to su osnovne karakteristike političara!![]()
Raspravljate o temi Politički chat u Politika forumu, dio Znanost foruma; joj da .. Letica se isto okreće kak vjetar piri i di ga oće primit ... to mi je baš ...
to su osnovne karakteristike političara!![]()
Kdo z diamanti strast kupuje?
Komu ljubezen ne diši?
Ni tako daleč stran kjer vrag stanuje.
Le poglej me v oči, vidiš tu zdaj živi!
Čačić...arogantni manager...legalno iskoristio politički položaj i dodatno se obogatio...svišalo se to nekome ili ne....nije mi simpatičan..ali da ima znanje, da zna stvoriti i namaknuti novac...zna....i ono što su napravili od Varaždina je nešto cemu treba stremiti svaki hrvatski grad u provinciji i učiti na primjeru.....napravili su Disneyland iz ničega na zdravim osnovama....a ostali makroregionalni centri...sramota i žali bože.....podmuklo ih politika izjeda sa svih strana za "dobrobit" građana....![]()
![]()
![]()
![]()
....žrtva sam bludnih misli....
pa čuj .. nek je arogantan, ak zna poso .. bolje nego arogantan, pa sjebe (*kašlj*Sanader*kašlj*)
mi smo zanimljiv mentalitet....neki lokalni politačar ili ekipa u gradu sredi ovo, sredi ono....za sto milijuna kuna...ali pri tome sebi zavrne 5........i nitko ih neće osuđivati...neka si uzeo....ali je nama sredio za sto....![]()
![]()
....žrtva sam bludnih misli....
Sad će me Kaštelanin poslat kvragu i reć da ja cilo vrime njega podjebavam... ali nije, nego da malo preusmjerin temu u povijesno-političke vode...
Ali baš me zanima... koji je kur...ac(čitaj: zašto) velikim domoljubima taj ban Jelačić toliki pojam?
Zašto je on simbol hrvatstva, državnosti i svih tih lipih stvari?
Zbog čega? koje su to njegove zasluge za Hrvatsku? Ali baš njegove?