haha, ajde svaka čast, uspio dići narod dabogda![]()
Raspravljate o temi Okupirati tvornice - blokirati fakultete! u Politika forumu, dio Znanost foruma; Položaj radnih slojeva stanovništva je bio isuviše nepodnošljiv i prije izbijanja krize – postojeće stanje, kao i njegovo daljnje pogoršavanje, ...
haha, ajde svaka čast, uspio dići narod dabogda![]()
radnička borba, ne hvala... blokada fakulteta, ne hvala... ali prosvjedi, to definitivno da, samo i za to postoje dva načina... kulturni i divljački... dosad srećom nije bilo divljačkih prosvjeda kod nas i to pokazuje da smo ipak ispred dosta zemalja gdje pale automobile i uništavaju ulice... je li to radnička borba?
i blokada fakulteta je velika pogreška... studenti se malo bahate jer im se ne uči, pogotovo ''filozofima'' jer su semestri ionako zgusnuti i postoje bolji načini bunta od ometanja studenata u studiranju...
radnička_borba, ti studiraš nešto?
Bolje desnica nego prknenica!
zanima me kojem je studentu to u interesu da mu fale neka predavanja jer su mu kolege blokirali fakultet... tko želi prosvjedovati neka organizira nešto izvan prostorija fakulteta i neka prosvjeduje... pridružit ću se tim prosvjedima ali blokadi faksa NIKADA ... samo studenti su isto razjedinjeni i ne mogu ništa organizirati
Bolje desnica nego prknenica!
Apsolutno ZA , jer hrvatski radnici su u jako lošem položaju , zna se šta se s njima događa tak da mi se neda nabrajat , jer znam svu težinu biti običan radnik i sam sam jedan od njih , tak da onda ... Slažen se s time da netreba blokirati fakultete radi drugih studenata , nek naprimjer studenti blokiraju Ministarstvo znanosti i obrazovanja ili tak nešt slično. Sjetim se samo vremena iz bivše Juge kada sam bio ponosan što sam radnik i od svoje plaće sam mogao živjeti kao čovjek , a ne sada jedva krpam kraj sa krajem!!! Ovaj današnji kapitalizam oupće ne cijeni rad radnika , nego samo gleda svoju dobit!! Žalosno je to ... Pozzz