Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Pobačaj za ili protiv u Znanost forumu; Ne govorim da su isti, nego samo uzimam za primjer i pretpostavljam što slijedeće dolazi. Pobačaj za mene nije "...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-11-07, 19:58   #91 (permalink)
Kiss my ass

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,888
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Vlada SDP- a izbacit će vjeronauk

Ne govorim da su isti, nego samo uzimam za primjer i pretpostavljam što slijedeće dolazi.

Pobačaj za mene nije "pravo" koje će "osloboditi" ženu. Žena ima teške psiho-fizičke posljedice; od nesanice, "proganjanja" do fizičkih posljedica kao što je jako mali postotak onih žena da će opet zatrudniti kada pobace prvo dijete. Okolnost takvog čina loša su opravdanja i slaba utjeha kad se nađete u tako jednoj situaciji.

Što meni daje za pravo da to govorim?! Nisam nikada imala pobačaj, ali znam nekoliko cura koje jesu i nisu se baš provele. A i osnovnoj školi (dok sam živila u Njemačkoj) imala sam "čast" biti na praksi kod ginekologa koji je radio abortuse i tako nešto bi zaželila najgorem neprijatelju. Vidiš kako izvalači djelove tijela, rukice, nogice... ma bolje da ne pričam.
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 19:59   #92 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke

Je li? A tko to kaže?
Evo i ja...

Zapravo, kaj se mene tiče i s time završavam s tobom za ovaj tj., ti svoje ako želiš cijeli život tretiraj kao fetus, meni će moje (ako ga bude) isti čas biti osoba.

Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 20:12   #93 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 2,411
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

i ja isto tako znan nekoliko osoba za koje bi i njima i njihovoj familiji bilo bolje da se nikada nisu rodili ;-)
marinkoM8 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 21:48   #94 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-11-07
Godina: 29
Poruka: 2
Karlo9 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke

Daj saberi se, baljezgaš...
A što tebe muči u životu da napadaš jadnu curu? Lijepo ti je par poruka gore napisala 10. TJEDAN, a ovdje se zabunila... Baš si jadan...

Ti za edit: pa koristi ga uglavnom, ali ako joj istekne vrijeme, više ga ne može koristiti, zar ne?
Mislim da HSSP nema veze s HSP-om, o jadniče...

Zadnji Uredio Karlo9 : 12-11-07 u 21:50.
Karlo9 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 21:51   #95 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 17
Poruka: 4,630
lol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masi

kolko znam kolega forumaš “ševa” nije žensko, ili se varam?
smiri doživljaj malo, nemozes nekog osuđivat po jednom postu
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 21:54   #96 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-11-07
Godina: 29
Poruka: 2
Karlo9 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Evo i ja...

Zapravo, kaj se mene tiče i s time završavam s tobom za ovaj tj., ti svoje ako želiš cijeli život tretiraj kao fetus, meni će moje (ako ga bude) isti čas biti osoba.

KAžem i ja!! Čak štoviše, znanstveno je to dokazano, o tome uopće ne bi trebalo biti rasprave. U trenutku začeća određena mu je boja kose, očiju, spol... Možete se raspitati

Branio sam HSSP... ako si meni rekao da ohladim.
MArinko, ti tako misliš jer ne vjeruješ u život poslije smrti.

Tema is over...
Karlo9 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 22:00   #97 (permalink)
Kiss my ass

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,888
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Pobačaj za ili protiv

Molim da ovdje nastavite dalje o abortusu, tamo je tema vjeronauk.

Da ne offtopičarimo. Zahvaljujem.
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 22:00   #98 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 17
Poruka: 4,630
lol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masi

dobioh odgovor...
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 00:44   #99 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 21
Poruka: 1,175
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Po mom mišljenju o pobačaju bi trebala odlučivati samo i isključivo žena. Radi se o njezinom tijelu i o njezinom životu. Apsurdno mi je kad se primjerice Crkva miješa u pitanje abortusa, a nema veze s tim. Također mi je blesavo govoriti kako je abortus ubojstvo, zločin, grijeh i ne znam što sve ne. To bi trebalo biti pravo svake žene i nitko je zbog toga ne bi trebao osuđivati.
Nisam za pobačaj pod svaku cijenu, ali nikad ne bih nikoga osuđivala zbog počinjenoga.
Što se tiče legalizacije pobačaja...naravno da legalizacija mora i dalje postojati. Da je nema, žene bi samo bile izložene većoj opasnosti, a broj učinjenih pobačaja ne bi se smanjio.
Izjave poput one u prvom postu su krajnje primitivne i ništa drugo.

Zadnji Uredio M@tej@ : 13-11-07 u 00:47.
M@tej@ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 09:59   #100 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,905
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Casey Pogledaj Poruke
Potpuno se slažem. Ne želim glasat za stranku koja se zalaže za ubijanje djece, ovisnost i antireligiju.

ajde onda ti financiraj svu "nezeljenu" djecu od klinaca koji nisu ni toliko pametni da se zastite od trudnoce... najjaci su mi ovi moralisti..

i da, za pobacaj sam.

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pobacaj, protiv

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Ogame Bacva Igre 99 20-11-08 18:11
Tips & Tricks za Siemens Gigaset Kristijan Mobiteli 1 17-05-07 14:16
Instalacija PHP Nuke Portala -Neno- Tutoriali i Trikovi 6 06-05-07 11:45
PC DVB Kartice Kristijan Tutoriali i Trikovi 0 27-02-06 23:15
Panduri! Konjina Auti 12 31-01-06 21:59

Trenutno vrijeme na forumu: 13:07.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114