| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Nikola Špirić negira postojanje naftne mrlje na Savi u Znanost forumu; Citat: Nikola Špirić negira postojanje naftne mrlje na Savi Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Nikola Špirića je izjavio kako je u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | ||
| Nježni predator | Nikola Špirić negira postojanje naftne mrlje na Savi Citat:
Citat:
Republika Srpska nije potpisala međudržavni ugovor o zaštiti rijeka i jezera. Bojim se da je došao kraj čistoj rijeci Savi.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | ||
| | |
| | #2 (permalink) | ||
| Nježni predator | Re: Nikola Špirić negira postojanje naftne mrlje na Savi Prenosim tekst iz Dnevnog avaza 24/7/2007: Citat:
Citat:
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski Zadnji Uredio Maslow : 24-06-07 u 19:44. | ||
| | |
| | #4 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Nikola Špirić negira postojanje naftne mrlje na Savi Kako ti misliš da se ova priča može završiti. Pa rafinerija još nije ni počela s proizvodnjom. Rafineriju je kupio ruski konzorcij, pa je za pretpostaviti da će prerađivati isti kvalitet nafte koji je zagadio Sisak. Savi je trebalo 10 godina da se oporavi od zagađivanja naftom iz ove rafinerije. Brođani su jako vezani za Savu, počevši od glavnog trga koji gleda na Savu, dva najveća izletišta, šetalište, naselje od 50-ak splavara koji danas nakon ponovljenog izljevanja od smrada nafte nisu mogli boraviti na svojim splavima. To nije kraj, nego početak zagađivanja. U ugovoru o preuzimanju ne postoje klauzole o investiranju u prečišćivače i podizanju nivoa sigurnosti.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Banned | Re: Nikola Špirić negira postojanje naftne mrlje na Savi Citat:
kratko i jasno. ako ne žele sredit zagađenje .. poduzet mjere (koje su prikladne). bolje? | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Nikola Špirić negira postojanje naftne mrlje na Savi silence , pojedini novinari u BiH su vrištali još dok se provodila privatizacija rafinerije da je to što se sprema katastrofa i vjerojatni zločin nad prirodom , a bome i nad ljudima u BiH jer je Rusima po ugovoru dozvoljena proizvodnja i distribucija derivata koji se više nigdje u Europi ne smiju koristiti. I misliš da je Dodika bilo briga za to? Jebe se Miletu za mrlju i sve ostalo. A o Špiridonu bolje i ne govorit ... nema stranke u kojoj taj nije bio.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Banned | Re: Nikola Špirić negira postojanje naftne mrlje na Savi Citat:
RH treba postupiti u skladu s nacionalnim interesima - ne treba nam mrlja .... jel vas treba podsjećat kako dugo je INA prodavala rusku naftu punu sumpora na HR tržištu? ili sranja sa euro dizelom? ili činjenicom da je INA mogla prodavat smeće vlastitim građanima, ali je morala izvozit kvalitetno gorivo????? kaj mislite ko je to dogovaro? .... čudno da se sad pokreće rafinerija sa istom tom naftom, odma preko granice .... stvarno čudno .... | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Nikola Špirić negira postojanje naftne mrlje na Savi Da je riječ o velikom poslu vrlo sumljivo sklopljenom možemo vidjeti iz bosanskohercegovačkih tiskovina: Poslovni informator - Biznis imenik - Poslovni imenik - NefteGazInKor do rujna preuzima bosanskobrodsku Rafineriju Eurohaus : Novosti sa tržišta
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
![]() |
| Tagovi: mrlje, naftne, negira, nikola, postojanje, savi, spiric |
« Jurčić: Nema isprike, šef HFP-a morao je sve nadzirati i određivati
|
Badinteru spomenik a ne Tuđmanu »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:09.