| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi oprostaj duga neplacenog poreza nogometnim klubovima? u Znanost forumu; Za i Protiv?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Starter | Re: oprostaj duga neplacenog poreza nogometnim klubovima? Hrvatski nogometni klubovi duguju drzavi milijunske iznose neplacenog poreza. Od poreznih obveznika zivi neciji roditelj, necija obitelj. Gazi se malog covjeka s masnim svotama ako slucajno 10kn promasi u poreznoj prijavi, a jedna zabavna igra u kojoj menadjeri vrte milijunske iznosi vaznija je nasoj drzavi od tog malog covjeka. Njih se ne kaznjava jer smo ocito drzava s puno igara (nogometa), a malo kruha. Zasto bi ja sutra placao porez ako oni ne moraju? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 30
Poruka: 735
![]() ![]() | Re: oprostaj duga neplacenog poreza nogometnim klubovima? Eh, da je u pitanju samo nogomet! Malog se čovjeka uvijek gazi, a valjda smo zato tu, da bi gospoda mogla uživat. ![]()
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned | Re: oprostaj duga neplacenog poreza nogometnim klubovima? ma jebem ja njima mater.... nemojte me krivo shvatit, ali nek neka mala firma ne plati PDV na vrijeme, evo ovrhe i jebu te još u mozak.... sramota... sjebat će malu firmu koja se trudi nešto napravit i zaposlit ljude, ali jebote... NOGOMET!!!!!!!!!!... ajmo im oprostit dugove, bez toga se umire.... arghhhhhhhhh........ |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-02-06
Poruka: 166
![]() | Re: oprostaj duga neplacenog poreza nogometnim klubovima? Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: duga, klubovima, neplacenog, nogometnim, oprostaj, poreza |
« Republika Crna gora!
|
Sai »