Decko mi smo se borili za svoju slobidu . . . vi ste uvek zickali . . . na kraju ste vi ispali u pravu . . . Jos je neko da govori o Talijanima . . ceo zivot se lozite na njih. . . ![]() Citat:
Citat:
![]()
__________________ Budala nadje izgovor , pametan nadje nacina !!! | |||
| | |
| | #130 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Neovisna Vojvodina? ne bih htio ici u offtopic al covjece Srbija je imala debelo najvise koristi od obe Jugoslavije... veci dio novaca zaradjen u drugim republikama je isao u Srbiju za izgradnju gradova, tvornica, infrastrukture, autocesta itd...
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
![]() |
| Tagovi: neovisna vojvodina |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:41.

Pali gume a ne dušu