| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Neovisna Vojvodina? u Znanost forumu; Ja bi volila da se Vojvodina odcjepi od Srbije. Onda nećemo graničiti sa Srbima Ali to je moje subjektivo miš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neovisna Vojvodina? Ja bi volila da se Vojvodina odcjepi od Srbije. Onda nećemo graničiti sa Srbima ![]() Ali to je moje subjektivo mišljenje, objektivno se ona nikad neće odvojiti od Srbije. ![]() |
| | |
| | #63 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neovisna Vojvodina? Samo nešto da kažem što se tiče CG.Više od polovine stanovnika CG nije bila za otcepljenje! Političari su odigrali veliku ulogu tu. Imam u CG familiju tako da znam o čemu ti pričam!!!! I nemoj se petljati tamo gde nemaš pojma!
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #64 (permalink) | ||
| Regularni forumas Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 362
![]() ![]() | Re: Neovisna Vojvodina? Citat:
Citat:
Cini mi se da ti brkas pojmove. Sem toga, postivaj pravo na tudje misljenje. Znam kako Vam to tesko pada ! | ||
| | |
| | #65 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Re: Neovisna Vojvodina? za LULU: hvala na reakciji ali nisi ništa rekla što nije pokušaj diskreditacije mene ili nešto što i mi nismo znali. Sorry ![]() evo ponavljam ista pitanja pa te molim da na njih odgovoriš, a ako ne želiš, nema veze,
__________________ Kosovo Država! |
| | |
| | #66 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neovisna Vojvodina? Naravno da poštujem tudja mišljenja ali kad čitam subjektivne postove i generalizaciju svega odnosno Srba e to nije baš okej!
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #68 (permalink) |
![]() | Re: Neovisna Vojvodina? ja ništa ne generaliziram, razmišljam svojom glavom i interesantno, kad počnem s konkretnim činjenicama i pitanjima, ne dobijem odgovore. al dobro, bar idem ranije spat! ![]()
| | |
| | #69 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neovisna Vojvodina? Čini mi se da sam ti odgovorila. Kao prvo samo da te ispravim CG se nije odvojila od YU već od Srbije, i ja sam lično predpostavila da će biti tako...da će se odvojiti, jer se naravno pričalo o tome!
| | |
| | #70 (permalink) |
![]() | Re: Neovisna Vojvodina? Ok hvala na odgovoru, pričajmo direktno opet o temi. Hoće li sad neko staviti objektivne činjenice kako se Vojvodina "dragovoljno" priključila 1918.g.? Plizzzzzzzz...
| | |
![]() |
| Tagovi: neovisna vojvodina |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:51.

pusa

Kosovo Država!