| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Poginuo Jorg Haider u Znanost forumu; http://www.vecernji.hr/newsroom/news...ADACEB245138.1 ovo mi taaaaako smrdi na likvidaciju... prije 3 tjedna haider pobjedio na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 1,158
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Poginuo Jorg Haider http://www.vecernji.hr/newsroom/news...ADACEB245138.1 ovo mi taaaaako smrdi na likvidaciju... prije 3 tjedna haider pobjedio na izborima u austriji i tako austriju skrenuo na ultradesni put sto nikako ne odgovara jednoj srednjeeuropskoj drzavi. jos pogotovo kada se uzme u obzir namjere haidera da raspise, tj. da predlozi raspisivanje, referenduma za izlaz austrije iz EU. i jos mnogo stvari... tko samnom dijeli misljenje o teoriji zavjere?
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Poginuo Jorg Haider Hajder nije pobjedio na zadnjim izborima već je njegova stranka osvojila respektabilnih 10 - 11 % glasova što je 3x više nego na prethodnim izborima. Postali su bitna politička snaga u državi. Sumnjam da se ovdje radi o ubojstvu, no saznat će se uskoro ima li istine u tome.
__________________ Morao sam promijeniti potpis. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-08-07 Godina: 26
Poruka: 26
![]() | Re: Poginuo Jorg Haider Jedan od rijetkih prijatelja Hrvata vani.Velika šteta.I meni je sumnjivo, moguće ''Simon Wiesenthal''
__________________ HŠK ZRINJSKI : Melher, Šunjić , Nikolić , Serdarušić , Selimović, Musa, Ivanković, Žižović, Đurić, Kordić, Aničić. 13. 09. 2008. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,411
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poginuo Jorg Haider ne virujen baš u teorije zavjere. to ostavljan fox mulderu ljudi ginu u prometnima svake sekunde zašto ne bi i jedan političar u austriji
__________________ Original, a first form from which varieties arise An authentic work of art as opposed to an imitation or reproduction Why should I try to sound like ya'll sound |
| | |
| | #6 (permalink) | ||
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
), ali da li je uopce moguce vozite bez vezanog pojasa? ako je bio vezan, u sto vjerujem da je, ozlijede su i vise nego ''zanimljive''no, ajmo reci da ja ''brijem'' na teorije zavjere... ali ovo cak nije teorija zavjere, vec cista likvidacija, tim vise sto mi je covjek iz austrije, koji osobno poznaje haidera i bio je s njim prije 2 dana na veceri, rekao da vrlo vjerojatno to je likvidacija. vrlo vazan cimbenik je i ono sto sam napisao u prvom postu... Citat:
Javno - Svijet - Haiderova krajnja desnica pobijedila u Austriji prijeizborna koalicija je odnijela pobjedu sa 30% i haider bi u toj vladi obavljao jednu vaznu funkciju, a to se nije smjelo dogodili... pa oni su njega maknuli 2000. jer je njegova stranka (tj. on) drzala mjesto premijera. zbog toga ih je EU i kaznila, a dolazak njega na tu poziciju (opet) nije se smjelo ponoviti.
__________________ aj rest maj kejs Zadnji Uredio anthlon : 11-10-08 u 23:44. | ||
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poginuo Jorg Haider ne znan al sve me to podsjeća na sve ove naše političar: kad god in se nešto dogodi onda şu in krivi politički suparnici. kada mate granić dogovara mito, onda mu to namištaju kada je čačić u sukobu interesa, onda mu to namištaju kada pogine neki desničarski političar, onda je ubijen od politički protivnika
__________________ Original, a first form from which varieties arise An authentic work of art as opposed to an imitation or reproduction Why should I try to sound like ya'll sound |
| | |
| | #8 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poginuo Jorg Haider Citat:
usporedjujes glupe izgovore korumpiranih hrvatskih politicara sa smrcu austrijskog politicara, u najmanju ruku sumnjivom smrcu (po meni), koji bi na vlasti okrenuo austriju u potpuno drugom smjeru i moguce djelomicno stvorio izolaciju austrije, sto politicki, sto gospodarski.
__________________ aj rest maj kejs | |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poginuo Jorg Haider molin te, koje to informacije koje imaš ukazuju na sumnjivu smrt? to da je umra u phaetonu. istina nije phaeton fićo, al ljudi umiru i u velikin autima. uostalon precjenjuješ ga. prije kad je bija u FPO, bili su na vlasti u austriji (koaliciji) i šta je to okrenija? a sad kad je u novoj stranci, osta bi u opoziciji jer će FPO bit u koaliciji a njegova stranka ne. uostalon dobija je 10%, pa nije dobija 50 ili 90%. ko da kažeš kako će đapić okrenut hrvatsku ![]()
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 748
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poginuo Jorg Haider Citat:
Es waren Juden, Juden haben ihn umgebracht, Sieg Heil. ![]()
__________________ A life? Cool? Where do I download one of those? | |
| | |
![]() |
| Tagovi: haider |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:02.

), ali da li je uopce moguce vozite bez vezanog pojasa? ako je bio vezan, u sto vjerujem da je, ozlijede su i vise nego ''zanimljive''
Es waren Juden, Juden haben ihn umgebracht, Sieg Heil.