| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Pobačaj za ili protiv u Znanost forumu; Pročitala sam jednu glupu izjavu pa vas prvo želim malo nasmijati. Citat: Abortus je veći zločin od čedomorstva, jer žena ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Pobačaj za ili protiv Pročitala sam jednu glupu izjavu pa vas prvo želim malo nasmijati. Citat:
![]() ![]() ![]() Na koji način treba regulirati pravo na pobačaj?? Da li je korektno maloljetnicu koja je zanijela natjerati u "nezdravi brak" s osobom koja ju praktički prvo mora odgajati, da bi na kraju s njom živjela. Većina ovakovih brakova ili završava razvodom ili su jako nesretni, njihova djeca isfrustrirana, ili završe kao usidjelice proganjane od vlastite obitelji. Da li stvarno moramo natjerati silovane žene da rode djecu začetu silovanjem. Da li je djevijčica na ovoj slici morala postati majka??? ![]() | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Pobačaj, za ili protiv Ja sam ZA ! Svaka žena ima pravo odlučiti želi li pobaciti ili ne. Protiv pobačaja može biti samo neandretalac.Ja se pitam tko je taj koji može zabraniti pobačaj ?
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 907
![]() | Re: Pobačaj, za ili protiv Mislim da je to stvar svake žene i naravno muškarca koji je začeo dijete, ali prvenstveno žene. Alfa možeš sad govorit da si protiv, ali moraš uzet u obzir situacije u kojima se sve žene nalaze i ako nisi to osjetio na vlastitoj koži teško da možeš to razumjet. Naravno da smo svi protiv ubijanja, bar svi normalni, al postoje životne situacije kad neke stvari ne vrijede.
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,603
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pobačaj, za ili protiv Neka ranije misle o djeci a ne kad zatrudne!! U redu je kad ženu siluju pa želi pobaciti...ali kad sa dečkom ili ma nemora biti dečko...osobom s kojom vodi ljubav ostane trudna i želi pobaciti to mi nije jasno!!? Zašto? Zašto nije ranije razmišljala o zaštiti?! Meni je abortus jednak kao da si ubio nekoga! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Purger | Re: Pobačaj, za ili protiv A zašto taj dečko nije razmišljao o zaštiti ? ZA SEX JE POTREBNO DVOJE !!!
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 907
![]() | Re: Pobačaj, za ili protiv Citat:
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" | |
| | |
![]() |
| Tagovi: pobacaj, protiv |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:17.