| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Pobačaj za ili protiv u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: mrkyblu S tim se slazem u potpunosti no kad si ju spomenula govorilo se kako nepostoji 100%-... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #521 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,528
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pobačaj za ili protiv Citat:
![]()
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | |
| | |
| | #522 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: Pobačaj za ili protiv Pa uništila ga jest, ali ne možeš to uspoređivati s abortusom, naročito jer ona ne djeluje u svakom djelu ciklusa jednako.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #523 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pobačaj za ili protiv U pravilu se slazem s tobom ali ipak malo drugacije gledam na tu pilulu.Osobno mi je to potpuno isto.Jer ako je doslo do toga da ti treba jedno ili drugo nije dobro.To je samo moj pogled na to.Najbolje se nedovest u situaciju da moras o tome razmisljati.
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #524 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Pobačaj za ili protiv Pobačaj uistinu treba ostati stvar osobne odluke. Strašno volim klince i vjerujem da ne bi pobacila, ali postoji iznimka. Ukoliko bi na vrijeme saznala da će dijete bit psihički i/ili fizički bolesno, ne bi rodila. Nit takvo dijete odnosno čovjek može imati normalan život, a ni roditelji. Na kraju, ne bi mogla podnest da dijete nakon što se ja više ne bi mogla brinut za njega, nedaj bože završi u nekoj "ustanovi". Život je i onako sam po sebi dovoljno komliciran, zašto da nekog takav problem determinira od samog početka
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
| | #525 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-11-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 218
![]() | Re: Pobačaj za ili protiv sve je stvar nase odluke i nase same želje i nitko bas nitko nas nemoze natjerat da napravimo protiv svoje volje
__________________ yo ho, all together hoist the colours high. Heave ho, thieves and beggars Never shall we die |
| | |
![]() |
| Tagovi: pobacaj, protiv |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:09.