Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Plaće od 16 do 30 tisuća kuna za zvijezde HTV-a u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: tarquino pa nek imaju tolike plaće, to su ljudi koji su se izgradili u zrele voditelje i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-06-07, 23:47   #11 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 24-02-07
Poruka: 751
Le frog je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Le frog
Re: Plaće od 16 do 30 tisuća kuna za zvijezde HTV-a

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
pa nek imaju tolike plaće, to su ljudi koji su se izgradili u zrele voditelje i svojom pojavom i kvalitetom daju kvalitetu programu na ekranu....to su naravno ogromne plaće kada se gleda iz perspektive običnog čovjeka, ali takvih je svega desetak lica na našim malim ekranima i ponekad bi radije gledao i slušao neke od njih stalno, nego neke mlade panzdrkavce iako ima turbo kvalitetne mlade ekipe.......klasičan primjer Otvorenog.....Hloverke i onog žvalavca koji je bio kontra par....koji mi je dizao živce svaki puta pojavom, a o voditeljskom poslu da ne govorimo

ako govorimo o transparentnosti njihovih ugovora...nema potrebe da ih svi znaju
Slažem se u potpunosti s ovim gore.
Ja radim na poslu smjenu od 7h a moj direktor odradi smjenu od 07.00h - 07.30 i ima 30,000.00 kuna plaću ako to može itko normalan povjerovat. Ljudi su ispekli svoj zanat i nisu malo godina na tv-u, pa nek im i bude.
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 08:52   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
pa nek imaju tolike plaće, to su ljudi koji su se izgradili u zrele voditelje i svojom pojavom i kvalitetom daju kvalitetu programu na ekranu....to su naravno ogromne plaće kada se gleda iz perspektive običnog čovjeka, ali takvih je svega desetak lica na našim malim ekranima i ponekad bi radije gledao i slušao neke od njih stalno, nego neke mlade panzdrkavce iako ima turbo kvalitetne mlade ekipe.......klasičan primjer Otvorenog.....Hloverke i onog žvalavca koji je bio kontra par....koji mi je dizao živce svaki puta pojavom, a o voditeljskom poslu da ne govorimo

ako govorimo o transparentnosti njihovih ugovora...nema potrebe da ih svi znaju
Da. Slažem se i s tobom i sa Žabom. Takvih nema puno i mislim da oni u pripremi i realizaciji svog posla stvarno odrade posao za tu lovu. Prije bih zabranio onim starčekima i ulizicama (čast izuzecima), koji sjede i spavaju u Saboru, a najčešće ih niti nema na sjednicama, već negdje "na terenu osluškuju volju naroda"
Kažem, čast izuzecima, jer ima veliki broj zastupnika kojima je ipak stalo do toga da se bave politikom, da odlučuju o nečemu i to provode, ali ih ipak jako puno sjedi tamo da bi što prije otišli u penziju i to sa penzijama kakve si obični smrtnici ne mogu priuštiti niti da plaćaju šest stupova mirovinskog osiguranja.
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 08:58   #13 (permalink)
4nick8or

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,410
pharaoh je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

nisu toliki problem njihove plaće, problem su plaće preostalih 4000 (ne)radnika HTV-a, ako se sjetimo nekadašnjeg tvz, preobrazba bi bila ovako, "Iz pružatelja usluge, postali su zvjezde (osim sami sebi) svojim slugama.
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 15:07   #14 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 988
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Ja ipak razumijem da 'zvijezde' HTV-a imaju toliku plaću....Ipak je to tržišna utakmica...Cilj svake televizije (bez obzira bila ona javna - HRT ili komercijalna - RTL, NOVA,...) je da ima visoku gledanost...E sad, kako će HRT osigurati visoku gledanost ako neki novi novinar dođe na HRT, tamo stekne ime i onda odu u konkurensku kuću zarađivati novce...Ipak HRT ne bi trebao služiti kao fakultet za školovanje budućih 'zvijezda'...osim toga, takvih ima 9 na cijelom HRT-u (što mislim da nije puno)...

Više o meni
sunka5 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 15:17   #15 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-04-07
Godina: 29
Poruka: 338
tinka15 se izdvaja iz masetinka15 se izdvaja iz masetinka15 se izdvaja iz mase

Nije mi jasno kako se među njima našao Rober Ferlin?
tinka15 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 15:29   #16 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 988
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: tinka15 Pogledaj Poruke
A čuj, napravio je sam sebi dobar PR i uvjerio šefove da je i on 'zvijezda'...

Više o meni
sunka5 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 15:46   #17 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,882
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: tinka15 Pogledaj Poruke
zato jer se zove Rober
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 15:56   #18 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru

Latin npr. HTV-u donosi ogromne novce. Ovo znam , ne govorim napamet. Tako da lova koju on dobija u usporedbi s onim što on donosi kući nije uopće prevelika.

Što se Milića tiče - on je definitivno najveći igrač tamo. I što je najzanimljivije on je u svakom režimu , svakom sistemu na vrhu. Slično ko Silvija Luks , Obrad Kosovac (naravno nisu svi istog ranga).
Za Milića većina ljudi misli da je veliki novinar , pa sam i ja živio u tom uvjerenju dok ga nisam upoznao. A onda sam brzo skužio da je tom čovjeku samo jedno na pameti - lova.

Kad se samo sjetim njegovih reportaža iz Portugala. Ajme majko.

P.S
A s obzirom na ultradesničarsku propagandu koju u zadnje vrijeme fura "Radni ručak" ne bi me iznenadilo da svi dobiju premije od HDZ-a.
Ibort je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 17:03   #19 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-10-06
Poruka: 781
Iochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavan

Citat:
Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke
Kad se samo sjetim njegovih reportaža iz Portugala. Ajme majko.
To je bio plaćeni godišnji...

Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!!
Iochannes je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 17:14   #20 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru

Da , baš plaćeni godišnji. A pretpostavljam da i sa Idemo tamo , idemo vamo , nije bilo drugačije ... bitno da se svakog Amera pitalo koliko zarađuje.
Ibort je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: place htv a, zvijezde htv a

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:55.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114