| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Neovisna Vojvodina? u Znanost forumu; kakve veze imaju lukovi,macevi i strele sa vojvodinom?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #155 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-02-08 Lokacija: Nepoznata organima gonjenja...
Poruka: 50
![]() | Re: Neovisna Vojvodina? I to izmešano u odnosu 70% Srba, 10% Mađara,10% Slovaka i ostalih 24 nacinalnih manjina 10%... priča se o referendumu o nezavisnosti Vojvodine ubrzo, ajde i to da se jednom reši, pa da se ova tema lagano lock, |
| | |
| | #158 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-03-08 Lokacija: Dresden Godina: 48
Poruka: 55
![]() | Re: Neovisna Vojvodina? Ako radikali sa socijalistima i dss preuzmu vlast u srbiji,europa če izolirati Srbiju a mađarska manjina zajedno sa drugim manjinama budu zatražile zaštitu od Europe i moguće je da čemo uskoro gledati isti scenarij kao i za Kosovo.A možda i vojnu interveciju EU-a na Srbiju srbi su uvjek vračaju u prošlost i pokušavaju da silom promjene svoju sadašnjost i budućnost a to samo šteti njima a ne drugima,Srbija se sve više smanjuje i pretvara u pašaluk,za to je odgovorna njihova kriva politika prema regiji i europi.Znam sam,o jedno da če prije otiči Sanđak nego Vojvodina zato što tamo ima 65%muslimana a u Vojvodini su srbi večina i to je problem koji če Vojvodinu zajedno sa Srbijom baciti u ekonomsku bijedu na tankom ledu.Srbi u Vojvodini se moraju preorjentirati u Vojvođane i udružiti sa drugim nacionalnim manjinama,radi njihovog opstanka i borbe protiv četnika radikala.Jedini način da se spase od nove propasti u koju je guraju radikali je proglašenje nezavisne Vojvodine koja več danas ima podršku Brisela i Europe. |
| | |
| | #159 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-03-08 Lokacija: Dresden Godina: 48
Poruka: 55
![]() | Re: Neovisna Vojvodina? Vojvodina Republika Nezavisnu Vojvodinu traže svi pa i večinski Srbi. |
| | |
| | #160 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-02-07 Lokacija: Osijek Godina: 27
Poruka: 267
![]() ![]() ![]() | Re: Neovisna Vojvodina? Pitaju Lalu 2050. godine: - "Šta mislite, hoće li biti odcijelpljenja Vojvodine?". - "Ma kakvo ba odcijepljenje!".
__________________ "A me basta di sapere che mi pensi anche un minuto perché io so accontentarmi anche di un semplice saluto..." http://libar.bloger.hr/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: neovisna vojvodina |
« I Žužić na proslavi Mesićeva rođendana (pomilovanje na horizontu?)
|
Probudio se istok i zapad socijalizam ide ponovo u napad »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:35.