Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Neovisna Vojvodina? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: tony-soprano Srbi su uvijek bili najratoborniji narod na ovim prostorima i zato su očistili Vojvodinu od ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-02-08, 20:06   #121 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-02-08
Godina: 23
Poruka: 59
PapaSle se izdvaja iz mase
Re: Neovisna Vojvodina?

Citat:
Pravi autor: tony-soprano Pogledaj Poruke
Srbi su uvijek bili najratoborniji narod na ovim prostorima i zato su očistili Vojvodinu od Hrvata,te tzv. Republiku Srpsku koja je ništa drugo nego "država" nastala genocidom nevinih Hrvata i Bošnjaka....to je sramota za srpski narod i Srbi se trebaju sramiti Republike Srpske!..Kosovo ima pravo na neovisnost jer na Kosovu ima više od 2 milijuna Albanaca!
Srbi su samo najlakoverniji narod na ovim prostorima. . .

Vi ste se spojili u kraljevinu sa nama kako bi se otarasili Austrijanaca. . . Vama je Tito radio u korist a nas je samo terao u provaliju . . .

1. Ustavom iz 74. je osakatio Srbiju sa pravljenjem 2 pokrajine na nasem tlu . . . Pustao je Albance na Kosovo masovno,bez ikakve kontrole . . svakom desetom Albancu je preko svojih generala bio kum . . . Dakle Kosovo se sprema vec decenijama. . . Zasto to nije uradio sa Dalmacijom ??? Zasto samo na nasoj teritoriji pokrajine???
2. Pola fabrika je iz Srbije prebaceno sto u Sloveniju sto u Bosnu !!! Iako se pricalo o nekakvoj centralizaciji

Dobro se zna sta je i ko je bio Tito i za koga je radio . . . i protiv koga naravno . . . .

Srbi su prkosan narod i zato smetaju mnogima. . .
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 20:14   #122 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 2,099
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: PapaSle Pogledaj Poruke
Srbi su samo najlakoverniji narod na ovim prostorima. . .
da, viruju da će dobit ratove. uskoro ćete u ratovima imateskor ka i talijani 0:10

Citat:
Vi ste se spojili u kraljevinu sa nama kako bi se otarasili Austrijanaca. . .
nažalost, civilizirane gospodare smo zaminili sa gospodarima u opancima

Citat:
Vama je Tito radio u korist a nas je samo terao u provaliju . . .

1. Ustavom iz 74. je osakatio Srbiju sa pravljenjem 2 pokrajine na nasem tlu . . . Pustao je Albance na Kosovo masovno,bez ikakve kontrole . . svakom desetom Albancu je preko svojih generala bio kum . . . Dakle Kosovo se sprema vec decenijama. . . Zasto to nije uradio sa Dalmacijom ??? Zasto samo na nasoj teritoriji pokrajine???
2. Pola fabrika je iz Srbije prebaceno sto u Sloveniju sto u Bosnu !!! Iako se pricalo o nekakvoj centralizaciji

daj, do 1945. niste imali ni struje, kakve fabrike.
Ja još imam snage reć ti - Splite volin te
marinkoM8 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 20:29   #123 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika SuperHabarDabar

Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 362
SuperHabarDabar se izdvaja iz maseSuperHabarDabar se izdvaja iz mase

@ marinko

Mudro zboris.
Istina je sve sto si napisao.
SuperHabarDabar je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 20:58   #124 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 19
Poruka: 2,236
tamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznat

samo se mićite što dalje od srbije...........nema budućnosti s njima
Yeah
tamijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-02-08, 00:04   #125 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,663
white devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobar

E Vojvodina bi vec prosperirala! Ionako su delimicno 'svojeglavi'...
Odgovori sa citatom
Star 23-02-08, 01:13   #126 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-01-08
Poruka: 6
lssah se izdvaja iz mase

Ja rece negde da se Marinko drzi zena,da nije politika za one sa 4 razreda osnovne,al dzaba,to je izgleda nieki virus ovde?Tako da cu i ja da kazem,BRRAVOOO MARINKO,IDOLE MOJ,NISAM TA DOSTOJAN,da se nebi izdvajao po inteligenciji.A sad idem malo ja da gledam neke zene,da me ne zatupljujete!
lssah je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-02-08, 02:59   #127 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika milicgavranic

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 17
milicgavranic se izdvaja iz mase

vi hrvati ste optereceni srbima,samo gledate sta se radi u srbiji a ne u svojoj zemlji,sto pokazuju i ove teme za vezane srbiju,vise komentara jedna tema vezana za srbe no sve ostale vezane za hrvatsku.

Zadnji Uredio milicgavranic : 23-02-08 u 03:05.
milicgavranic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-02-08, 03:05   #128 (permalink)
samo prazna lutka, i to polovnjača

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,524
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

isti post u tri teme
Odgovori sa citatom
Star 23-02-08, 05:02   #129 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-02-08
Poruka: 59
PapaSle se izdvaja iz mase

Citat:
da, viruju da će dobit ratove. uskoro ćete u ratovima imateskor ka i talijani 0:10
malo sam doso janpi gajbi al mi ne zamerite. .

Decko mi smo se borili za svoju slobidu . . . vi ste uvek zickali . . . na kraju ste vi ispali u pravu . . .
Jos je neko da govori o Talijanima . . ceo zivot se lozite na njih. . .

Citat:
nažalost, civilizirane gospodare smo zaminili sa gospodarima u opancima
dobro znas da je to bio vas put ka slobodi . . da nije bilo gospodara u opankama .. . i dalje bi kopali tamo severcic samozvane hrvatske (naravno bez dalmacije)u sastavu austrije . . . eventualno austrougarske. . . i ovako ste bili na njihovoj strani ceo 2. svetski rat. . .

Citat:
daj, do 1945. niste imali ni struje, kakve fabrike.
boze moj . . . naviko sam na ovakve na mom forumu . . . .al ovde mi je tesko . . morace neko da mi ukaze paznju na ovakve neznalice. . .
Odgovori sa citatom
Star 23-02-08, 10:51   #130 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Poruka: 3,149
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

ne bih htio ici u offtopic al covjece Srbija je imala debelo najvise koristi od obe Jugoslavije... veci dio novaca zaradjen u drugim republikama je isao u Srbiju za izgradnju gradova, tvornica, infrastrukture, autocesta itd...

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: neovisna vojvodina

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:41.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114