| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Neovisna Vojvodina? u Znanost forumu; da sad malo zbrojimo.....po tebi san ja i proleter (komunjara) i ustasa. kako je to moguce?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Re: Neovisna Vojvodina? Citat:
![]() kad postanu Republika onda nek opet odluće, tko zna možda već na 100-tu obljetnicu. ![]() al sve je to bacanje magle u oči, zna se da ćemo i onako svi u EU a svijetom vladaju multinacionalne kompanije a nacionalne države su tu da sirotinja ko mi, ima neke ideale i da se bije, tako da ne vidi stvarnu situcaiju. ![]() idem spat ![]()
__________________ Kosovo Država! | |
| | |
| | #53 (permalink) | ||||
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,218
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neovisna Vojvodina? Dakle, doktore, kad ti tako rado spominješ mene i moj posao... da pročitamo malo tvoje "originalne postove" bez "izvrtanja" Prvi spomen Crne Gore: Pa onda i drugi put spominjanje Crne Gore: Citat:
DVA PUTA. ![]() Idemo dalje... Prvi put spominje se "prepolovljavanje Slovenije"... Citat:
Citat:
Citat:
E pa kad advokat "izvrće riječi", neka sad kolege forumaši pogledaju "originalne postove" i neka vide tko šta "izvrće" a tko piskara svašta a pojma nema o materiji o kojoj pokušava piskarat.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT Zadnji Uredio damfisk : 17-02-08 u 14:32. | ||||
| | |
| | #54 (permalink) |
![]() | Re: Neovisna Vojvodina? Trebam li ja podsjetiti kakva je to bila prevara kad su se "dragovoljno" priključili Srbiji 1918.g. ili će netko drugi to pisati? ![]() I nikako nije bilo 100% glasova u parlamentu za pripajanje kao sada na Kosovu za odcepljenje. ![]()
__________________ Kosovo Država! |
| | |
| | #57 (permalink) |
![]() | Re: Neovisna Vojvodina? pošto vidim samo subjektivne procjene bez ikakvih argumenata, može li vas dvoje koji ste zadnji postali, da mi kometirate, kako je na vas djelovalo kad se CG odvojila iz Yu? I da vam je to neko rekao pol godine prije odcepljenja, biste li mu vjerovali? ![]()
__________________ Kosovo Država! |
| | |
![]() |
| Tagovi: neovisna vojvodina |
« I Žužić na proslavi Mesićeva rođendana (pomilovanje na horizontu?)
|
Probudio se istok i zapad socijalizam ide ponovo u napad »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:12.

Kosovo Država!