| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Neovisna Vojvodina? u Znanost forumu; a kolko je bilo u Crnoj Gori?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neovisna Vojvodina? Crna gora je opet posebna politička priča..... Ne može se sve svrstavati u isti koš...... Vojvodina ima jednu političku priču i odnos sa Srbijom, Kosovo drugu a Crna gora treću...... A i za vrijeme Titove Juge Crna gora je bila SR te je time bila ravnopravna kao i Hrvatska i Slovenija i Makedonija.......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Re: Neovisna Vojvodina? joj sorry al moram ti reći da puno toga ne znaš. 10x je veće čudo za sve iz ex-yu što se CG odcepla bre, nego ako bi se ikad Vojvodina odcepila (oni te vojvođane nazivaju - autonomaši). Pogledaj malo i prije tih 15g gdje je bila i kako je nastala Vojvodina. Slično kao i bivša tzv. "Vojna krajna" nastala je kao tampon zona radi obrane od Turaka. a Kosovo su oni još 80-tih godina izgubili zbog uporabe neprimjerene sile. Ovo je sad samo preglumljavanje al nema veze, poštujem tvoje razmišljanje, možda nisam ni ja u pravu. ![]()
__________________ Kosovo Država! Zadnji Uredio sebastijan : 15-02-08 u 01:19. |
| | |
| | #14 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas | Re: Neovisna Vojvodina? Citat:
Citat:
![]() U kojoj je ono državi Vojvodina bila do 1918.? Kad je Beograd postao srpski? I čiji je bio prije toga? Repetitio mater studiorum est ![]()
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! | ||
| | |
| | #15 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 718
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neovisna Vojvodina? Pa mislim da bi ipak tribalo malo proučiti povijest ovih prostora prije ovakvih rasprava. A što se tiće Vojvodine osobno bih volio da se i ona odvoji pa nek Srbija ostane na Beogradskom pašaluku, da jednom prestane svojatanje od strane Srbije tuđih prostora. Netko je napisao za odvajanje Dalmacije od koga? Pa Dalmacija je Hrvatska i ničija ne može biti nego Hrvatska. To što je nas Dalmatince pok. otac domovine nazvao južnim Hrvatima to je izazvalo burnu reakciju isto kao i mjenjanje imena Dinamo u Croatia, jer Dalmacija postoji stolječima isto kao i Istra i drugi djelovi sadašnje AVNOJ-evske Hrvatske. I na kraju Dalmatinci su se borili za ovu Hrvatsku itekako samo im to nitko ne priznaje. Sitite se Šibenskog mosta, da je on pa u ruke četnika nebi bilo danas Hrvatske ovakve kakva je.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! Zadnji Uredio tonini : 15-02-08 u 07:35. |
| | |
| | #16 (permalink) | |
![]() | ljudi ne znaju ali ban Josip Jelačić je rođen u Vojvodini i toga bi smo se barem iz pijeteta mogli ponekad sjetiti kada prolazimo glavnim trgom u Zagrebu. Citat:
![]() - dupli post, učim koristiti tipku edit- molim obrisati hvala!
__________________ Kosovo Država! Zadnji Uredio daidza : 15-02-08 u 10:56. | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neovisna Vojvodina? A zašto netko misli da je odvajanje Vojvodine od Srbije realna opcija? Naime, da bi se neki teritorij odvojio od nekog drugog teritorija, većina stanovništva na tom teritoriju koji se želi odvojit mora biti za odvajanje. U Vojvodini to nije slučaj. Prema tome, od odvajanja ništa.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #18 (permalink) |
![]() | Re: Neovisna Vojvodina? odkud znaš da nisu za odvajanje? ![]() kad bu referendum bumo vidli a od tada ne znamo! ![]() kako se ono slovenija prepolovila na pola prošlog stoljeća kad su joj ponudili da dio prijeđe u austriju? ![]() u CG imaš 70% srbijanaca pa su se opet odvojili, ocepili bre! ![]()
__________________ Kosovo Država! Zadnji Uredio sebastijan : 15-02-08 u 10:05. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Neovisna Vojvodina? Nema sanse da se Vojvodina odvoji... barem sad. Bilo je tamo dosta Hrvata i Madjara al vise ne, nazalot. Tako da nista od toga. Mogli su nasi tamo osnovat Republika Hrvatska Vojvodina kao pandan na Republiku Srpsku Krajinu... ![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() | Re: Neovisna Vojvodina? istina al ovi doseljeni srbijanci koji sad glasaju za radikale, mogli bi i oni glasati za odcepljenje, jer ionako nikad nisu živjeli u zemlji "matici". novac čini čuda. ![]()
__________________ Kosovo Država! |
| | |
![]() |
| Tagovi: neovisna vojvodina |
« I Žužić na proslavi Mesićeva rođendana (pomilovanje na horizontu?)
|
Probudio se istok i zapad socijalizam ide ponovo u napad »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:09.

Kosovo Država!