| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Neovisna Vojvodina? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: sebastijan Kako nikad??? pa preočito je da je Vojvodina slijedeća. Ako su se sve odcepile bre pa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) | |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,348
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neovisna Vojvodina? Citat:
![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| | |
| | #72 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Re: Neovisna Vojvodina? da. tako sam dobio opomenu što sam par dana službenog proglšenja prije otvorio topik: čestitka Kosovarima... jer sam baljezgario. Jest pisao sam na svom jeziku pa mi je to najviše zamjereno. neću više ni ovdje ništa pisati, da ne ispadne da "nemam pojima" i podjebavam. Vraćam se na muški kutak i glazbu. Pa vidi da sam otvorio na glazbi temu o srpskom Tomsonu, ja nemam ništa protiv Srbijanaca! A vi samo gledajte što se dalje u "Srbiji" dešava i nemojte reći poslije da niste već o tome nešto načuli od starog dobrog Sebastijana. ![]()
__________________ Kosovo Država! Zadnji Uredio sebastijan : 19-02-08 u 11:15. |
| | |
| | #73 (permalink) | |
![]() | Re: Neovisna Vojvodina? Evo nešto što je napisano na jednom drugom topicu al smatram da bi dobro došlo ovdje, radi objektivnosti i radi toga da se vidi da pokretač ovog topica ipak zna što govori al od sada šuti. ![]() Kosovo je neovisno od 25.veljače! Citat:
__________________ Kosovo Država! Zadnji Uredio sebastijan : 19-02-08 u 18:54. | |
| | |
| | #74 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neovisna Vojvodina? E, i kakve to ima veze sa tom nedoputavnom teorijom o otcjepljenju Vojvodine? Kosovo nema nikakve historijske ni ustavnopravne temelje državnosti, osim činjenice da golema većina stanovništva želi otcjepljenje. zato se i otcijepilo. U Vojvodini ne postoji niti ta demografska komponenta. Siutacija je upravo suprotna - golema većina stanovništva ne želi otcjepljenje. E pa na temelju čega ti onda predviđaš da će se Vojvodina odcijepit? Na temelju kristalne kugle?
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #75 (permalink) |
![]() | Re: Neovisna Vojvodina? "Kristalna kugla" ti je već otrcani fazon. Sve ostalo je tvoje subjektivno mišljenje, koje baš i nije za dičenje a kamoli za nametanje. No zadrži si ga! ![]() Otkud ti znaš što se u Vojvodini dešava? Ma samo ti piši, ima još i drugih sugovornika, ne moram ti ja sve objašnjavati. ![]()
__________________ Kosovo Država! |
| | |
| | #76 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neovisna Vojvodina? A ove provale koje ti piskaraš su, je li, tvoje "objektivno" mišljenje? A otkud ti znaš šta se u Vojvodini dešava? Ne moraš ti meni ništa objasnit, ali bilo bi dobro kada bi barem pokušao svima ostalima objasnit makar i djelić ovoga što si nadrobio na ovom topicu... Naravno... puno je lakše provalit par frazetina, ničim potkrijepljenih, i onda na svaku kritiku istih odgovarat doskočicama Ma... daj ajde gledat Ratkajeve...
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #77 (permalink) |
![]() | Re: Neovisna Vojvodina? 1. Koje provale. I da - jesu objektivno mišljenje 2. vidi 3. (malo si kontradiktoran )3. ja ne drobim, već sam objasnio sve što me se pitalo a ne vidim da se iko išta buni osim tebe koji si se napalio na mene jer sam lijepši, pametniji i zanimljiviji od tebe svakoj trebi na forumu i nisam pesimista a i drag sam. ![]() 4. vidi svoje doskočice: "Kristalna kugla", "ma gledaj Ratkajeve.." pa onda reci nešto. ![]() 5. Zar ti to već nisam odgovorio? ![]()
__________________ Kosovo Država! Zadnji Uredio anthlon : 19-02-08 u 20:22. |
| | |
| | #78 (permalink) | |
| Purger | Re: Neovisna Vojvodina? Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #79 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-06-06
Poruka: 61
![]() | Re: Neovisna Vojvodina? Očito je da Srbiji sve obilo u glavu,ta težnja ka velikoj Srbiji...što se tiče Vojvodine neće se odcjepit sigurno...
__________________ Excalibur Sword of the kings Take me on your wings Back where I belong Excalibur |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neovisna Vojvodina? Koja bre Velika Srbija??? O čemu pričaš? Ako ne znaš a verovatno ne znaš Taj naziv se više ne koristi od Miloševićevog vremena....
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
![]() |
| Tagovi: neovisna vojvodina |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:47.

Kosovo Država!

)