Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Neovisna Vojvodina? u Znanost forumu; Ti živiš na marsu? A o čemu govore radikali? O cvijeću i uzgoju puževa pa su (ste) skoro njihovog ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-02-08, 21:05   #81 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-02-08
Poruka: 245
sebastijan se izdvaja iz mase
Re: Neovisna Vojvodina?

Ti živiš na marsu? A o čemu govore radikali?
O cvijeću i uzgoju puževa pa su (ste) skoro njihovog predstavnika izabrali za predsednika?

usput. hvala ti za - rep, i ne nisam provokator, jedino što progovaram o nećemu što će uskoro biti realnost, doduše, tvoja a ne moja, al tebi dođe na isto.

Kosovo Država!
sebastijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 22:34   #82 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,087
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Zašto pričaš o radikalima? Da li su oni pobedili? Nisu! I ne vode državu od devedesetih. Velika Srbija? Daj molim te, ti kao da si ostao u devedesetim....
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 22:41   #83 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,829
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: sebastijan Pogledaj Poruke
1. Koje provale. I da - jesu objektivno mišljenje

2. vidi 3. (malo si kontradiktoran )

3. ja ne drobim, već sam objasnio sve što me se pitalo a ne vidim da se iko išta buni osim tebe koji si se napalio na mene jer sam lijepši, pametniji i zanimljiviji od tebe svakoj trebi na forumu i nisam pesimista a i drag sam.

4. vidi svoje doskočice: "Kristalna kugla", "ma gledaj Ratkajeve.." pa onda reci nešto.

5. Zar ti to već nisam odgovorio?

Provale koje piskaraš otkako si otvorio ovu temu.

Drobiš. Nisi objasnio ništa, nego samo štrcaš budalaštine koje nisi ničim dokazao.

Moje doskočice odgovaraju intelektualnoj razini tvojih napisa.

ogledni primjer:
Citat:
ne vidim da se iko išta buni osim tebe koji si se napalio na mene jer sam lijepši, pametniji i zanimljiviji od tebe svakoj trebi na forumu i nisam pesimista a i drag sam.
I konačno otiđi gledat Ratkajeve...
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 22:44   #84 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,087
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Hahahahha damfisk rep+
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 23:40   #85 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Provale koje piskaraš otkako si otvorio ovu temu.

Drobiš. Nisi objasnio ništa, nego samo štrcaš budalaštine koje nisi ničim dokazao.

Moje doskočice odgovaraju intelektualnoj razini tvojih napisa.

ogledni primjer:

I konačno otiđi gledat Ratkajeve...
ja samo štrcam u krevetu, nadam se da se skečaš što je to. I ne brini, nemam ništa protiv tebe, čak si mi i drag, samo ne znam kakve veze ima ovaj tvoj prepad
s temom?

Ak si mod i ne sviđa ti se tema - zaključaj je

ili je jednostavno preskoći

al moram ti još samo jedno reći: teško da će te iko simpatizovati s ovakvim odnosom prema ljudima

Vjerovatno tvoj upad nema veze s temom ko ni radikali s Srbijom,

@Lulu: volio bi te upoznati, ne mogu vjerovati da takvo neko zbilja razmišlja, imam neke frendove (čisti četnici- za one koji ne znaju - biti četnik kod srbijanaca je zakonom dopušteno) u Bg, Nišu, Novom Sadu, Somboru... pa ak si za kavu?

Slobodno biraj!

Ili ak ideš kod rodbine u Tugu (CG) možemo se i tamo vidjeti?

Samo nadam se da ti rodbina ne živi u Boki Kotorskoj u nekoj od "osvojenih" hrvatskih kuća.

A na Kosovu može i u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice ako hoćeš, meni isto - ista država.

molim da ubuduće pišete o Lalama a ne da me gnjavite vašim psihofizičkih problemima.

Kosovo Država!

Zadnji Uredio sebastijan : 19-02-08 u 23:43.
sebastijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 01:59   #86 (permalink)
Regularni forumas

Evo malo osnovnih činjenica o Vojvodini danas:
Iz bukvara Autonomaša

Vojvodina do "Jogurt revolucije"
Bruto nacionalni dohodak po glavni stanovnika u Vojvodini je iznosio 3.010 USD, isto kao u Sloveniji, a za 50% je bio veći nego u ostalom delu Srbije

Vojvodina je samostalno prikupljala prihode sa svoje teritorije i donosila zakone o njihovoj upotrebi i samostalno odlučivala o svom budžetu.

Izgrađeno je šest mostova na Dunavu i most na Tisi na teritoriji Vojvodine, a sopstvenim sredstvima Vojvodina je izgradila autoput Beograd-Šid i poluautoput Beograd-Novi Sad, kao i magistralni put Novi Sad-Zrenjanin

Podignuto je više od 20 bolnica i domova zdravlja, i više od stotinu škola.

Vojvodina je razvila "Naftagas", jedno od najuspešnijih preduzeća na ovim prostorima. Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici bio je najugledniji institut te vrste u SFRJ, TV Novi Sad je bila poštovana i gledana, a program je emitovao na pet jezika

Vojvodina je gazdovala svojim šumama i vodama

Vojvodina je bila veliki izvoznik poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda

Bezbednost i skladni međunacionalni odnosi u Vojvodini su bili uzor celoj Evropi

Autonomno sudstvo AP Vojvodine je bilo efikasno i nekorumpirano

Naselja su bila planski građena, bez urbane mafije i stihijstva

Zdravstveni radnici, prosvetni radnici, penzioneri, policajci i administrativni radnici imali su za 30 odsto veća primanja od svojih kolega u Srbiji

Obnovljeni su tehnološki procesi u svim fabrikama

Vojvođani su bili najurednije platiše svih poreza i dažbina i imali su od čega da ih plate

Vojvodina posle ukidanja autonomije
Bruto nacionalni dohodak po glavi stanovnika Vojvodine spao je na 1.269 USD u 1999. godini

Stanovnik Vojvodine je za 44% brže siromašio od stanovnika ostalog dela Srbije

U Vojvodini se ubira najmanje 40% fiskalnih prihoda Srbije, a organi AP Vojvodine odlučuju o manje od 1%

Budžet AP Vojvodine samo je stavka u Budžetu Republike, a izvori prihoda se utvrđuju republičkim zakonima

Ukoliko Skupština AP Vojvodine predloži zakon ili drugi akt Skupštini Srbije, ona ima status kao jedan od 250 poslanika Skupštine Srbije, iako je za izbor jednog poslanika u Skupštini Vojvodine potreban veći broj glasova nego za izbor jednog poslanika u Skupštini Srbije.

U Vojvodini svake godine umre 8.000 ljudi više nego što se rodi, a predlog vojvođanske Skupštine da se podstiču progrmai za povećanje nataliteta odbačen je od strane Skupštine Srbije.

Srušeno je i oštećeno na desetine mostova, a zbog koncesija na autoput Beograd - Horgoš, Vojvodina gubi 450 miliona evra.

Kompanija "Naftagas" postala je "NIS" i prešla u nadležnost Republike Srbije, RTV Novi Sad je prešla pod okrilje Radio Televizije Srbije, propala i osiromašila, izgubila ugled i gledanost, Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici, kao i druge zdravstvene institucije, zaustavljene su u razvoju i osiromašile su, a školovani ljudi odlaze u infostranstvo.

Sistem odbrane od poplava je, zbog neodržavanja, propao, što je rezultiralo katastrofalnim poplavama u Banatu, koje su nanele nenadoknadivu štetu građanima Vojvodine.

U "Žitnicu Evrope" se uvozi većina prehrambenih i poljoprivrednih proizvoda

Evropske institucije šalju posmatračke misije zbog učestalih međuetničkih incidenata u Vojvodini, a neonacističke grupe nekažnjeno deluju na njenoj teritoriji, što im je omogućeno zbog nepostojanja vojvođanske policije.

Više ne postoje Vrhovni i Ustavni sud Vojvodine

Naselja u AP Vojvodini su preplavljena i naružena bespravnom izgradnjom.

Fabrike, uljare i šećerane u AP Vojvodini ili su propale, ili su prodate, a novac od privatizacije se sliva u Beograd

Vojvođani su i dalje najurednije platiše svih poreza i dažbina, iako i to sve teže i uz sve veća odricanja.

Evo i link: Kikinda na Netu - DJ MEDIA - Iz bukvara Autonomaša

Kosovo Država!
sebastijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 11:00   #87 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,829
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
ja samo štrcam u krevetu, nadam se da se skečaš što je to. I ne brini, nemam ništa protiv tebe, čak si mi i drag, samo ne znam kakve veze ima ovaj tvoj prepad
s temom?

Ak si mod i ne sviđa ti se tema - zaključaj je

ili je jednostavno preskoći

al moram ti još samo jedno reći: teško da će te iko simpatizovati s ovakvim odnosom prema ljudima

Vjerovatno tvoj upad nema veze s temom ko ni radikali s Srbijom,
Štrcaš ti i po forumu... uglavnom nebuloze, ničim potkrijepljene, bez ikakve veze sa stvarnošću i logikom.

Ovaj je topic najbolji dokaz za to.

"Simpatizovati"? Je li to još jedan pojam iz "modernog hrvatskog" koji si pokupio gledajući Dnevnik?
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 11:20   #88 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika Perun_Gromovnik

Datum registracije: 16-02-08
Poruka: 51
Perun_Gromovnik se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Perun_Gromovnik

Citat:
U "Žitnicu Evrope" se uvozi većina prehrambenih i poljoprivrednih proizvoda
pa nije ona tolko velika da bi bila "Žitnica Evrope".
kako je to moguce kad postoje recimo ukrajna, i madarska. aj malo na kartu prije nego to provalis.
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 17:17   #89 (permalink)
Banned

Datum registracije: 19-02-07
Poruka: 329
rasovicz se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku rasovicz Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku rasovicz

nesto sam i naucio o VOJVODINI svaka cast ljudi pa ja i neznam gde zivim
rasovicz je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 18:27   #90 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika dona.korleone

Datum registracije: 17-02-08
Poruka: 18
dona.korleone se izdvaja iz mase

e pa i ja to kazem.
prosto sam se zapitala da li je Ruma gde sam rodjena i gde zivim u Vojvodini ili........

Zadnji Uredio anthlon : 20-02-08 u 22:37.
dona.korleone je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: neovisna vojvodina

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:54.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113