| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Piće na Sanaderov račun u Znanost forumu; Komentirajući učinak Jurčića na čelu Ministarstva gospodarstva, premijer je izjavio Citat: Ako se itko sjeća što je tada napravio, vodim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | ||||||
| Uvaženi forumas | Piće na Sanaderov račun Komentirajući učinak Jurčića na čelu Ministarstva gospodarstva, premijer je izjavio Citat:
No Ljubo Jurčić, nekako nema sreće s izjavama. Posljednja u kojoj je komentirao mogućnost prodaje VUPIK-a kupcu iz Srbije podigla je prašinu. Rekao je da politički ne bi bilo oportuno prodati tvrtku iz Slavonije Srbima. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Cijela "afera" je izbila nakon što je Vlada pokušavala opravdati odbijanje ponude nizozemskog investicijskog fonda Danube Fooda za KIM porijeklom novca. Navodno u tom fondu ima novca iz Srbije pa, eto, u interesu zemlje... Nitko iz Vlade nije se ogradio od takvih bedastoća, ali se zato napadalo druge kad daju izjave u tom smjeru. Iako je slučaj KIM jasno pokazao što je najbitnije kod privatizacije - Danube Food je od svih ponuđača koji su ostali u utrci za dionicama te mljekare najuvjerljivije pokazao da ga zanima daljnja proizvodnja i razvoj firme (za razliku od tog fonda i tvrtke Ranč iz Pribislavca, koja je također u proizvodnji mlijeka, nesuđeni dobitnik dionica nikad s mlijekom nije radio. A oni kojima je najviše stalo do privatizacije KIM-a - radnici - nisu imali ništa protiv prodaje tvrtke Danube-u bez obzira na izvor novca. Prioritet je zarada ali ipak se očekuje od države da vodi računa o svojim građanima i omogući im normalan rad. Ukratko, smisao ulaganja je, iz perspektive države, prvenstveno u pokretanju gospodarstva i otvaranju novih radnih mjesta i to su radnici očito shvatili ali oni koji donose odluke nisu dok se bave porijeklom novca. Hrvatska je potpisnik međunarodnih sporazuma za borbu protiv organiziranog kriminala, korupcije i pranja novca - no ima li smisla bojati se novog vlasnika ili kapitala? Zar nije sam KIM - opstanak sada "ovisi" o privatizaciji - u tu situaciju došao nakon što je bio u vlasništvu Miroslava Kutle? I što bi rekao Stipe Mesić: Citat:
![]()
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! | ||||||
| | |
| | #2 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Piće na Sanaderov račun ali obavezno te mora u veronu odvesti na cugu. i na operu. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,617
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Piće na Sanaderov račun Pa to, da Sanader i "zna se" društvo vole izvlačiti riječi i rečenice iz konteksta nije ništa novo. Stare prokušane "partijske" metode, a ima još ljudi koji to puše ![]() A ja bih poklonio Sanaderu jedan sat (ručni), kada bi pokazao i dokazao što je sam napravio kao premijer, a da nije završio započeto prije svog mandata i da nije na štetu Hrvatske. ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Banned | Re: Piće na Sanaderov račun Citat:
| |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Piće na Sanaderov račun Citat:
![]()
__________________ Čapek "Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju." | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Piće na Sanaderov račun A ne. Opet ću citirati Hebranga (iako postaje dosadno): Citat:
![]()
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Piće na Sanaderov račun pozlilo mi je, fakat mi se bluje.. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
![]() |
| Tagovi: jurcic, pice, privatizacija, sanader |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:44.