| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Polančec u Znanost forumu; Da li ovaj čovjek stvarno misli to što govori ili ga hitno treba voditi psihijatru? To mu uopće nije prvi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Polančec Da li ovaj čovjek stvarno misli to što govori ili ga hitno treba voditi psihijatru? To mu uopće nije prvi biser i ne mogu smisliti emisije i članke u kojima on objašnjava što i kako se radi i što bi trebali biti rezultati tog "rada". A sada se uvlači biračima u guzicu izjavom da je privatizacija '90. bila gora od rata. A gdje je on tada bio? A danas? Neka mi netko napiše ako zna. Bit ću mu zahvalan. Jutarnji.hr
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned | Re: Polančec nek đubre HDZovsko kaže kakva je bila privatizacija 91,92,93 dok su Kutli i sličnoj gamadi djelili zdrave firme da ih unište i isisaju pare na strane račune ... svu tu gamad treba streljat zbog veleizdaje, a ne birat u Sabor, ne zavređuju ni da podove tamo čiste .... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Polančec Polančec je po meni izuzetno vrijedan igrač za Sanadera. Svaki put kad treba negdje govoriti o lošim potezima vlade , HDZ-a ili o neodrađenim poslovima Ivo pošalje njega. Evo pratite malo npr. Otvoreno. Kad god je neka škakljiva tema za Ivu gost je Polančec. A onda Polki namjesti takvu blesavu facu i daje takve nesuvisle odgovore da se drugi gosti dijelom sažale nad njim , a dijelom valjda pomisle da hendikepiranog ne treba dirati pa ga i ne napadaju. |
| | |
![]() |
| Tagovi: polancec |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:07.