| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Pobačaj za ili protiv u Znanost forumu; Ne govorim da su isti, nego samo uzimam za primjer i pretpostavljam što slijedeće dolazi. Pobačaj za mene nije "... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vlada SDP- a izbacit će vjeronauk Ne govorim da su isti, nego samo uzimam za primjer i pretpostavljam što slijedeće dolazi. Pobačaj za mene nije "pravo" koje će "osloboditi" ženu. Žena ima teške psiho-fizičke posljedice; od nesanice, "proganjanja" do fizičkih posljedica kao što je jako mali postotak onih žena da će opet zatrudniti kada pobace prvo dijete. Okolnost takvog čina loša su opravdanja i slaba utjeha kad se nađete u tako jednoj situaciji. Što meni daje za pravo da to govorim?! Nisam nikada imala pobačaj, ali znam nekoliko cura koje jesu i nisu se baš provele. A i osnovnoj školi (dok sam živila u Njemačkoj) imala sam "čast" biti na praksi kod ginekologa koji je radio abortuse i tako nešto bi zaželila najgorem neprijatelju. Vidiš kako izvalači djelove tijela, rukice, nogice... ma bolje da ne pričam.
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #92 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vlada SDP- a izbacit će vjeronauk Evo i ja... Zapravo, kaj se mene tiče i s time završavam s tobom za ovaj tj., ti svoje ako želiš cijeli život tretiraj kao fetus, meni će moje (ako ga bude) isti čas biti osoba. ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #94 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-11-07 Godina: 29
Poruka: 2
![]() | Re: Vlada SDP- a izbacit će vjeronauk A što tebe muči u životu da napadaš jadnu curu? Lijepo ti je par poruka gore napisala 10. TJEDAN, a ovdje se zabunila... Baš si jadan... Ti za edit: pa koristi ga uglavnom, ali ako joj istekne vrijeme, više ga ne može koristiti, zar ne? Mislim da HSSP nema veze s HSP-om, o jadniče... Zadnji Uredio Karlo9 : 12-11-07 u 21:50. |
| | |
| | #95 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vlada SDP- a izbacit će vjeronauk kolko znam kolega forumaš “ševa” nije žensko, ili se varam? ![]() smiri doživljaj malo, nemozes nekog osuđivat po jednom postu
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| | |
| | #96 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 12-11-07 Godina: 29
Poruka: 2
![]() | Re: Vlada SDP- a izbacit će vjeronauk Citat:
Branio sam HSSP... ako si meni rekao da ohladim. MArinko, ti tako misliš jer ne vjeruješ u život poslije smrti. Tema is over... | |
| | |
| | #97 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pobačaj za ili protiv Molim da ovdje nastavite dalje o abortusu, tamo je tema vjeronauk. Da ne offtopičarimo. Zahvaljujem.
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #99 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,175
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pobačaj za ili protiv Po mom mišljenju o pobačaju bi trebala odlučivati samo i isključivo žena. Radi se o njezinom tijelu i o njezinom životu. Apsurdno mi je kad se primjerice Crkva miješa u pitanje abortusa, a nema veze s tim. Također mi je blesavo govoriti kako je abortus ubojstvo, zločin, grijeh i ne znam što sve ne. To bi trebalo biti pravo svake žene i nitko je zbog toga ne bi trebao osuđivati. Nisam za pobačaj pod svaku cijenu, ali nikad ne bih nikoga osuđivala zbog počinjenoga. Što se tiče legalizacije pobačaja...naravno da legalizacija mora i dalje postojati. Da je nema, žene bi samo bile izložene većoj opasnosti, a broj učinjenih pobačaja ne bi se smanjio. Izjave poput one u prvom postu su krajnje primitivne i ništa drugo.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. Zadnji Uredio M@tej@ : 13-11-07 u 00:47. |
| | |
| | #100 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Vlada SDP- a izbacit će vjeronauk Citat:
ajde onda ti financiraj svu "nezeljenu" djecu od klinaca koji nisu ni toliko pametni da se zastite od trudnoce... najjaci su mi ovi moralisti.. i da, za pobacaj sam.
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
![]() |
| Tagovi: pobacaj, protiv |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 99 | 20-11-08 18:11 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 14:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 11:45 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 23:15 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 21:59 |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:07.

...