Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Pobačaj za ili protiv u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: dorina Vjerujem da je tebi kao odvjetniku profesionalna deformacija izvrtanja riječi. Da. Citat: Pravi autor: dorina Koliko ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-02-08, 13:00   #491 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Pobačaj za ili protiv

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Vjerujem da je tebi kao odvjetniku profesionalna deformacija izvrtanja riječi.
Da.

Citat:
Koliko sam skužila u tvojim baljezgatorskim postovima nemaš ni ti toleranciju na gluposti.
Dobro si skužila.

Samo, ne pričamo ovdje o meni.

Citat:
A ti kao jesi?
Nisam.

Ali to ne znači da takva osoba ne postoji.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 13:29   #492 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 30-01-08
Godina: 21
Poruka: 530
One-of-us se izdvaja iz maseOne-of-us se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: M@tej@ Pogledaj Poruke
Namjerno nisam spomenula da je maloljetnicima zabranjeno zaposliti se jer znam za svakakve slučajeve, a i mogu se zaposliti honorarno preko ljeta. Međutim, naravno da to nije rješenje.
Imam osjećaj da većina ljudi koja tako oštro osuđuje pobačaj ne uzima sve činjenice u obzir. Bitno da je pobačaj grozan, a sve ostalo što proizlazi iz zadržavanja djeteta je u redu.
Ja sam ispala zločesta i užasna jer sam napisala da želim imati dijete kad za njega budem imala uvjete, a ne sigurno sad da bude mojim starcima na grbači. Ipak su oni već ljudi u 50-ima (ok, kako koji) i uživaju u životu, idu kamo ih je volja i zasigurno im ne treba sada mala beba da ju čuvaju dok sam ja na faxu, dok učim ili sam na ispitu. Bit će druga stvar jednoga dana kad budu u penziji i kada tu i tamo budu pričuvali unuke. I da, svoju djecu ja želim odgajati i želim im biti nekakav uzor, potaknuti ih da u životu postignu nešto (npr.diplomiraju), a ne da ih odgajaju moji roditelji. Oni su većinu svoje roditeljske dužnosti obavili. I drago mi je da su mi uvijek govorili da moram učiti da mi jednoga dana bude što bolje. Na tome sam im zahvalna, ali pitam se bi li mi bili takav uzor i kako bih gledala na situaciju da su me dobili sa 16 godina. Ok, možda bih i tada bila zagrižena za školu i fax, ali sve je to upitno. Tada ne bi imala ovakav poticaj, već bih najvjerojatnije mislila Ah, kad vi nemate školu, zašto bih ja trebala? Vidim da se i ovako preživljava.
E draga kad napraviš dijete, onda bi ti tvoje dijete valjda trebalo bit koji put i važnije od ispita i faksa.

Znači, ubit ćeš dijete radi ispita.
Što recimo da imaš nedaj bože brata invalida i nema se tko brinut o njemu , a ti moraš učit i studirat, šta bi ga onda najrađe ubila da možeš studirat? Jer ti sad nemaš vremena? Nije pravo vrijeme?

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
Treba, jer oni žele ubiti život, a ovi kontra pobačaja shvaćaju koliki su ulozi tu u igri....i koliko je društvo otišlo u......

A svima im je žao kad stanu na mrava ili kada de daj bože, pogaze nekakvog ježa koji se slučajno našao na cesti...

Sad je li to licemjerje ili ne odlučite sami....
Točno tako, slažem se 100%.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 15:20   #493 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Poruka: 1,175
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: One-of-us Pogledaj Poruke
E draga kad napraviš dijete, onda bi ti tvoje dijete valjda trebalo bit koji put i važnije od ispita i faksa.

Znači, ubit ćeš dijete radi ispita.
Što recimo da imaš nedaj bože brata invalida i nema se tko brinut o njemu , a ti moraš učit i studirat, šta bi ga onda najrađe ubila da možeš studirat? Jer ti sad nemaš vremena? Nije pravo vrijeme?
.
Da si pažljivije čitao vidio bi da sam napisala da u trenutnoj situaciji 99% ne bih pobacila, ali da želim sad dijete - ne želim, i vjerojatno ga neću htjeti još barem 5 godina. A ja se štitim i nadam se da mi se dijete neće dogodit' ranije nego sama to budem htjela.
I da, važan mi je faks, i? Imaš nešto protiv?
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 23:43   #494 (permalink)
Uvaženi forumas

Ma naravno da nemam ništa protiv faksa, svatko tko ima imalo pameti zna koliko je faks važan.

Ali u takvim ekstremnim situacijama ipak si moraš odredit šta ti je važnije, a isto tako mislim da bi svakoj ženi koja je imalo normalna faks trebao bit manje važan od njezinog djeteta.
Odgovori sa citatom
Star 11-02-08, 17:35   #495 (permalink)
Banned

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,539
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
Pa kada pogledaš, niti je jaje automatski pilić, niti je embrij automatski dijete.

Dakle ne ubijaš niti pilića, niti dijete.
hehehe
biologija

jajna stanica-jaje
zigota ili oplođena jajna stanica-

razlika je velika, sjećaš se biologije

Citat:
Pravi autor: mrkyblu Pogledaj Poruke
svaka cast obitelj je najbitnija ali ovdje se ne radi o tome.A sebicno je tvrditi da se tudje djete nemoze voljeti.Sto je sa zenama koje posvoje?Zar one nevole tu djecu?Puno puta takva djeca imaju vise ljubavi i bolje roditelje nego djeca koja zive s bioloskim roditeljima.

nijedna kontracepcija nije sto posto sigurna i uvijek se moze dogoditi nezeljena trudnoca.A sta onda?

Molim moderatore da spoje ova dva posta ako nije problem.Hvala

Nije problem. Molim.
pilula after sex,

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
Nemožeš ubiti ono što još nije ni rođeno.

Dal ikada razmišljaš kada jedeš kokšja jaja za doručak, ručak ili večeru da ubijaš nerođenog pilića koji neće imati priliku biti sretan
ovo je još bolje

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
ne samo zene nego i muskarci! pogledaj koliko ljudi samo ovdje pisu o tome kako im kondom navodno smeta, kako cure ne piju pilule, koliko ih se samo shevi bez ikakve zastite... kad gledam ljude oko sebe koji su mojih godina, pogotovo mladji od mene, tolika je rijetkost vidjeti neki par da redovito koristi neku zastitu (pritom ne mislim na metodu "vadi_van_na_vrijeme") meni je to zalosno..

meni tvoje "pogresno" bas nista ne znaci dok god ga ne potkrijepis nekim cinjenicama, linkovima i sl.

"ubiti zivot".. ubiti zivot po meni znaci isto tako ubiti zivotinju, ubrati cvijet i sl... ti si prijatelj zivotinja? ne jedes meso? nisi nikad ubio zivot? pa cak i da si vegan, svejedno ubijas zivot trpajuci u sebe nekakve biljke.. uostalom, predmeti oko nas su nastali ubijajuci zivot..
ja se radije ne bi sluzila izrazom "ubiti zivot" jer ga ja ubijam htjela ja to ili ne.. ali jesti moram i zivjeti u necemu moram i isto tako roditi NE MORAM.
isto kao i meni tvoja komstatacija da embrij ne osjeća ništa
gdje su tvoju linkovi
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-02-08, 17:37   #496 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Poruka: 1,175
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
pilula after sex,
Nije valjda da želiš reći kako je ona 100% sigurna?
Odgovori sa citatom
Star 11-02-08, 19:25   #497 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Godina: 27
Poruka: 2,032
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto

[quote=Ancksunamun;763713]

pilula after sex

A to nije abortus?Ovo ti je dobro.I to nespada u kontracepciju niti ce ti ginekolog to preporuciti kao zastitu.Kad dodje do toga da ides po tu pilulu steta je vec pocinjena a o konteacepciji treba misliti prije a ne poslije sexa.
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 12:24   #498 (permalink)
Uvaženi forumas

ništa nije 100% , ali kombiniranjem zaštita dolazi se do 99,9% sigurnosti znači skoro pa 100 posto
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 13:33   #499 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 4,905
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
isto kao i meni tvoja komstatacija da embrij ne osjeća ništa
gdje su tvoju linkovi
Citat:
Promatranjem trodimenzionalnim ultrazvukom otkriva se osjetljivost na dodir: najprije u području lica i genitalnih organa već u desetom tjednu trudnoće, zatim dlanova (11 tjedana) i tabana (12 tjedana). To su upravo ona područja na kojima je u odrasle osobe najviše receptora za osjet dodira na koži. Bliže 32-om tjednu, cijelo tijelo reagira na dodir: ako se tijekom amniocenteze dodirne iglom, fetus se odmah povlači. U prvim tjednima vjerojatno se radi o refleksu, dok se pravi osjet boli javlja kako istraživanja pokazuju od 20 tjedana.
Euroalba - Razvoj osjetila

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 14:18   #500 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Poruka: 2,757
nespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna

na stranu religija,vjera i biologija....ja sam ZA pobačaj.

iako se slažem u potpunosti s onim "poslije jebanja nema kajanja" ali ipak prije toga ide "bolje spriječiti nego liječiti"!! pod tim mislim na primjerenu metodu kontracepcije a ne se hebati i onda se nadati i pitati dal će doć menga il neće...neki to olako shvaćaju....hebote,pa nije to ko prognoziranje vremena-dal će padat kiša il ne?!

ali ipak,uz svu moću zaštitu zna se "desiti" trudnoća, i ako to dvoje ljudi nije spremno za takvu obvezu,nemaju love,školuju se još,ne vole se ili neki drugio razlog,zašto onda tjerati da se to dijete rodi?!
ako roditelji nisu sretni što ga imaju (ili ga zanemaruju radi obaveza) kako onda će se to jadno djetešce osjećati?!
s tim se uništavaju dva života,čak i više....

to je moje osobno mišljenje....hvala
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pobacaj, protiv

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Ogame Bacva Igre 99 20-11-08 18:11
Tips & Tricks za Siemens Gigaset Kristijan Mobiteli 1 17-05-07 14:16
Instalacija PHP Nuke Portala -Neno- Tutoriali i Trikovi 6 06-05-07 11:45
PC DVB Kartice Kristijan Tutoriali i Trikovi 0 27-02-06 23:15
Panduri! Konjina Auti 12 31-01-06 21:59

Trenutno vrijeme na forumu: 13:01.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114