| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Nova vlada u Znanost forumu; Dobro , izbori su prošli. Broj mandata se zna. Vrijeme je da se više ne prepucavamo na temama vezanim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Nova vlada Dobro , izbori su prošli. Broj mandata se zna. Vrijeme je da se više ne prepucavamo na temama vezanim uz izbore i da krenemo sa prepucavanje na temi o sastavljanju nove vlade. Jer to će biti glavna tema slijedećih tjedana u Hrvatskoj. ![]() Kad je postalo jasno koliko koja strana ima mandata bio sam prilično siguran da će lijeva koalicija puno lakše doći do 77 , ali nakon sinoćnjeg Adlešićkinog nastupa na Novoj promijenio sam mišljenje. Naravno da ne znam što se točno dogodilo ... mogu eventualno nagađati , ali čini mi se da je doktor (uz Đurđu koja je praktično otvoreno stala uz HDZ) uspio kupiti Friščića. Još je to daleko od kraja priče , ali predviđam vladu HDZ-a , HSLS-a (koji će imati više ministara nego zastupnika) , HSS-a (u kom će uslijediti vjerojatno velike svađe u slučaju koalicije sa HDZ-om pa će biti glavni faktor nestabilnosti takve vlade) i SDSS-a (koji bi po prvi put mogao dobiti ministra)
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #2 (permalink) | ||||
| Uvaženi forumas | Re: Nova vlada Kajin: Uvjeren sam da ćemo već sutra imati Vladu lijevog centra i da će ju voditi Milanović ![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
![]()
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! | ||||
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,563
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nova vlada Ma kakve ulične demonstracije, budi malo pametan.......... Obični trik kojim pokušava napraviti pritisak na Mesića da mu što prije napiše mandat za sastav Vlade........ Ali nije Mesić od jučer pa traži potrebnu većinu i ne puši te Sanaderove fore........
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #4 (permalink) | ||
| absolute beginner Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nova vlada Citat:
vidim da neki (kajin, pusić...)zamjeraju milanoviću što nije išao u predizborne koalicije. alli jasno je barem zašto nije išao s HNS-om: u to vrijeme rade čačić je koaliciju uvjetovao time da on postane premijer. ![]() edit: Sanader: Mesić mi je čestitao na pobjedi Jutarnji.hr Citat:
![]() čas su ljuti na mesića, a sad hoće prikazati da je na strani HDZ-a.. Zadnji Uredio ševa : 27-11-07 u 22:59. | ||
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,287
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nova vlada Sanader je nervozan što se vidi po njegovim reakcijama, izvanredna pressica, laganje da mu je Mesić čestitao, traži od Zokija da prizna poraz (kao da je SDP dosad bio na vlasti, a oni su zapravo moralni pobjednici jer su osvojili skoro duplo mandata a ADZ čak manje) Mesić je na strani SDP i radi na tome da prije nego mu završi mandat ostavi zemlju lijevima, samo to ne može javno reći. Iz svega ovoga vidi se da nisam za Hdzeovu novu vladu, jer oni misle ići dalje, a to dalje nije ono gdje ja želim ići. Nisu ništa napravili u ove 4 godine osim povrata ambalaže, sve ostalo je došlo radom običnih ljudi, Europa nam je sve sama dala čim smo izručili Gotovinu. I sad bi on htio kao što je govorio u kampanji dat svima internet, ne kužim, što će on stavljat kablove ili što, govori da su ostvarili 129000 radnih mjesta - di su?!, besplatna srednja škola je ono što sami plaćamo. A i iskreno dosta mi je bahatog Sanadera i njegovih priljepaka koji će nam nakon 4 godine ponovno govorit idemo dalje i tako dok ljudima ne dosadi i odu iz Hrvatske jer više nemaju kamo ić. Htio bi vidjet što će SDP napravit, žao mi je što im nismo dali prošli mandat, vjerojatno bi napravili više, pogotovo što mislim da u toj koaliciji ne bi bilo Hsls-a koji je onu koaliciju zajebo, jer kako radit kad ti partner zabija nož u leđa. Nevjerojatno da taj Hsls još uvijek može odlučivat o nečemu. Bilo bi super da Čehok i Hss nogiraju Đurđu pa nek ona uđe u Hdz kad ga toliko voli. Baš me zanima što je rekla Čehoku kad se vratio s kave sa Zokijem. Sigurno dobio prst u guzu i sad je miran. Postoji mogućnost da nitko neće moći sklepat vladu e to bi bilo zanimljivo gledat kako se koprcaju a ne mogu dalje. Nadam se da će SDP skupit dovoljno mandata. ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 28
Poruka: 3,836
![]() ![]() | Re: Nova vlada Gledao sam sinoć malo otvoreno gdje je gostovao svepametni Pukanić koji već zna da će vladu sastaviti HDZ, da će HSS dobiti ministarstvo poljoprivrede i turizma, HSLS će po njemu dobiti ministarstvo regionalnog razvitka tako da je po njemu sve završena priča. Jer Pukanić sve zna, sa svakim je taj idiot na ti i blefer je kao i Sanader ( kojega pomalo hvata panika pa saziva izvaredne konferencije za novinare gle čuda u 19:30 kad počinje dnevnik na HTV-u. Po mome imati će bahati Sanader još dosta muke da sastavi novu vladu, a SDP čeka svoju priliku.
__________________ TORCIDA WEST HERCEGOVINA |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 541
![]() ![]() ![]() | Re: Nova vlada Sanader je prepotentan i hvali se sa stvarima kao povrat duga umirovljenicima a zapravo ih je natjerao da se odreknu pola duga (ako hoće svoje novce) ko se nije odrekao šanse su da će prije završit na groblju nego u banci. Go Zoki! ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: vlada |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:03.