Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Neovisna Vojvodina? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: sebastijan Kako nikad??? pa preočito je da je Vojvodina slijedeća. Ako su se sve odcepile bre pa ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-02-08, 09:14   #71 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 29
Poruka: 5,348
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase
Re: Neovisna Vojvodina?

Citat:
Pravi autor: sebastijan Pogledaj Poruke
Kako nikad??? pa preočito je da je Vojvodina slijedeća.

Ako su se sve odcepile bre pa nisu ni lale mačji kašalj.
Voliš baljezgati i podjebavati o stvarima o kojima pojma nemaš
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 11:13   #72 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-02-08
Poruka: 245
sebastijan se izdvaja iz mase

da. tako sam dobio opomenu što sam par dana službenog proglšenja prije otvorio topik: čestitka Kosovarima... jer sam baljezgario. Jest pisao sam na svom jeziku pa mi je to najviše zamjereno.

neću više ni ovdje ništa pisati, da ne ispadne da "nemam pojima" i podjebavam. Vraćam se na muški kutak i glazbu. Pa vidi da sam otvorio na glazbi temu o srpskom Tomsonu, ja nemam ništa protiv Srbijanaca!

A vi samo gledajte što se dalje u "Srbiji" dešava i nemojte reći poslije da niste već o tome nešto načuli od starog dobrog Sebastijana.

Kosovo Država!

Zadnji Uredio sebastijan : 19-02-08 u 11:15.
sebastijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 18:51   #73 (permalink)
Regularni forumas

Evo nešto što je napisano na jednom drugom topicu al smatram da bi dobro došlo ovdje, radi objektivnosti i radi toga da se vidi da pokretač ovog topica ipak zna što govori al od sada šuti.

Kosovo je neovisno od 25.veljače!

Citat:
Pravi autor: GajbaPive Pogledaj Poruke
...
kao sto sam vec spomenuo, milosevic je ukinuo status autonomne pokrajine albaniji, ali kako se od statusa autonomne pokrajine moze stvoriti drzava? evo, upravo citam na SocijalistiÄŤka Autonomna Pokrajina Vojvodina - Wikipedija
da je vojvodina imala vise obiljezja republike u toj istoj srbiji, i da je milosevic isto ukinuo status autonomne pokrajine vojvodini, ali zanimljivo, taj status je obnovljen. da STATUS AUTONOMNE POKRAJINE, NE REPUBLIKE.
...

Kosovo Država!

Zadnji Uredio sebastijan : 19-02-08 u 18:54.
sebastijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 18:58   #74 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,919
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

E, i kakve to ima veze sa tom nedoputavnom teorijom o otcjepljenju Vojvodine?

Kosovo nema nikakve historijske ni ustavnopravne temelje državnosti, osim činjenice da golema većina stanovništva želi otcjepljenje.

zato se i otcijepilo.

U Vojvodini ne postoji niti ta demografska komponenta. Siutacija je upravo suprotna - golema većina stanovništva ne želi otcjepljenje.

E pa na temelju čega ti onda predviđaš da će se Vojvodina odcijepit? Na temelju kristalne kugle?
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 19:02   #75 (permalink)
Regularni forumas

"Kristalna kugla" ti je već otrcani fazon.

Sve ostalo je tvoje subjektivno mišljenje, koje baš i nije za dičenje a kamoli za nametanje. No zadrži si ga!

Otkud ti znaš što se u Vojvodini dešava?
Ma samo ti piši, ima još i drugih sugovornika, ne moram ti ja sve objašnjavati.

Kosovo Država!
sebastijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 19:05   #76 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 13,919
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

A ove provale koje ti piskaraš su, je li, tvoje "objektivno" mišljenje?

A otkud ti znaš šta se u Vojvodini dešava?

Ne moraš ti meni ništa objasnit, ali bilo bi dobro kada bi barem pokušao svima ostalima objasnit makar i djelić ovoga što si nadrobio na ovom topicu...

Naravno... puno je lakše provalit par frazetina, ničim potkrijepljenih, i onda na svaku kritiku istih odgovarat doskočicama

Ma... daj ajde gledat Ratkajeve...
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 19:10   #77 (permalink)
Regularni forumas

1. Koje provale. I da - jesu objektivno mišljenje

2. vidi 3. (malo si kontradiktoran )

3. ja ne drobim, već sam objasnio sve što me se pitalo a ne vidim da se iko išta buni osim tebe koji si se napalio na mene jer sam lijepši, pametniji i zanimljiviji od tebe svakoj trebi na forumu i nisam pesimista a i drag sam.

4. vidi svoje doskočice: "Kristalna kugla", "ma gledaj Ratkajeve.." pa onda reci nešto.

5. Zar ti to već nisam odgovorio?

Kosovo Država!

Zadnji Uredio anthlon : 19-02-08 u 20:22.
sebastijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 19:25   #78 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Poruka: 10,773
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: sebastijan Pogledaj Poruke

3. ja ne drobim, već sam objasnio sve što me se pitalo a ne vidim da se iko išta buni osim tebe koji si se napalio na mene jer sam lijepši, pametniji i zanimljiviji od tebe svakoj trebi na forumu i nisam pesimista a i drag sam.

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 20:14   #79 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-06-06
Poruka: 61
Dinko OS se izdvaja iz mase

Očito je da Srbiji sve obilo u glavu,ta težnja ka velikoj Srbiji...što se tiče Vojvodine neće se odcjepit sigurno...
Back where I belong
Excalibur
Dinko OS je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 20:41   #80 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,132
Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan

Koja bre Velika Srbija??? O čemu pričaš? Ako ne znaš a verovatno ne znaš Taj naziv se više ne koristi od Miloševićevog vremena....
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: neovisna vojvodina

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:47.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114