| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Piće na Sanaderov račun u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: ševa pozlilo mi je, fakat mi se bluje..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Piće na Sanaderov račun Počelo je posljednjih 100 dana ove Vlade - inventura. Da li je Sanader obavio ono za što je izabran? Prema jamstvenoj kartici koju je dijelio prije izbora 2003. godine, nije napravio ništa od onoga što na kartici piše. Ili je? Slogan HDZ-a u toj kampanji je bio Pokrenimo Hrvatsku! Je li Hrvatska pokrenuta? - Kako tvrdi Hebrang je - i "zaustaviti se neće". Dogodila se smjena vlasti. Pokretanje je trajalo otprilike pola godine. I onda je stalo. Treba se prisjetiti šoka - HDZ u koaliciji sa SDSS-om - potez zbog kojeg je Sanader dobio simpatije vanjskopolitičkih čimbenika - Sanader je iznenadio i samoga sebe. Zatim se Sanader pojavio na pravoslavnom Božiću. Ni to nitko nije očekivao. To je sigurno pokrenulo Hrvatsku. Makli smo se s mrtve točke na kojoj smo bili zarobljeni godinama. A baš je HDZ godinama uzimao političke bodove iz sukoba sa Srbima. Slijedeće što je Sanader napravio je puna suradnja s haškim sudom. I to je značio pomak. Jer je baš Sanader taj koji je dizao galamu na splitskoj Rivi kontra suradnje s tim sudom. Sanader je svojim kopernikanskim( čitaj - „sanaderovskim“?) obratom omogućio da se smire strasti. Nema veze što je on taj koji je sve zakuhao. Pokretanje se dogodilo smirivanjem strasti koje je HDZ i uzrokovao. 2004. godine još se moglo dogoditi da neki Sanaderov suradnik bude smijenjen pod pritiskom javnosti - Žužul. Danas se ne miče ni ministar(ili više njih) ma što god se dogodilo. Kako kaže pollitika.com: Citat:
Ministri su predmet ismijavanja na internetu, organiziraju vojne vježbe za vlastitu djecu, uzrokuju incidente na stranim aerodromima, upetljani su u afere itd, itd, itd... a i sam Sanader ima "flekica" tijekom mandata. ![]()
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: jurcic, pice, privatizacija, sanader |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:48.