| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Plaće od 16 do 30 tisuća kuna za zvijezde HTV-a u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: tarquino pa nek imaju tolike plaće, to su ljudi koji su se izgradili u zrele voditelje i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Plaće od 16 do 30 tisuća kuna za zvijezde HTV-a Citat:
Ja radim na poslu smjenu od 7h a moj direktor odradi smjenu od 07.00h - 07.30 i ima 30,000.00 kuna plaću ako to može itko normalan povjerovat. Ljudi su ispekli svoj zanat i nisu malo godina na tv-u, pa nek im i bude. ![]()
__________________ "Sex is not an answer, sex is a question. Yes is an answer." | |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plaće od 16 do 30 tisuća kuna za zvijezde HTV-a Citat:
Kažem, čast izuzecima, jer ima veliki broj zastupnika kojima je ipak stalo do toga da se bave politikom, da odlučuju o nečemu i to provode, ali ih ipak jako puno sjedi tamo da bi što prije otišli u penziju i to sa penzijama kakve si obični smrtnici ne mogu priuštiti niti da plaćaju šest stupova mirovinskog osiguranja.
__________________ Konačno da i ja jednu kažem | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Plaće od 16 do 30 tisuća kuna za zvijezde HTV-a nisu toliki problem njihove plaće, problem su plaće preostalih 4000 (ne)radnika HTV-a, ako se sjetimo nekadašnjeg tvz, preobrazba bi bila ovako, "Iz pružatelja usluge, postali su zvjezde (osim sami sebi) svojim slugama. ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 988
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plaće od 16 do 30 tisuća kuna za zvijezde HTV-a Ja ipak razumijem da 'zvijezde' HTV-a imaju toliku plaću....Ipak je to tržišna utakmica...Cilj svake televizije (bez obzira bila ona javna - HRT ili komercijalna - RTL, NOVA,...) je da ima visoku gledanost...E sad, kako će HRT osigurati visoku gledanost ako neki novi novinar dođe na HRT, tamo stekne ime i onda odu u konkurensku kuću zarađivati novce...Ipak HRT ne bi trebao služiti kao fakultet za školovanje budućih 'zvijezda'...osim toga, takvih ima 9 na cijelom HRT-u (što mislim da nije puno)... |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plaće od 16 do 30 tisuća kuna za zvijezde HTV-a Latin npr. HTV-u donosi ogromne novce. Ovo znam , ne govorim napamet. Tako da lova koju on dobija u usporedbi s onim što on donosi kući nije uopće prevelika. Što se Milića tiče - on je definitivno najveći igrač tamo. I što je najzanimljivije on je u svakom režimu , svakom sistemu na vrhu. Slično ko Silvija Luks , Obrad Kosovac (naravno nisu svi istog ranga). Za Milića većina ljudi misli da je veliki novinar , pa sam i ja živio u tom uvjerenju dok ga nisam upoznao. A onda sam brzo skužio da je tom čovjeku samo jedno na pameti - lova. Kad se samo sjetim njegovih reportaža iz Portugala. Ajme majko. P.S A s obzirom na ultradesničarsku propagandu koju u zadnje vrijeme fura "Radni ručak" ne bi me iznenadilo da svi dobiju premije od HDZ-a. |
| | |
![]() |
| Tagovi: place htv a, zvijezde htv a |
« Treba li ukinuti glasovanje Hrvatima u dijaspori na izborima u Hrvatskoj?
|
Gangsteri u američkoj vojsci? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:55.