| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Pobačaj za ili protiv u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: vatra* ne vjerujem da se ova rasprava vodi u 21. stoljeću i da su najveći protivnici abortusa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pobačaj za ili protiv Citat:
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. | |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Purger | Re: Pobačaj za ili protiv Stara narodna kaže: "Bolje spriječiti,nego liječiti ! "
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 20-02-07 u 00:02. |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Purger | Re: Pobačaj za ili protiv Zašto nisam iznenađen...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Sexy Profesorica | Re: Pobačaj za ili protiv Citat:
Za pobacaj, kada ostanes trudna u normalnim okolnostima, i jesam i nisam za to, svakako sam vise za to da se pobaci nego da ta djeca kasnije trpe ili se nitko ne brine za njih, ili ih se cak odbaci
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! | |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Purger | Re: Pobačaj za ili protiv I kaj sad ? Netko bi se trebal zgrozit nad ti videom !?
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,572
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pobačaj za ili protiv everyman's body is a temple, zaboli me sta ce ko sa njim, ali san za pobačaj protiv. i da quotam evu: Citat:
| |
| | |
| | #50 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pobačaj za ili protiv ne žive svi u civiliziranom svijetu, a i oni koji žive imaju pravo na grešku. Uostalom, kontracepcija nije stopostotna zaštita. I da, jedno pitanje: ti bi prihvatio dijete neke cure s kojom se usputno poseksaš? pod prihvatiti mislim odgajati, uzdržavati, volljeti........... Zadnji Uredio vatra : 20-02-07 u 00:09. |
| | |
![]() |
| Tagovi: pobacaj, protiv |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:06.