| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Pobačaj za ili protiv u Znanost forumu; zakon ili propis možebiti neustavan ili ustavan. nema treće opcije abortus jest legalan: Pogledaj Zakon o zdravstvenim mjerama za ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,411
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vlada SDP- a izbacit će vjeronauk zakon ili propis možebiti neustavan ili ustavan. nema treće opcije abortus jest legalan: Pogledaj Zakon o zdravstvenim mjerama za ostvarivanje prava na slobodno odlučivanje o rađanju djece (Narodne novine 18/78) povrh toga U Europskom je Parlamentu 2002. godine izglasana rezolucija o seksualnim i reproduktivnim pravima koja donosi preporuke zemljama članicama, ali i onima koje pristupaju EU, vezane uz prikupljanje podataka, razvoj politika za unaprjeđenje seksualnih i reproduktivnih prava, besplatnu kontracepciju i usluge planiranja obitelji, promoviranje “hitne kontracepcije”, legislativu koja će omogućiti siguran pobačaj, zabranu krivičnog progona žena koja su imale ilegalan abortus, poboljšanje znanja i informiranosti te seksualnu edukaciju i savjetovališta za planiranje obitelji za mlade ne znam šta si po struci ali s tvojim elementarnim nepoznavanjem prava se samo sramotiš. |
| | |
| | #72 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vlada SDP- a izbacit će vjeronauk @ HSSP: Samo par napomena: 1. Abortus (prekid trudnoće) jest legalan po važećim zakonima Republike Hrvatske 2. Niti jedna stranka registrirana u Republici Hrvatskoj ne zalaže se za legalizaciju droga, ni lakih ni teških ni bilo kakvih trećih 3. Zakon, podzakonski akt ili međunarodni ugovor sa zakonskom snagom može biti u cijelosti ili jednom svom dijelu neustavan, ili pak u skladu s ustavom. Treće opcije nema. Dakle, dijete drago, prvo nauči, pa se onda dođi igrati sa starijima. Pozdrav! ![]() P.S. Ovo o praktičnom vjerniku i protivljenju vjeronauku u državnim školama pročitaj opet. Pa opet. Pa opet. Možda shvatiš što sam želio reć. P.P.S. "Pojasnili ste" kurac od ovce. ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #73 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-10-07
Poruka: 38
![]() | Re: Vlada SDP- a izbacit će vjeronauk [quote=damfisk;560906]@ HSSP: Samo par napomena: 1. Abortus (prekid trudnoće) jest legalan po važećim zakonima Republike Hrvatske Ne, ne, nije legalan kao sto je legalan u Nizozemsko, npr. Izvodi se, znam, ali legalan nije. 2. Niti jedna stranka registrirana u Republici Hrvatskoj ne zalaže se za legalizaciju droga, ni lakih ni teških ni bilo kakvih trećih Cak niti reklame ne citas, jel? Jer da citas bio bi pametniji. Ne kazem da su reklame istinite, da me ne bi hvatao za rijec kako ti to volis, ali mislim da bi mogao to pitati i Milanovica... Dakle, dijete drago, prvo nauči, pa se onda dođi igrati sa starijima. Nisi ti nista stariji od mene, dragi... P.S. Ovo o praktičnom vjerniku i protivljenju vjeronauku u državnim školama pročitaj opet. Pa opet. Pa opet. Možda shvatiš što sam želio reć. Cisto sumnjam jer se pletes malo previse u svojim sranjima P.P.S. "Pojasnili ste" kurac od ovce. To ti je vjerojatno jedini poznat organ u zivo, jel? Marinko: abortus je legalan do 10. tjedna, čovječe... i to uz potrebne dokumente... pričala sam s ljudima, iako ne poznajem baš dobro sve zakone ove države, ako ni ti. Hvala Bogu da nije legalan!! Nemojte se je...ako ne možete snositi posljedice toga! AKo se već je... kupite kondome, pilule...jeftinije je od abortusa a i nikog se ne ubija!!!!!!! ZATO NE BI SMIO BITI LEGALAN!!!!!!! SLužbeno se odjavljujem od ove teme jer je preosobno prihvaćam, ali drago mi je da sam puno toga novoga naučila... Lijep pozdrav svima!! ![]()
__________________ Tko je dobar, kratko živi, malo se muči. Zadnji Uredio HSSP : 12-11-07 u 16:32. |
| | |
| | #74 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vlada SDP- a izbacit će vjeronauk Dakle, opet ti kažem: 1. abortus (prekid trudnoće) jest dozvoljen važećim zakonima 2. niti jedna stranka ne zalaže se za legalizaciju nikakvih droga Reklame čitam, ali samim time što neka stranka tvrdi da neka druga stranka želi legalizirati neku drogu, to ne znači da je to istina. Nadalje, "kurac od ovce" predstavlja, u ovom slučaju, stilsku figuru kojom se označava nula, ništica, prazan skup. A to bi, otprilike, bilo ono što ste "vi" (ma tko to bio) objasnili meni. Vidim da ti moje rečenice stvaraju probleme. Disleksija? Ili pak manjak elementarnog obrazovanja? ![]() I na koncu, ako nisam ništa stariji od tebe, zašto se onda ne ponašaš u skladu sa svojim godinama i ne odustaneš od ove rasprave za koju ti nedostaje elementarnog predznanja. Već sam ti preporučio neke pojmove sa kojima bi se trebala upoznat. Kad to učiniš, javi se, rado ću nastavit diskusiju. ![]() P.S. A bilo bi zgodno i da se načuš koristit quote ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-10-07
Poruka: 38
![]() | Eh, eh, još samo nešto, baš sam kontaktirala pravnika jednog!! Međunarodni ugovori ne tiču se UStava, haha, ipak sam bila u pravu! Po Ustavu "se državi omogućuje sklapanje međunarodnih ugovora..." SAd bokić! ![]() Ne, ne, nije potrebno nastavljati, znam u što vjerujem chadiooos! Sad pročitaj da sam napisala da ne kažem da su reklame neistinite. I da je prekid trudnoće legalan do 10. mjeseca. I koristim qoute i edit kad to želim
__________________ Tko je dobar, kratko živi, malo se muči. Zadnji Uredio daidza : 12-11-07 u 17:50. |
| | |
| | #76 (permalink) |
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,415
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vlada SDP- a izbacit će vjeronauk onda ti je taj pravnik mogao onako usput reći da međunarodni ugovori, iako jesu nadzakonske snage, moraju biti u skladu s ustavom. edit: a mi ostali koji koristimo edit, u skladu s pravilima foruma, blesavi smo, jel?
__________________ |
| | |
| | #77 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vlada SDP- a izbacit će vjeronauk Šta ti znači ovo "međunarodni ugovori ne tiču se ustava"? Daj pojasni, molim te... Kako prekid trudnoće može bit legalan do 10. mjeseca? Koja to trudnoća traje deset (ili više) mjeseci? Ljudska sigurno ne... Možda misliš na slonove?Daj saberi se, baljezgaš...
| | |
| | #78 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,411
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vlada SDP- a izbacit će vjeronauk @ HSSP : valjanje ![]() nakon 10. tjedna abortus nije ni moguće izvesti medicinski a da se znatno ne ugrozi život majke i ZATO JE NELEGALAN NAKON 10. tjedna. i tako je svugdje u svijetu i u nizozemskoj ![]() jel ti to propagiraš kondome - cinkat ću te u tvojoj podružnici HSP - ekskomunicirat će te iz crkve i izbacit iz stranke ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: pobacaj, protiv |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 99 | 20-11-08 18:11 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 14:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 11:45 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 23:15 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 21:59 |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:04.