| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Pobačaj za ili protiv u Znanost forumu; pa nije baš strogo da ne ... može postojati i medicinski razlozi, recimo kad je ugrožen život majke i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Banned | Re: Pobačaj za ili protiv pa nije baš strogo da ne ... može postojati i medicinski razlozi, recimo kad je ugrožen život majke i kad treba žrtvovat jedan živto da se spasi drugi ... ili u slučaju siolovanja, kad je jasno da je neželjana trudnoća, koja može imate duboke posljedice na psihičko stanje žene ... to su samo dva primjera zbog kojih,po meni, da i ne nisu jedine opcije. |
| | |
| | #32 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,671
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pobačaj za ili protiv Ja nastojim da do trudnoce ni ne dodje.....dok postojetoliki načini zaštite od nezeljene trudnoce malo je apsurdno da je broj pobacaja toliki, ali apsolutno sam za to da je ta odluka na zeni koja nosi dijete.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,342
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pobačaj za ili protiv Citat:
Slažem se u potpunosti...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #35 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pobačaj za ili protiv Šta bi rekla Jessica Simpson. Oh my Ga! "Ako se zalomi" ti fino abortiraš... Krasno, nema šta... U biti, ne treba abortirat... nek' se to "zalomljeno" dijete rodi, ali mu onda fino zavrneš vratom ko' piliću i gotova stvar. Šta kažeš na to? Vidiš, ja sam za to da se takve budale sa takvim kretenskim stavovima strpa u zatvor. Jel ti se to sviđa?
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 02-09-06
Poruka: 52
![]() | Re: Pobačaj za ili protiv Citat:
Zanimljivo, ali izuzetno je tesko od zagovornika "pro murder" svjetonazora dobiti odgovor na to pitanje. Zasto ne zatuci dijete odmah nakon porodjaja? Gdje je razlika? | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pobačaj za ili protiv Ne.. to je genocid ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #39 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pobačaj za ili protiv ne vjerujem da se ova rasprava vodi u 21. stoljeću i da su najveći protivnici abortusa muškarci Najveći broj pobačaja počinit će mlade, maloljetne djevojke koje nemaju stabilne veze, a očevi njihove nerođene djece (jednako mladi) najčešće bestragom nestanu na sam spomen djeteta. Zar bi te djevojke trebale prekinuti školovanje i postati samohrane majke, a muškarci ne snositi nikakve posljedice i odgovornosti? Sam pobačaj i grižnja savjeti su dovoljna kazna. Osuda okoline- suvišna |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Pobačaj za ili protiv Citat:
...ja sam za abortus u svakom slučaju | |
| | |
![]() |
| Tagovi: pobacaj, protiv |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:09.

Zanimljivo, ali izuzetno je tesko od zagovornika "pro murder" svjetonazora dobiti odgovor na to pitanje. Zasto ne zatuci dijete odmah nakon porodjaja? Gdje je razlika?