Pokazujem rezultate 1 do 7 od 7

Nikola Mlinarić direktor HEP-a bez diplome???

Raspravljate o temi Nikola Mlinarić direktor HEP-a bez diplome??? u Politika forumu, dio Znanost foruma; Nikola Mlinarić je direktor HEP-a sve od kada je HDZ na vlasti. - Ekonomski fakultet u Osijeku nije završio jer ...

Starter
    Datum registracije
    22-05-09
    Poruka
    72
    Liked
    0 times

Nikola Mlinarić direktor HEP-a bez diplome???

Nikola Mlinarić je direktor HEP-a sve od kada je HDZ na vlasti.
    - Ekonomski fakultet u Osijeku nije završio jer je imao previše obaveza
    - ima završenu višu ekonomsku školu u Vukovaru
    - čitav život je radio kao voditelj trgovine cipela Borovo, gdje je ostao do 1997. godine kad je poslovnica koje je on bio poslovođa, bankrotirala
    - Mlinariću je 2004. godine ponuđeno da vodi financije državne tvrtke koja ima prihod od čak 12 milijardi kuna
    - prošlu godinu HEP je završio u minusu od 1.5 milijardi kuna.

Tko postavlja ovakve likove na čelne pozicije? Do kada ovako i na koji način očistiti bagru iz državnih jasli i dovesti sposobne ljude.

Direktor HEP-a bez diplome

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Re: Nikola Mlinarić direktor HEP-a bez diplome???

A zašto bi trebao imati diplomui da bude na čelu HEP- a? Zar samo oni s diplomom imaju sposobnost voditi određenu tvrtku?
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

V.I.P. Član Avatar od korisnika latoa
    Datum registracije
    18-01-08
    Starost
    27
    Poruka
    2,637
    Liked
    12 times

Netko na ovako visokoj poziciji mora imati diplomu.

Uostalom ovaj nema ni diplomu, ni iskustvo, a očito je da nije ni sposoban... ali zato ima bracu.
    "Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
    Nestio, sed fieri sentio et excrucior."

Veteran par excellence Alchol Test Champion, Penguinoids Champion, Cannon Ball Champion, Ice Age 2 - The Meltdown Champion, Reach For The Sky Champion, Planet Racer Champion Avatar od korisnika Joks
    Datum registracije
    02-06-04
    Starost
    34
    Poruka
    14,150
    Liked
    495 times

Naravno da treba imati diplomu i biti stručno osposobljen da bi mogao obavljati posao diretkora financija u bilo kojoj firmi a pogotovo u ovako velikoj kao što je HEP

Neznam zbog čega misliš da nebi trebao imati diplomu?
    Zbog čega se u natječajima među prvim stavkama ističe koji stupanj obrazovanja mora zadovoljavati određeni kandidat da bi uopće došao u obzir za neki posao?
    Već za neke tajnice i kojekakve referente se traži najmanje viša škola a kamoli onda da nebi trebala diploma za nekakvu rukovodeću funkciju.

Neznam jel ti radiš i ako radiš gdje radiš ali kod mene na poslu (a radim u jednoj velikoj i dosta poznatoj firmi koja dosta surađuje sa hep-om) se točno zna i u kolektivnom ugovoru je propisano koju školu i koji stupanj obrazovanja mora čovjek imati završen da bi zadovoljavao kriterije da obavlja određeni posao.
    Ja sa svojom završenom srednjom školom nemam mogućnosti napredovati više od posla koji sad obavljam bez obzira što možda znao o tom svom poslu više od nekog tko mi je nadređeni... a ti si pretpostavljam na to mislila , da neki koji su bez diploma znaju puno više o nekom poslu od onih koji su te diplome (na kojekakve načine) stekli...
    ...samo nekako mislim da u ovom konkretnom slučaju nije o tome riječ...nego čisto namještanje i pozicioniranje po kojekakvim vezama
    .
    Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
    sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga

Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Citat Pravi autor: Joks Pogledaj Poruke
    a ti si pretpostavljam na to mislila , da neki koji su bez diploma znaju puno više o nekom poslu od onih koji su te diplome (na kojekakve načine) stekli...
    Da, to sam mislila.
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Čudite se ko pura dreku. Smjestite takvog lika na ovakvu poziciju i onda radite što i kako hoćete, a on samo kao ofca klima glavom, te baca parafe na sve kaj mu se da.

Na Balkanu ništa novo.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Uvaženi forumas Avatar od korisnika tuvok
    Datum registracije
    22-11-08
    Starost
    3
    Poruka
    851
    Liked
    1 times

Ma sredit će mu Đapić diplomu i doktorat nije greda !
    Komandant Data,bijelo lice,
    Kad ćeš doći do Zemljice
    Da pričas danima,jer nas zanima
    da li u stroju obitava anima.

Lajkaj nas na Facebooku