| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Pitanje o H i J u Znanost forumu; gledam po forumu i vidim kolko ljudi piše hebiga ili hebeš ili slična sranja. ono kaj me zanima jel ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | Pitanje o H i J gledam po forumu i vidim kolko ljudi piše hebiga ili hebeš ili slična sranja. ono kaj me zanima jel mislite da ste pristojniji s time ili kaj? koja vam je razlika kad napišete hebiga umjesto jebiga? mene osobno boli kurac, pričam na forumu kak pričam i u životu, nemam kaj skrivat, ne mislim da je recimo jebiga nekakva psovka ili ne znam kakva nekultura. po meni nije stvar u riječi nego u namjeri, ako hoću nekog uvrijedit ili povrijedit, mogu i bez jebanja, kurca ili pičke materine. riječi su riječi, bitna je namjera. tak da mi je smješno to sve... kaj i za pravo govorite hebiga? ono voziš se u autu i nekome se izdereš "hebem ti mater, nauči se vozit!!!!!".. da meni neko tako opsuje, valjo bi se po podu... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,525
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje o H i J zanimljiva tema,kod sebe sam primijetio da u razgovoru to ne koristim(h umjesto j),ali kad piskaram po forumima omakne mi se i to.zašto-ne znam,možda sam pokupio od ostalih,možda želim sakriti psovku stvarno ne znam,ali primijetio sam i na televiziji da znaju ubacit h umjesto j
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Administrator | Re: Pitanje o H i J ma ja tu i tamo znam ono iz zajebancije reći hebiga, i kada sam u društvu onak iz zajebancije kažem hebiga, i ak tu napišem to je isto iz zajebncije, ali nikada ne bi nikome rekao hebem ti mater ili pogotovo jebem ti mater, već bi izašao van iz auta, otvorio gepek, uzeo palicu i izudarao bi ga, ako bi već do toga došlo |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Purger | Re: Pitanje o H i J Meni je tak svejedno jel netko piše sa H ili J.Iako ustvari ne vidim svrhu takvog izražavanja.Nisam neki moralist ali mi je velika nejasnoća kad netko komentira sliku dobrog komada sa "prejebena je" ? To znači da ima i "jebena je",jasno mi je "predobra" al ovo mi nije jasno ! Kaj znači riječ "prejebena" ?
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned | Re: Pitanje o H i J mislim da je najjasnije... "jebeno dobra" ![]() ali, baš kao što si rekao, to je stvar kak se neko izražava, zato sam i pokrenuo ovu temu, jer mi je smiješno kad neko ko hoće reći na taj način to ide izbjegavat mjenjajući "j" sa "h"... ono, svima je jasno kaj hoćeš reči, pa reci to onda, a ako ne, napiši "predobra" upravo kako si ti reko.. ne kužim jel ekipa misli da ispadaju pristojniji s tom "hebenom" spikom.. taj me dio ustvari zanima. ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje o H i J Citat:
Generalno, ja samo protiv uljepšavanja i šifriranja beštimji (psovki) jer nema smisla jer svi znaju da "hebi se" znači "jebi se". ž Također podržavam bešitmanje (psovanje) jer pravilno upotrijebljena i formulirana beštimja (psovka) drastično pojačava dojam i naglašava osnovnu misao rečenice. Na primjer . kad kažeš "Ajde kvragu" to je milijun puta slabije od "Ajde u tri pizde materine". Ili, recimo, "Glupane glupi" nije ni približno moćno kao "Glup si ko' kurac u poluuzbuđenom stanju!" Dakle - samo bešitmajte (psujte), prostačite i budite grezi (hmmm, grez - to je neprevodivo) jer tako će vas svi razumit!! ![]() | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Purger | Re: Pitanje o H i J Meni se čini da ima svega pomalo.Neki misle da ispadaju pristojniji,Kiki je napisao da on to kaže iz zajebancije,itd.Svatko ima svoj razlog al mi se čini da je više onih koji misle da ispadaju pristojniji !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Purger | Re: Pitanje o H i J To ti znači da je žena iznimno dobra (lijepa, privlačna, sexi...) i iz tog se razloga vrlo često jebe pa je "prejebena" što u prevodu znači "previše izjebana". Dakle, kad je neka ženska "prejebena" to je istovremeno vrhunski stupanj i jebozovnosti i izjebanosti. A kak ti znaš da je neka ženska previše izjebana kad komentiraš slike ? Možda baš nije ! Može ona biti jebozovna a da nije izjebana !
| | |
![]() |
| Tagovi: pitanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| postavi pitanje | fL/.\Sh | Igre bez granica | 13268 | Jučer 19:38 |
| test za pametne | Kristijan | Igre bez granica | 16 | 03-12-07 21:09 |
| kupujem auto do kraja godine, samo pitanje koji? | Kristijan | Auti | 18 | 04-12-05 11:28 |
| Test pitanje | Baltazar | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 14-07-05 15:47 |
| Xoops pitanje | Gogy | Računala | 13 | 14-12-04 19:14 |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:41.