| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Neovisna Vojvodina? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: sebastijan odkud znaš da nisu za odvajanje? A otkud ti znaš da jesu za odvajanje? Citat: Pravi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neovisna Vojvodina? A otkud ti znaš da jesu za odvajanje? ![]() Ako nema dovoljno zainteresiranih za odvajanje (a nema) onda neće ni bit referenduma. ![]() Citat:
I kakve to veze ima sa Vojvodinom? Jesi li ti nešto pio jutros najranije? "Srbijanci" su u Srbiji. U Crnoj Gori mogu bit jedino Srbi. Crna Gora nema ama baš nikakve veze sa Vojvodinom. Kao što ti je već u više navrata rečeno.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #22 (permalink) | |||||||
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Re: Neovisna Vojvodina? [quote=damfisk;770943] Citat:
![]() Citat:
odkud si tolko siguran da nema? ![]() Citat:
i dan danas taj dio Slovenije je pod Austrijom. Citat:
Citat:
![]() Citat:
![]() Čitam njihove forume i žale se da su postali Kurdi. ![]() A velika je vjerovatnost da će im se to desit i na Kosovu a i u Vojvodini ako se odcepi. Zašto to mislim? Pa ako im se desilo u CG kako onda neće i na Kosovu? Nemam ja ništa protiv njih i nisam zlurad, a ionako ćemo svi u EU još malo, pa opet se brišu sve granice (to mi se sviđa ).Citat:
To s njihovim odcepljenjem je bio najveći šok za sve koji poznaju prilike u ex-yu. To ti je slično kao da je zapadna Hercegovina bila dio Hrvatske i sad se ona odcjepi. A svi šefovi po Hrvatskoj i dalje Hercegovci, najveći Hrvati - Hercegovci... Tako ti je sad kod njih. Voja Koštunica (ko kod nas npr. Milanović) je lider jake stranke, 90% fotelja u državnim službama su zauzeli Crnogorci. Oni zbijaju šale na račun CG kao mi u vezi Hercegovaca u ZG. A bez Cg su definitivno ostali i bez mora. ![]() Vojvodina ima kapacitete biti "žitnica Europe" a sad je na žalost samo, kako Lale (Vojvođani) kažu, krava muzara. Zaostala, nerazvijena, ne ulažu se pare u razvoj već se sve crpi i odvozi iz nje. ![]()
__________________ Kosovo Država! | |||||||
| | |
| | #23 (permalink) | ||||||||
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neovisna Vojvodina? Citat:
Ne znam kakav je njihov ustav i kakve pretpostavke predviđa za referendum... ali po nekoj elementarnoj logici vrijedi da ako nema dovoljno zainteresiranih za otcjepljenje (a nema) onda ih neće bit dovoljno ni za referendum. Citat:
GENIJALNO!!!!! I opet... kakve to ima veze sa Vojvodinom DANAS?? Citat:
Ti si sigurno nešto popio jutros najranije... Citat:
Srbin = osoba srpske nacionalnosti, bez obzira gdje živi Srbijanac = osoba srpske nacionalnosti koja živi u Srbiji Prema tome, u Crnoj Gori mogu bit Srbi, a nikako Srbijanci. Kužiš? Citat:
Baš kao što Vojvodina i Kosovo nisu iste niti slične povijesne, političke niti demografske situacije. Uspoređivati te tri stvar je bespredmetno. Citat:
I svatko tko poznaje prilike u ex-Yu toga je savršeno svjestan. Citat:
Citat:
E pa šta onda?
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | ||||||||
| | |
| | #24 (permalink) | ||||||
![]() | Re: Neovisna Vojvodina? Citat:
Vidim još u nastavku tvoga posta da si više puta svijesno karikirao moje navode, pa se više neću upuštati u nepotrebne rasprave s tobom ovdje. ![]() Vidim da te osobno pogodilo to što neke činjenice ne znaš. Al eto ako častiš pivo tu sam. ![]() Za referendum je uvijek potrebna manja grupa ljudi koja će ako sakupi dovoljan broj potpisa na peticiji (ne znam kolko ih se treba u Hrvatskoj sakupiti ) onda predati vladi. a vlada nakon toga raspisuje referendum. Prejjebeno jasno svima a i tebi, al me kuriš .Citat:
i onda mi podmetneš nešto što nisam ni rekao. Imaš rep + za pokušaj! ![]() Citat:
![]() Citat:
ajd evo plačam rundu, kad vidim da si tolko žedan, malaaaaaaaaaaa daj rundu... ![]() Citat:
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Evo još jedna runda za kraj! ![]()
__________________ Kosovo Država! | ||||||
| | |
| | #25 (permalink) | ||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neovisna Vojvodina? Kakve veze moj posao ima sa tvojim baljezganjem o stvarima o kojima nemaš pojma? ![]() Citat:
Urnebesno smiješno, zaista. Citat:
Rekoh također da elementarna logika ukazuje da nedovoljan, rekao bih čak i marginalan, broj onih koji podržavaju ideju otcjepljenja znači da nema dovoljno onih koji bi podržali refendum. Citat:
Pa sam si spomenuo neke refendume između 1918. i 1950. Citat:
E pa meni nema veze. I šta sad? Glupost je Srbe iz Crne Gore nazivat Srbijancima. Istina. Ali zaprepašćuje me neznanje onih koji druge optužuju da ne znaju nešto. Primjerice, samo netko tko uopće ne poznaje elementarne povijesne i političke okolnosti koje su dovele do stvaranje današnje Vojvodine može povlačit totalno besmislne komparacije između Crne Gore i Vojvodine, te između Vojvodine i Kosova. A bedastoće o referendumima u Sloveniji između 1918. i 1950. te o zapadnoj Hercegovini uopće neću ni spominjat.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | ||||
| | |
| | #26 (permalink) | |
![]() | Re: Neovisna Vojvodina? Citat:
moja isprika moderatorima. ovo sam zaboravio boldati a sad ne mogu pa sada ovako činim.da ne bi ljudi pitali zašto ne reagiram. hvala na razumjevanju! ![]()
__________________ Kosovo Država! | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-02-07 Lokacija: Osijek Godina: 27
Poruka: 267
![]() ![]() ![]() | Re: Neovisna Vojvodina? Evo ovakva je situacija u Vojvodini, iz prve ruke. Vojvodina se u skoroj budućnosti sigurno neće odvajati (pri tome mislim na ovo desetljeće), ali da postoji kritična masa koja bi bila dovoljna za odcjepljenje postoji. Upoznao sam veliki broj Srba koji su za nezavisnost, kao i dobar broj Hrvata i Mađara koji su protiv. Dakle, nemoguće je generalizirati. A oni koji se zalažu za odvajanje imaju samo jedan motiv - "pare, pare pokreću svijet...". Jer ako izuzmemo Beograd, Vojvodina je za ostatak Srbije Švicarska. No, to je stvarno njihova stvar i neka sami odluče što im je bolje ![]()
__________________ "A me basta di sapere che mi pensi anche un minuto perché io so accontentarmi anche di un semplice saluto..." http://libar.bloger.hr/ |
| | |
| | #28 (permalink) |
![]() | Re: Neovisna Vojvodina? a ovaj "priliv" srbijanaca iz republika ex-yu, koji je uzrokovao tolikim uspjehom radikala kod vas, kako oni utječu na "mentalnu sliku" društva? ni CG baš nije imala početkom rata namjeru da se cepa bre, al ameri uložili silne pare i viđ - evo države! ![]() vjerujem da kad se slegne situacija s kosovarima slijedi... Republika Vojvodina! naravno, prekrajanja granica neće biti, već će AP Vojvodina samo iskoristiti svoja prava kao "autonomna pokrajna".
__________________ Kosovo Država! |
| | |
| | #30 (permalink) |
![]() | Re: Neovisna Vojvodina? ja mislim da im ne može biti gore nego što je sad. moraju vadit vize da bi išli van. mi ih ne obadiramo. Dobr Plaće su im oko 200 eura a Rumunji im nude da dođu radit kod njih u EU za 300 a oni odbijaju. Zasad. Vojvodina im je jedino što valja. ali ne treba nikoga tako iskorištavati i samo iskorištavati. ![]()
__________________ Kosovo Država! |
| | |
![]() |
| Tagovi: neovisna vojvodina |
« I Žužić na proslavi Mesićeva rođendana (pomilovanje na horizontu?)
|
Probudio se istok i zapad socijalizam ide ponovo u napad »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:36.

).

.