| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Pa zašto ljudi ne vole Busha? u Znanost forumu; On mi doduše nije simpičantan kao dobri stari Klinton koji se iskazao ne samo kao dobar političar (kad javnost ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 28-03-08 Godina: 33
Poruka: 33
![]() | Pa zašto ljudi ne vole Busha? On mi doduše nije simpičantan kao dobri stari Klinton koji se iskazao ne samo kao dobar političar (kad javnost sazna da je njegov pimpač bio u ustima žene koja nije njegova supruga onda malo bombardira Irak da skrene pozornost), nego i kao "igrač" koji zna kad treba posuti se pepelom i...opstati. No i Bush nije potpuni levat ljudi! Doduše teško nalazi put sa bine na koju se popne al nikakvo čudo kad ga impresionira masa naše metropole koja ga je tako toplo dočekala da mu se po faci vidilo da bi najradije ostao tu i živjeti! Poanta svega ovoga- ŠTA ĆEMO LJUDI? Hoćemo li svjetske policajce ili dosadnog Putina po uzorku nakon 2. sv. rata- "više volim rusko govno, nego američku tortu"? Znam! dosjetio sam se! Ajmo se ponovo nesvrstati! E jebiga sad sam se sjetio- pa mi smo se sad već tolko kao nacija nesvrstali da niti sami ne znamo što hoćemo. IMA LI PRIJEDLOGA ŠTA DA RADIMO? ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-01-07 Godina: 36
Poruka: 1,521
![]() | Re: Pa zašto ljudi ne vole Busha? ne voli ga vise od pola svijeta zato sto se ponasa ko kreten, jedan dan mu treba un i un propisi drugi ne treba, bombarduje koga stigne i kad mu se digne.... ma zaista ljupka osoba koji treba voljeti... bljak , tenkre!!!! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Pa zašto ljudi ne vole Busha? zato kaj je kretos ko i deseci prije njega...frajer nema srama ni suosjecanja...bomba nasiroko lazno se pravdajuci...nema milosti...ma dajte.. a i postupci koji su nekima pa i meni smijesni (priznajem ) - tipa drzanje knjige naopako - su samo dokaz kak je lik spaljen skroz...neznam ni kak se uspije ustat iz kreveta sav takav...
__________________ u klet idu pametni i bedaki a van idu svi jednaki.... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pa zašto ljudi ne vole Busha?
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... |
| | |
![]() |
« Crkva protiv znanosti
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:15.