| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Pobačaj za ili protiv u Znanost forumu; A jbga Ti si ta koja je pametna, sretna i vjeruje da cilj opravdava sredstvo. Da nema ovak (po tebi) ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #421 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pobačaj za ili protiv A jbga Ti si ta koja je pametna, sretna i vjeruje da cilj opravdava sredstvo. Da nema ovak (po tebi) zatupljenih kao ja ne bi ni postojala ravnoteža u životu. Uživaj. ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #422 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,524
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pobačaj za ili protiv S tim se slažem, mislim da pobačaj nije legalan, da bi se sve to opet obavljalo ilegalno i svakakvi kreteni bi to radili tako da bi nastalo još veće sranje. Ali samo sam rekao da sam protiv pobačaja. Jer dijete nije igra, da ga ubiješ kad ti se neda.
__________________ |
| | |
| | #423 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,539
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pobačaj za ili protiv Citat:
![]() Prva menstruacija je znak spolne zrelosti, prema tome tijelo je itekako spremno za trudnoću.. Godine ne uvjetuju psihičku zrelost, uzevši u obzir činjenicu da ni sa 40 neki nisu zreli za dijete.. Svatko je individua za sebe i zna što je najbolje u tome trenutku | |
| | |
| | #424 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-11-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 221
![]() | Re: Pobačaj za ili protiv odvratno je ubit nekog ali jebiga zasto bi djete patilo u životu jer ga majka odbacuje i nabija mu na nos da bi ona imala bolji život da nije njega ( govori jer znam jednu osobu kojoj se to događa) to je još gore i meni nije normalno da djevojka od 15 god ostane trudna jer je još djete...a što se tiče crkve i sexa kod nas u crkvi su izrazito protiv sexa prije braka i to neskrivaju vec nam seru stalno.... al da sam protiv abortusa jesam ali u nekim slučajevima je potreban (naravno ako to neko želi neka samo da to je njegova stvar) sto se tice roma nitko nekaze da su ludi nego jednostavno nije normalno rodit s 15
__________________ yo ho, all together hoist the colours high. Heave ho, thieves and beggars Never shall we die |
| | |
| | #425 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 2,032
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pobačaj za ili protiv Sve je to ok ali i dalje stoji da se dijete nemoze brinuti za dijete.S 15 nesmijes raditi dakle kako prehraniti to dijete?S 15 jos ides u skolu kako se posvetiti skolovanju uz malu bebu koja ima potrebe?S 15 su svi jos neizivljeni pa dok svi njeni prijatelji izlaze ona dadilja.Nece li takva cura nakoncu zamrziti i zivot a i to dijete zbog svega sto je propustila zbog njega?S 15 nitko nije spreman za porod bez obzira dali je tijelo sazrelo ili ne.
__________________ Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics |
| | |
| | #426 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,539
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pobačaj za ili protiv Citat:
dijete se može još više voljeti, a ne zamrziti zamrziti se može samu sebe, svoje komplekse i frustracije, | |
| | |
| | #427 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-11-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 221
![]() | Re: Pobačaj za ili protiv mozes i djete zamrzit...kolko ja znam ima onih sa 40 koji nisu zavrsili skolu niko nije reka da nema i izlaze ali npr. ja imam 15 i sad da ja ostanem trudna i odlucim rodit znaci cjeli zivot ce tribam posvetit samo skolovanju i djetetu i naravno da ce mi svrimenom dop.zdit i da cu razmisljat sto bi bilo da je bilo drugaćije i nitko me nemore uvjerit da 10% osoba nece zamrzit svoje djete radi propustenog zabavljanja
__________________ yo ho, all together hoist the colours high. Heave ho, thieves and beggars Never shall we die Zadnji Uredio toy_doll : 06-02-08 u 00:20. |
| | |
| | #428 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,175
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pobačaj za ili protiv Citat:
![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
| | #429 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 2,032
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pobačaj za ili protiv Citat:
Naravno da ima i odraslih koji nisu spremni za dijete i zato i jesam za pobacaj.Vec sam rekla nekada je bolje pobaciti nego roditi.Naravno da mozes i zavoljeti dijete no rijetko tko je s 15 dovoljno zrel i spreman da stavi djetetove potrebe ispred svojih.A zamrziti mozes sem sebe i to dijete.Koliko zena okrivljava dijete zbog svojih zivotnih propusta i gresaka?Zasto priustiti neduznom djetetu takav zivot?
__________________ Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics | |
| | |
![]() |
| Tagovi: pobacaj, protiv |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 99 | 20-11-08 18:11 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 14:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 11:45 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 23:15 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 21:59 |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:04.

Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics