| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Nova vlada u Znanost forumu; SVE POLITIČKE STRANKE U REPUBLICI HRVATSKOJ SE SLAŽU HRVATSKI JE BIRAČ NAŠ ISTINSKI PRIMAT! "Milanović Šišljagića snubi, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-05-07 Godina: 32
Poruka: 45
![]() | Re: Nova vlada SVE POLITIČKE STRANKE U REPUBLICI HRVATSKOJ SE SLAŽU HRVATSKI JE BIRAČ NAŠ ISTINSKI PRIMAT! "Milanović Šišljagića snubi, Sanader se za Friščića hvata, Tvoj se listić tko zna s čijim ljubi, Pojma nemaš zbog čijeg mandata. Ni lud ne bi za Glavaša, kažeš, Nit u Đurđi želiš vidjet spasa? Po izbornom zakonu se slažeš Glas da dadeš protiv svoga glasa. Zajeban si gotovo za zdravo, Glas ti otmu čim se list ubaci... Čemu služi građansko ti pravo? Da ga krčme lukavi seljaci! Tvoj kandidat vlast da može imat, Tvojim glasom kupuje jarane; Tvoj kandidat ostvaruje primat: Ti si njemu primat, al sa grane!" |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 713
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nova vlada Sinoč je objavljeno da se izbori ponavljaju tamo gdje je ovaj Rom koji je potpisao sa Sanaderom, a svi su njegovi sunarodnjaci bili protiv njega i njegovog potpisa sa Sanaderom. Tako da HDZ nema prvog sigurnog partnera u vladi.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #46 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Nova vlada kad ovu misle osnovat tu vladu, valjda oće do sljedećih izbora ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nova vlada Citat:
![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem | |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 713
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nova vlada Citat:
Nitko ne razmatra mogučnost da SDP može i bez koalicije HSLS-HSS oformiti vladu, ovako SDP + HNS + IDS + manjine + SDSS + Glavaš = 77 a HDZ + HSLS + HSS + HSU + HSP = 76. Ovo može bit moguče jer Šišljagić je kazao ''vi nama Osjek mi vama Hrvatsku'', a to se očito i događa, jer Šišljagić ne traži nikakava mista u vladi, e da i traži pošteno suđenje Glavašu.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! | |
| | |
| | #50 (permalink) | ||||
| Uvaženi forumas | Re: Nova vlada Što se još neće čuti... ![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! | ||||
| | |
![]() |
| Tagovi: vlada |