| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi pljujte po meni i mom znanju, ali... u Znanost forumu; neka mi netko definira pojam ''rezolucija''. svatko od nas zna koristiti tu rijec u tvorbi recenice, ali kako je definirati? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 24
Poruka: 627
![]() ![]() ![]() | pljujte po meni i mom znanju, ali... neka mi netko definira pojam ''rezolucija''. svatko od nas zna koristiti tu rijec u tvorbi recenice, ali kako je definirati? ne mislim na rezoluciju kod fotoaparata, nego na rezoluciju o kosovu itd...
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 29
Poruka: 1,523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pljujte po meni i mom znanju, ali... rezolucija je akt kojim neko tijelo (parlament, skup država, tijela un) izražavaju neki svoj stav, svoju politiku poslovnik sabora: Citat:
__________________ Pop, goes the weasel! | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: pljujte po meni i mom znanju, ali... Rezolucija je riječ latinskog porijekla i označava: 1. odluku, zaključak (sastanka, skupštine ... nekog skupa) 2.usmenu naredbu ili pismeno rješenje predstojnika na službenom spisu koje sadrži kratku odluku o pitanju postavljenom u spisu 3. stupanj do kojeg neki mjerni uređaj ili analiza mogu razlučivati tvari, svojstva, događaje, susjedne dijelove
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Tagovi: rezolucija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:34.