| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Politički chat u Znanost forumu; joj da .. Letica se isto okreće kak vjetar piri i di ga oće primit ... to mi je baš gadno ..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Politički chat Čačić...arogantni manager...legalno iskoristio politički položaj i dodatno se obogatio...svišalo se to nekome ili ne....nije mi simpatičan..ali da ima znanje, da zna stvoriti i namaknuti novac...zna....i ono što su napravili od Varaždina je nešto cemu treba stremiti svaki hrvatski grad u provinciji i učiti na primjeru.....napravili su Disneyland iz ničega na zdravim osnovama....a ostali makroregionalni centri...sramota i žali bože.....podmuklo ih politika izjeda sa svih strana za "dobrobit" građana.... ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mi smo zanimljiv mentalitet....neki lokalni politačar ili ekipa u gradu sredi ovo, sredi ono....za sto milijuna kuna...ali pri tome sebi zavrne 5........i nitko ih neće osuđivati...neka si uzeo....ali je nama sredio za sto.... ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Politički chat Citat:
Ali baš me zanima... koji je kur...ac (čitaj: zašto) velikim domoljubima taj ban Jelačić toliki pojam?Zašto je on simbol hrvatstva, državnosti i svih tih lipih stvari? Zbog čega? koje su to njegove zasluge za Hrvatsku? Ali baš njegove?
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
![]() |
| Tagovi: chat, politicki |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:03.

(čitaj: zašto) velikim domoljubima taj ban Jelačić toliki pojam?