Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Pobačaj za ili protiv u Znanost forumu; A jbga Ti si ta koja je pametna, sretna i vjeruje da cilj opravdava sredstvo. Da nema ovak (po tebi) ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-02-08, 23:30   #421 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: Pobačaj za ili protiv

A jbga

Ti si ta koja je pametna, sretna i vjeruje da cilj opravdava sredstvo.
Da nema ovak (po tebi) zatupljenih kao ja ne bi ni postojala ravnoteža u životu.
Uživaj.

Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 23:31   #422 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Godina: 23
Poruka: 1,524
mišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznat

S tim se slažem, mislim da pobačaj nije legalan, da bi se sve to opet obavljalo ilegalno i svakakvi kreteni bi to radili tako da bi nastalo još veće sranje.

Ali samo sam rekao da sam protiv pobačaja. Jer dijete nije igra, da ga ubiješ kad ti se neda.
Star 05-02-08, 23:57   #423 (permalink)
Banned

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,539
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Osim u stvarno iznimnim slučajevima (nezdrav plod ili ugroženost života majke (što je isto upitno)), abortus nije potreban niti postoji opravdanje za njega.

Da, normalno je da žena rodi s 15. Zašto nije normalno?

Crkva nije nikada i nigdje rekla da sex prije braka nije normalan.
Bravo

Prva menstruacija je znak spolne zrelosti, prema tome tijelo je itekako spremno za trudnoću..
Godine ne uvjetuju psihičku zrelost, uzevši u obzir činjenicu da ni sa 40 neki nisu zreli za dijete..
Svatko je individua za sebe i zna što je najbolje u tome trenutku
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 23:59   #424 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-11-07
Poruka: 221
toy_doll se izdvaja iz mase

odvratno je ubit nekog ali jebiga zasto bi djete patilo u životu jer ga majka odbacuje i nabija mu na nos da bi ona imala bolji život da nije njega ( govori jer znam jednu osobu kojoj se to događa) to je još gore
i meni nije normalno da djevojka od 15 god ostane trudna jer je još djete...a što se tiče crkve i sexa kod nas u crkvi su izrazito protiv sexa prije braka i to neskrivaju vec nam seru stalno....
al da sam protiv abortusa jesam ali u nekim slučajevima je potreban (naravno ako to neko želi neka samo da to je njegova stvar)
sto se tice roma nitko nekaze da su ludi nego jednostavno nije normalno rodit s 15
Never shall we die
toy_doll je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 00:07   #425 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Godina: 27
Poruka: 2,032
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
Bravo

Prva menstruacija je znak spolne zrelosti, prema tome tijelo je itekako spremno za trudnoću..
Godine ne uvjetuju psihičku zrelost, uzevši u obzir činjenicu da ni sa 40 neki nisu zreli za dijete..
Svatko je individua za sebe i zna što je najbolje u tome trenutku
Sve je to ok ali i dalje stoji da se dijete nemoze brinuti za dijete.S 15 nesmijes raditi dakle kako prehraniti to dijete?S 15 jos ides u skolu kako se posvetiti skolovanju uz malu bebu koja ima potrebe?S 15 su svi jos neizivljeni pa dok svi njeni prijatelji izlaze ona dadilja.Nece li takva cura nakoncu zamrziti i zivot a i to dijete zbog svega sto je propustila zbog njega?S 15 nitko nije spreman za porod bez obzira dali je tijelo sazrelo ili ne.
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 00:10   #426 (permalink)
Banned

Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: mrkyblu Pogledaj Poruke
Sve je to ok ali i dalje stoji da se dijete nemoze brinuti za dijete.S 15 nesmijes raditi dakle kako prehraniti to dijete?S 15 jos ides u skolu kako se posvetiti skolovanju uz malu bebu koja ima potrebe?S 15 su svi jos neizivljeni pa dok svi njeni prijatelji izlaze ona dadilja.Nece li takva cura nakoncu zamrziti i zivot a i to dijete zbog svega sto je propustila zbog njega?S 15 nitko nije spreman za porod bez obzira dali je tijelo sazrelo ili ne.
sa 40 ima onih koji nisu završili školu, koji nemaju posao, sa 40 izlaze također

dijete se može još više voljeti, a ne zamrziti
zamrziti se može samu sebe, svoje komplekse i frustracije,
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 00:16   #427 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-11-07
Poruka: 221
toy_doll se izdvaja iz mase

mozes i djete zamrzit...kolko ja znam
ima onih sa 40 koji nisu zavrsili skolu niko nije reka da nema i izlaze
ali npr. ja imam 15 i sad da ja ostanem trudna i odlucim rodit znaci cjeli zivot ce tribam posvetit samo skolovanju i djetetu i naravno da ce mi svrimenom dop.zdit i da cu razmisljat sto bi bilo da je bilo drugaćije
i nitko me nemore uvjerit da 10% osoba nece zamrzit svoje djete radi propustenog zabavljanja
Never shall we die

Zadnji Uredio toy_doll : 06-02-08 u 00:20.
toy_doll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 00:18   #428 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 21
Poruka: 1,175
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Citat:
sa 40 ima onih koji nisu završili školu, koji nemaju posao, sa 40 izlaze također
,
Da, ajmo sad navoditi sve iznimke.
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 00:19   #429 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Godina: 27
Poruka: 2,032
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto

Citat:

dijete se može još više voljeti, a ne zamrziti
zamrziti se može samu sebe, svoje komplekse i frustracije,

Naravno da ima i odraslih koji nisu spremni za dijete i zato i jesam za pobacaj.Vec sam rekla nekada je bolje pobaciti nego roditi.Naravno da mozes i zavoljeti dijete no rijetko tko je s 15 dovoljno zrel i spreman da stavi djetetove potrebe ispred svojih.A zamrziti mozes sem sebe i to dijete.Koliko zena okrivljava dijete zbog svojih zivotnih propusta i gresaka?Zasto priustiti neduznom djetetu takav zivot?
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 00:19   #430 (permalink)
Banned

Citat:
Pravi autor: toy_doll Pogledaj Poruke
mozes i djete zamrzit...kolko ja znam

može..da..osoba koja imaozbiljan problem u svojoj glavi..
Citat:
Pravi autor: M@tej@ Pogledaj Poruke
Da, ajmo sad navoditi sve iznimke.
imaš iznimaka i sa 15 zar ne?
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pobacaj, protiv

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Ogame Bacva Igre 99 20-11-08 18:11
Tips & Tricks za Siemens Gigaset Kristijan Mobiteli 1 17-05-07 14:16
Instalacija PHP Nuke Portala -Neno- Tutoriali i Trikovi 6 06-05-07 11:45
PC DVB Kartice Kristijan Tutoriali i Trikovi 0 27-02-06 23:15
Panduri! Konjina Auti 12 31-01-06 21:59

Trenutno vrijeme na forumu: 13:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114