Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Pobačaj za ili protiv u Znanost forumu; Pročitala sam jednu glupu izjavu pa vas prvo želim malo nasmijati. Citat: Abortus je veći zločin od čedomorstva, jer žena ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-04-06, 11:12   #1 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-02-06
Godina: 45
Poruka: 800
MATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku MATILDA
Pobačaj za ili protiv

Pročitala sam jednu glupu izjavu pa vas prvo želim malo nasmijati.

Citat:
Abortus je veći zločin od čedomorstva, jer žena koja je svoje dijete nosila devet mjeseci ima ga veće pravo ubiti nego ona koja nije nosila ni tri mjeseca.
Frane Cacija, nositelj liste Hrvatske stranke, ožujak 1997.

Na koji način treba regulirati pravo na pobačaj??
Da li je korektno maloljetnicu koja je zanijela natjerati u "nezdravi brak" s osobom koja ju praktički prvo mora odgajati, da bi na kraju s njom živjela. Većina ovakovih brakova ili završava razvodom ili su jako nesretni, njihova djeca isfrustrirana, ili završe kao usidjelice proganjane od vlastite obitelji.
Da li stvarno moramo natjerati silovane žene da rode djecu začetu silovanjem.

Da li je djevijčica na ovoj slici morala postati majka???
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-04-06, 11:35   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika Johnie-Bravo

Datum registracije: 09-05-05
Godina: 26
Poruka: 2,603
Johnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masi
Re: Pobačaj, za ili protiv

Naravno da ne!!!!!!
Abortus=ubojstvo!!!
Johnie-Bravo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-04-06, 11:38   #3 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,146
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Ja sam ZA ! Svaka žena ima pravo odlučiti želi li pobaciti ili ne.
Protiv pobačaja može biti samo neandretalac.Ja se pitam tko je taj koji može zabraniti pobačaj ?

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-06, 11:44   #4 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 4,932
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: Alfa
Naravno da ne!!!!!!
Abortus=ubojstvo!!!
Daj ponovi ovaj post, ali tako da shvatimo što si hto reći.

S Matildom i Sašom se slažem u potpunosti, pa za sada nemam namjeru postati.
Maslow je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-06, 11:44   #5 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika lucky_strike_08

Datum registracije: 11-01-06
Poruka: 907
lucky_strike_08 se izdvaja iz mase

Mislim da je to stvar svake žene i naravno muškarca koji je začeo dijete, ali prvenstveno žene.
Alfa možeš sad govorit da si protiv, ali moraš uzet u obzir situacije u kojima se sve žene nalaze i ako nisi to osjetio na vlastitoj koži teško da možeš to razumjet.
Naravno da smo svi protiv ubijanja, bar svi normalni, al postoje životne situacije kad neke stvari ne vrijede.
Odgovori sa citatom
Star 18-04-06, 11:44   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Johnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masi

Neka ranije misle o djeci a ne kad zatrudne!!

U redu je kad ženu siluju pa želi pobaciti...ali kad sa dečkom ili ma nemora biti dečko...osobom s kojom vodi ljubav ostane trudna i želi pobaciti to mi nije jasno!!? Zašto? Zašto nije ranije razmišljala o zaštiti?!

Meni je abortus jednak kao da si ubio nekoga!
Johnie-Bravo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-06, 11:47   #7 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,146
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

A zašto taj dečko nije razmišljao o zaštiti ? ZA SEX JE POTREBNO DVOJE !!!

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-06, 11:49   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: Alfa
Neka ranije misle o djeci a ne kad zatrudne!!

U redu je kad ženu siluju pa želi pobaciti...ali kad sa dečkom ili ma nemora biti dečko...osobom s kojom vodi ljubav ostane trudna i želi pobaciti to mi nije jasno!!? Zašto? Zašto nije ranije razmišljala o zaštiti?!

Meni je abortus jednak kao da si ubio nekoga!
Slažem se ali svi smo mi samo ljudi, volimo sex, odnosno khm volimo imati i onu fizičku komponentu ljubavi i često ne razmišljamo o posljedicama.
Odgovori sa citatom
Star 18-04-06, 11:49   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
A zašto taj dečko nije razmišljao o zaštiti ? ZA SEX JE POTREBNO DVOJE !!!
slažem se !
Johnie-Bravo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-06, 12:25   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Slažem se al ljudi ne razmišljaju o puno toga, tak da to nije ništa čudno.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pobacaj, protiv

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Ogame Bacva Igre 98 09-04-08 10:57
Tips & Tricks za Siemens Gigaset Kristijan Mobiteli 1 17-05-07 13:16
Instalacija PHP Nuke Portala -Neno- Tutoriali i Trikovi 6 06-05-07 10:45
PC DVB Kartice Kristijan Tutoriali i Trikovi 0 27-02-06 22:15
Panduri! Konjina Auti 12 31-01-06 20:59

Trenutno vrijeme na forumu: 10:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108