Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Politički chat u Znanost forumu; O Bandiću i situciji u Metropoli neću puno jer situaciju ne poznajem izbliza (280km razdaljine). Samo ću reći da mi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-03-07, 12:09   #131 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 5,167
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon
Re: Politički chat

O Bandiću i situciji u Metropoli neću puno jer situaciju ne poznajem izbliza (280km razdaljine). Samo ću reći da mi se on kao osoba ne sviđa jer stvara kult ličnosti za sebe, a i onu situaciju sa policajcem mu ne mogu oprostiti i u pogrešnoj je partiji.Samo raspolaže s više "slobodnog" novca nego sam Sanader.
Napisati ću par riječi o Osijeku.
Nikad ni sanjao nisam da ću ikada braniti Đapića. Nikad nije bio moj politički favorit, ali je sad eto gradonačelnik Osijeka pa moram reći ponešto. Prije njega imali smo vječnog gradonačelnika biciklista koji je bio toliko sposoban da je istovremeno imao 5-6 radnih mijesta (gradonačelnik, saborski zastupnik, sveučilišni profesor, dopisnik više novina, upravni odbori …) i u svemu je naravno bio “izuzetno uspješan”. U početku karijere mi je bio simpatičan, naročito jer se suprotstavljao lokalnom šerifu tada županu Glavašu, no kasnije je i toga nestalo.
Đapić je koalirajući s Glavašem i koketirajući sa Sanaderom za Osijek izvukao više novaca nego Kramarić za 3 mandata. I vidi se to. Produžila se tramvajska pruga do Bosutskog naselja, uredili glavni gradski trgovi, glavne ulice, izgradila dvorana na Jugu 2, napravila dva nova kružna toka (ili tijeka), rješavaju se problemi industrijskih zona ...uglavnom dosta toga. Sigurno je moglo i više i sigurno je dio love završio gdje nije trebao. Ali radi se više nego ranijih godina. Nisam bio sretan kad je Đapić izabran za gradonačelnika ali nije se to pokazalo tako lošim izborom.Svaka promjena donosi nešto dobroga.
Mnogo je Slavonaca godinamau Saboru od njegova predsjednika koji svoj lokalpatriotizam pokazuje samo u lokalima do predsjednika HDSSB-a. Nakon desetak godina Glavaš se sjetio da je Osječanin, Slavonac (da li je?) pa udario u tu žicu pred izbore te došao u priliku ustoličiti svog župana Bubala, dogovoriti se s Đapićem, a u stvarnosti nastavio nelojalno svojim šerifovskim načinom favorizirati firme s kojima ima zakulisni dogovor ma odakle one bile.
Đapiću se od nestašluka bar do sada jedino pripisuju malverzacije oko magisterija što ne držim jako strašnim, ali se slažem da HSP ima boljih političara, političara koji ostavljaju bolji image.
Nikada nisam glasao za HSP i neznam još za koga ću ove godine, ali nekako osjećam da će oni dosta dobro proći jer je narod željan promjena (na bolje) i ako HSP dobije veći postotak neće to biti nikakav zaokret udesno (prošlo je to vrijeme) jer ni Osijek sa Đapićem nije ništa desniji nego sa Kramarićem.
Odgovori sa citatom
Star 26-03-07, 12:49   #132 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Talibandić je jednostavno pretjerao sasamovoljom, ljudi nemaju pojima kolke pare se troše bezveze, boli ga kurac za zakone, niko mu niš ne može ... jebeš ti takvu stranku koja nije u stanju rješit takav problem unutar sebe - a SDP nije u stanju.

To kaj je pokrenuo građevinu i ostalo, ne može biti razlog da se zaborave loše stvari .. i gotovo ... nisam jedini zagrepčan koji neće glasat za SDP samo zbog njega (ok, meni osobno i Račan ide na kurac, ali on nema ovakve repove ko bandinjo)
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-04-07, 17:35   #133 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,997
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

Sasvim se slažem sa tom idejom,jer oni koji vole politiku da ne idu na živce onima koji je ne vole lijepo si odu na politički chat...
mirin979 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-04-07, 02:44   #134 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-08-05
Godina: 21
Poruka: 1,428
Casey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Eto vraže, Srbi ipak nisu toliko ludi. Izgleda da oni ne inzistiraju na suočavanju sa ratom iz devedesetih,oni nažalost nemaju svoje Pusićke, Mesiće itd. Nema rata
Odgovori sa citatom
Star 12-04-07, 02:56   #135 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-04-07
Godina: 25
Poruka: 5
bobo007 se izdvaja iz mase

fuck that
Odgovori sa citatom
Star 12-04-07, 03:31   #136 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,868
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

To što su oni htjeli nije toliki problem (ali svaka guzica dođe na šekret, pa će tako i Srbija)- problem je u onima koji su joj to dozvolili... No, već se zna kakvi su, pa nas ne bi trebalo iznenaditi, čak ni dvostruki standardi koje primjenjuju.

Sad me zanima kako će ta cijela priča utjecati na odluku o nadležnosti međunarodnog suda pravde o našoj tužbi- nadam se da će naši znati iskoristiti ovo da se proglase nadležnima. A te arhive i nisu toliko potrebne za našu tužbu- mi smo ju puno kasnije podnijeli pa imamo (tako nas barem uvjeravaju) takve dokumente kao dokaze optužbe, bilo zarobljene ili kako li su već došli do njih*. Jebiga, još će cijela stvar biti voda na mlin otcijepljenju Kosova, jer je kao slučajno isplivala *nakon* presude u tužbi BiH...

* jedini problem, po meni, bi mogao bit genocid- to ćemo teže dokazati- imamo jednu 'kvaku' ali sumnjam da su naši dovoljno pametni/upućeni da ju iskoriste- riječ je o povelji UN-a (Stockholm, '54, ako se ne varam) koja "sustavno uništavanje kulturnih dobara nekog naroda ili vjere" proglašava kulturocidom, a to je posebni oblik genocida- a za to bi se valjda našlo dovoljno dokaza...

Kao što rekoh- svaka pujsa dođe na kolinje; a u drugoj sam temi rekao da ako i nas sjebu za našu tužbu, mi i BiHovci se moramo složiti i utjerati dug od Srbije ili milom ili silom (ovo potonje preko CEFTA-e; natjerati ih da se otvore našem kapitalu, pokupovati sve i provesti gospodarsku strategiju 'spaljene zemlje'- mi ćemo biti Turci, a umjesto Srba će martolozi biti Bosanci ).
Odgovori sa citatom
Star 22-04-07, 12:46   #137 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 339
gollum007 se izdvaja iz mase

Tko mi može molim pojasnit tko je Milanović kandidira se za preds. SDP i premijera, otkud je isplivao do sad nije bio medijski eksponiran dolazi na scenu ko kad je došo milošević poslije Yuge?
gollum007 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-04-07, 14:54   #138 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-08-05
Poruka: 1,428
Casey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Dobar je on.
Odgovori sa citatom
Star 22-04-07, 15:05   #139 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 2,508
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: gollum007 Pogledaj Poruke
Tko mi može molim pojasnit tko je Milanović kandidira se za preds. SDP i premijera, otkud je isplivao do sad nije bio medijski eksponiran dolazi na scenu ko kad je došo milošević poslije Yuge?
Milanović je sposobniji nego većina drugih političara a to da nije bio medijski eksponiran nije uopče istina.
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-04-07, 16:09   #140 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 339
gollum007 se izdvaja iz mase

Opet nema odgovora na pitanje tko je i odkud je čovjek vjerujem da ni šire pučanstvo baš o njemu nije puno informirano, pa nek je dobar nemam niš protiv čovjeka
gollum007 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: chat, politicki

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114