Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Pobačaj za ili protiv u Znanost forumu; pa nije baš strogo da ne ... može postojati i medicinski razlozi, recimo kad je ugrožen život majke i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-02-07, 18:33   #31 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Re: Pobačaj za ili protiv

pa nije baš strogo da ne ... može postojati i medicinski razlozi, recimo kad je ugrožen život majke i kad treba žrtvovat jedan živto da se spasi drugi ...

ili u slučaju siolovanja, kad je jasno da je neželjana trudnoća, koja može imate duboke posljedice na psihičko stanje žene ...

to su samo dva primjera zbog kojih,po meni, da i ne nisu jedine opcije.
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-02-07, 18:46   #32 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,671
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

Ja nastojim da do trudnoce ni ne dodje.....dok postojetoliki načini zaštite od nezeljene trudnoce malo je apsurdno da je broj pobacaja toliki, ali apsolutno sam za to da je ta odluka na zeni koja nosi dijete.
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-02-07, 21:38   #33 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,342
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke
Većina moralizira i/ili govori o odgovornosti , o tome kako abortus nije riješenje i slično ... a to nije pitanje. Pitanje je legalizacija ili ne. Prema tome i ako se otvori anketa na ovom topicu ponuđeni odgovori mogu biti isključivo da-ne tj. za-protiv.

U protivnom ova rasprava treba seliti na filozofski podforum.

Slažem se u potpunosti...
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 00:34   #34 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 27-11-06
Godina: 21
Poruka: 135
vexsx se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku vexsx

ja sam za ako se zalomi i nitko ne želi dijete
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 16:09   #35 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,919
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: vexsx Pogledaj Poruke
ja sam za ako se zalomi i nitko ne želi dijete
Šta bi rekla Jessica Simpson. Oh my Ga!

"Ako se zalomi" ti fino abortiraš... Krasno, nema šta...

U biti, ne treba abortirat... nek' se to "zalomljeno" dijete rodi, ali mu onda fino zavrneš vratom ko' piliću i gotova stvar.

Šta kažeš na to?

Vidiš, ja sam za to da se takve budale sa takvim kretenskim stavovima strpa u zatvor. Jel ti se to sviđa?
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 16:36   #36 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-09-06
Poruka: 52
Pallas se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
U biti, ne treba abortirat... nek' se to "zalomljeno" dijete rodi, ali mu onda fino zavrneš vratom ko' piliću i gotova stvar.

Šta kažeš na to?

Vidiš, ja sam za to da se takve budale sa takvim kretenskim stavovima strpa u zatvor. Jel ti se to sviđa?
Zanimljivo, ali izuzetno je tesko od zagovornika "pro murder" svjetonazora dobiti odgovor na to pitanje. Zasto ne zatuci dijete odmah nakon porodjaja? Gdje je razlika?
Pallas je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 16:38   #37 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,342
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Jel onda i drkanje ubojstvo?
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 16:39   #38 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,919
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ne.. to je genocid
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 22:01   #39 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

ne vjerujem da se ova rasprava vodi u 21. stoljeću i da su najveći protivnici abortusa muškarci
Najveći broj pobačaja počinit će mlade, maloljetne djevojke koje nemaju stabilne veze, a očevi njihove nerođene djece (jednako mladi) najčešće bestragom nestanu na sam spomen djeteta.
Zar bi te djevojke trebale prekinuti školovanje i postati samohrane majke, a muškarci ne snositi nikakve posljedice i odgovornosti?
Sam pobačaj i grižnja savjeti su dovoljna kazna. Osuda okoline- suvišna
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 22:26   #40 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Ronaldinho_girl

Datum registracije: 10-01-07
Godina: 15
Poruka: 438
Ronaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ronaldinho_girl

Citat:
Pravi autor: vatra* Pogledaj Poruke
ne vjerujem da se ova rasprava vodi u 21. stoljeću i da su najveći protivnici abortusa muškarci
Najveći broj pobačaja počinit će mlade, maloljetne djevojke koje nemaju stabilne veze, a očevi njihove nerođene djece (jednako mladi) najčešće bestragom nestanu na sam spomen djeteta.
Zar bi te djevojke trebale prekinuti školovanje i postati samohrane majke, a muškarci ne snositi nikakve posljedice i odgovornosti?
Sam pobačaj i grižnja savjeti su dovoljna kazna. Osuda okoline- suvišna

...ja sam za abortus u svakom slučaju
Ronaldinho_girl je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pobacaj, protiv

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Ogame Bacva Igre 98 09-04-08 10:57
Tips & Tricks za Siemens Gigaset Kristijan Mobiteli 1 17-05-07 13:16
Instalacija PHP Nuke Portala -Neno- Tutoriali i Trikovi 6 06-05-07 10:45
PC DVB Kartice Kristijan Tutoriali i Trikovi 0 27-02-06 22:15
Panduri! Konjina Auti 12 31-01-06 20:59

Trenutno vrijeme na forumu: 13:09.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114