| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Neovisna Vojvodina? u Znanost forumu; Samo neka se i Vojvodina odvoji... Malo po malo i na kraju ce Beograd ostat sam grad-drzava. Kao Sparta!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #131 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Neovisna Vojvodina? Samo neka se i Vojvodina odvoji... Malo po malo i na kraju ce Beograd ostat sam grad-drzava. Kao Sparta! ![]()
__________________ ...well reality is due, what you say just can't be true when the story is streched and so far fetched that you're lacking an excuse- you lied... |
| | |
| | #133 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,287
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neovisna Vojvodina? Sumnjam u to, Vojvodina je priča za sebe. U Vojvodini su Srbi većina , drugačija je situacija nego na Kosovu a i nema Albanaca.
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #134 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-07 Lokacija: Imotski Godina: 20
Poruka: 245
![]() | Re: Neovisna Vojvodina? Citat:
__________________ Im part of the F.B.I: Im Faboulos, Beautiful and Intelligent | |
| | |
| | #138 (permalink) | ||
| Starter Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Beograd Godina: 22
Poruka: 59
![]() | Re: Neovisna Vojvodina? Citat:
1. Svetski rat mi smo se branili 2. Svetski rat mi smo se branili 3. Jel ti stvarno krivis samo Srbiju za rat na teritoriji SFRJ ??? Daj molim te. . . Kako nije bilo rata u Sloveniji ?? U Makedoniji??? Ne znas sta govoris. . . Citat:
Ljudi pricaju o toj Srebrenici , kao Srbi pobili 7000 nevinih ljudi . . . Ja sam za to da se isporuce zlocinci al 7000 daaaaj. . . Postoje dokazi da u tih 7000 leseva ima dosta Srba da ne pricam o Bosanskim formacijma koji su dakle pucali na Srbe . . .dakle prica kako su to bili nevine zena i deca i dede i babe su prosto presmesne. . . Ipak smatram da su one nase paravojne formacije pravi zlocinci . . skorpioni ili kako bese. . .
__________________ Budala nadje izgovor , pametan nadje nacina !!! | ||
| | |
| | #139 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,087
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neovisna Vojvodina? I ja isto mislim...Zločinci treba da se osude, najgore moguće, ali okarakterisati narod zbog tadašnjih političara i viših ljudi je greška velika koji mnogi ne mogu da shvate!! Ima mnogooo nadjenih leseva svih ovih godina, i koji nisu uracunati u broj mrtvih.....i tačno je da su u Srebrenici to radili,da su podmetnuli kao da su to leševi muslimana a ne srba jer tako i jeste bilo!!!!Ali mnogi to ne spominju, mnogi to ne gledaju tako!
__________________ N ♥ J |
| | |
![]() |
| Tagovi: neovisna vojvodina |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:50.