| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Pobačaj za ili protiv u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: dorina Vjerujem da je tebi kao odvjetniku profesionalna deformacija izvrtanja riječi. Da. Citat: Pravi autor: dorina Koliko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #491 (permalink) | ||
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pobačaj za ili protiv Citat:
Citat:
Samo, ne pričamo ovdje o meni. ![]() Nisam. ![]() Ali to ne znači da takva osoba ne postoji.
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | ||
| | |
| | #492 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas Datum registracije: 30-01-08 Godina: 21
Poruka: 530
![]() ![]() | Re: Pobačaj za ili protiv Citat:
Znači, ubit ćeš dijete radi ispita. Što recimo da imaš nedaj bože brata invalida i nema se tko brinut o njemu , a ti moraš učit i studirat, šta bi ga onda najrađe ubila da možeš studirat? Jer ti sad nemaš vremena? Nije pravo vrijeme? Citat:
__________________ "The artist is nothing without the gift, but the gift is nothing without work." Emile Zola | ||
| | |
| | #493 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,175
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pobačaj za ili protiv Citat:
I da, važan mi je faks, i? Imaš nešto protiv?
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
| | #494 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Pobačaj za ili protiv Ma naravno da nemam ništa protiv faksa, svatko tko ima imalo pameti zna koliko je faks važan. Ali u takvim ekstremnim situacijama ipak si moraš odredit šta ti je važnije, a isto tako mislim da bi svakoj ženi koja je imalo normalna faks trebao bit manje važan od njezinog djeteta.
__________________ "The artist is nothing without the gift, but the gift is nothing without work." Emile Zola |
| | |
| | #495 (permalink) | ||||
| Banned Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,539
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pobačaj za ili protiv ![]() Citat:
biologija ![]() jajna stanica-jaje zigota ili oplođena jajna stanica- razlika je velika, sjećaš se biologije ![]() Citat:
Citat:
![]() Citat:
gdje su tvoju linkovi | ||||
| | |
| | #497 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 2,032
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pobačaj za ili protiv [quote=Ancksunamun;763713] ![]() pilula after sex A to nije abortus?Ovo ti je dobro.I to nespada u kontracepciju niti ce ti ginekolog to preporuciti kao zastitu.Kad dodje do toga da ides po tu pilulu steta je vec pocinjena a o konteacepciji treba misliti prije a ne poslije sexa.
__________________ Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics |
| | |
| | #498 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Pobačaj za ili protiv ništa nije 100% , ali kombiniranjem zaštita dolazi se do 99,9% sigurnosti znači skoro pa 100 posto
__________________ "The artist is nothing without the gift, but the gift is nothing without work." Emile Zola |
| | |
| | #499 (permalink) | ||
| Akademik Foruma | Re: Pobačaj za ili protiv Citat:
Citat:
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | ||
| | |
| | #500 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Pobačaj za ili protiv na stranu religija,vjera i biologija....ja sam ZA pobačaj. iako se slažem u potpunosti s onim "poslije jebanja nema kajanja" ali ipak prije toga ide "bolje spriječiti nego liječiti"!! pod tim mislim na primjerenu metodu kontracepcije a ne se hebati i onda se nadati i pitati dal će doć menga il neće...neki to olako shvaćaju....hebote,pa nije to ko prognoziranje vremena-dal će padat kiša il ne?!![]() ali ipak,uz svu moću zaštitu zna se "desiti" trudnoća, i ako to dvoje ljudi nije spremno za takvu obvezu,nemaju love,školuju se još,ne vole se ili neki drugio razlog,zašto onda tjerati da se to dijete rodi?! ako roditelji nisu sretni što ga imaju (ili ga zanemaruju radi obaveza) kako onda će se to jadno djetešce osjećati?! s tim se uništavaju dva života,čak i više.... to je moje osobno mišljenje....hvala ![]()
__________________ I drool |
| | |
![]() |
| Tagovi: pobacaj, protiv |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 99 | 20-11-08 18:11 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 14:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 11:45 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 23:15 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 21:59 |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:01.

meni je to zalosno..

pod tim mislim na primjerenu metodu kontracepcije a ne se hebati i onda se nadati i pitati dal će doć menga il neće...neki to olako shvaćaju....hebote,pa nije to ko prognoziranje vremena-dal će padat kiša il ne?!