Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Pa zašto ljudi ne vole Busha? u Znanost forumu; On mi doduše nije simpičantan kao dobri stari Klinton koji se iskazao ne samo kao dobar političar (kad javnost ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-04-08, 12:40   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 28-03-08
Godina: 33
Poruka: 33
DEATH BRINGER
Pa zašto ljudi ne vole Busha?

On mi doduše nije simpičantan kao dobri stari Klinton koji se iskazao ne samo kao dobar političar (kad javnost sazna da je njegov pimpač bio u ustima žene koja nije njegova supruga onda malo bombardira Irak da skrene pozornost), nego i kao "igrač" koji zna kad treba posuti se pepelom i...opstati. No i Bush nije potpuni levat ljudi! Doduše teško nalazi put sa bine na koju se popne al nikakvo čudo kad ga impresionira masa naše metropole koja ga je tako toplo dočekala da mu se po faci vidilo da bi najradije ostao tu i živjeti!
Poanta svega ovoga- ŠTA ĆEMO LJUDI? Hoćemo li svjetske policajce ili dosadnog Putina po uzorku nakon 2. sv. rata- "više volim rusko govno, nego američku tortu"? Znam! dosjetio sam se! Ajmo se ponovo nesvrstati! E jebiga sad sam se sjetio- pa mi smo se sad već tolko kao nacija nesvrstali da niti sami ne znamo što hoćemo. IMA LI PRIJEDLOGA ŠTA DA RADIMO?
DEATH BRINGER je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-04-08, 12:43   #2 (permalink)
Banned

Datum registracije: 04-04-08
Godina: 21
Poruka: 154
picanko
Re: Pa zašto ljudi ne vole Busha?

Ja ga volim, tj ne mrzim ga ko neki,nemam nist protiv njega, i simpa mi je ...
picanko je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-04-08, 13:02   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-01-07
Godina: 36
Poruka: 1,521
galebg4 se izdvaja iz mase

ne voli ga vise od pola svijeta zato sto se ponasa ko kreten, jedan dan mu treba un i un propisi drugi ne treba, bombarduje koga stigne i kad mu se digne....
ma zaista ljupka osoba koji treba voljeti...
bljak , tenkre!!!!
galebg4 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-04-08, 13:26   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 774
Agness se izdvaja iz maseAgness se izdvaja iz maseAgness se izdvaja iz mase

Bush je bio ispoprosječan student, i stvarno imam osjećaj da je lik malo glup, ali doslovno...
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-04-08, 13:34   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-12-07
Godina: 24
Poruka: 2,922
Clank se izdvaja iz maseClank se izdvaja iz maseClank se izdvaja iz maseClank se izdvaja iz mase

nemam ništa protiv njega
još su mi simpatični njegovi ispadi i grimse
Clank je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-04-08, 13:37   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 3,641
white devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono nešto

...zato sto je American Idiot!
Odgovori sa citatom
Star 08-04-08, 15:02   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,191
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

zato kaj je kretos ko i deseci prije njega...frajer nema srama ni suosjecanja...bomba nasiroko lazno se pravdajuci...nema milosti...ma dajte..

a i postupci koji su nekima pa i meni smijesni (priznajem ) - tipa drzanje knjige naopako - su samo dokaz kak je lik spaljen skroz...neznam ni kak se uspije ustat iz kreveta sav takav...
Odgovori sa citatom
Star 08-04-08, 15:12   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 3,641
white devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono nešto

...pa na levu nogu!
Odgovori sa citatom
Star 08-04-08, 15:19   #9 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 29
Poruka: 1,523
marinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Clank Pogledaj Poruke
nemam ništa protiv njega
još su mi simpatični njegovi ispadi i grimse
potpisujen
Odgovori sa citatom
Star 08-04-08, 19:39   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
pajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznat

Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:15.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103