| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Novi mod u Znanost forumu; Kao što svi znate koji ste postali u dijelu foruma koji je pod mojom paskom, imam neke poprilčno stroge stavove, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | Novi mod Kao što svi znate koji ste postali u dijelu foruma koji je pod mojom paskom, imam neke poprilčno stroge stavove, te je to možda uzrokovalo osjećaj da se u ovom dijelu foruma ne može vodit iskrena rasprava. Da se to sredi, za ovaj dio foruma ćemo imat novog moderatora. Koliko sam vidio, naši stavovi se dovoljno razlikuju da možemo unjeti ravnotežu i pridonjeti da se svaki glas čuje ( to ne znači da ću dopustit kretenizme ).Novi mod je ovdje da zajednički rješavamo problema i to namjeravam učiniti. Svačiji glas je jednako vrijedan i neka se čuje. Sretno nam bilo. WELCOME!!!!!!!!!!!!!! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novi mod Da nije neki od ovih malo žešćih... Biće Casey garant!
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #6 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novi mod Ja bi da moderator na politici bude tzukius ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novi mod A jebi ga... insomnia... Iden leć... Vidićemo sutra je li teica... dobro ti govoriš, mogla bi bit P.S. jeben ti ja takav posal... a BTW - i ja san do ove ure osta budan radi posla...
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Purger | Re: Novi mod Citat:
![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Banned | Re: Novi mod Citat:
jedini koji su dobili malo po nosu su oni koji su pretjerali... banno sam kolko se sjećam samo jednog kretena, a ako sam se počeo svađat s nekim, dopuštao sam da mi kaže sve natrag na isti način... prema tome, svačiji glas je jednako važan, ali bolje je imat dodatnog moda ovdi... ja se zanesem i volim se flejmat ![]() dobro će doći da me neko polije s hladnom vodom tu i tamo ![]() nemoj čitat nekaj čeg nema... have fun ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: mod |
« Ekskluzivno - stari govor Stipe Mesića: Pobijedili smo 10. travnja!
|
'ko se sjeća ovoga......??! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:32.

).