Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Politički chat u Znanost forumu; joj da .. Letica se isto okreće kak vjetar piri i di ga oće primit ... to mi je baš gadno .....

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-03-07, 20:16   #11 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Re: Politički chat

joj da .. Letica se isto okreće kak vjetar piri i di ga oće primit ... to mi je baš gadno ..
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-03-07, 20:22   #12 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,047
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

to su osnovne karakteristike političara!
Rescue me with your smile.
little_devil je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-03-07, 20:23   #13 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan

Čačić...arogantni manager...legalno iskoristio politički položaj i dodatno se obogatio...svišalo se to nekome ili ne....nije mi simpatičan..ali da ima znanje, da zna stvoriti i namaknuti novac...zna....i ono što su napravili od Varaždina je nešto cemu treba stremiti svaki hrvatski grad u provinciji i učiti na primjeru.....napravili su Disneyland iz ničega na zdravim osnovama....a ostali makroregionalni centri...sramota i žali bože.....podmuklo ih politika izjeda sa svih strana za "dobrobit" građana....
Odgovori sa citatom
Star 01-03-07, 20:27   #14 (permalink)
Banned

silence

pa čuj .. nek je arogantan, ak zna poso .. bolje nego arogantan, pa sjebe (*kašlj*Sanader*kašlj*)
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-03-07, 20:32   #15 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,047
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
pa čuj .. nek je arogantan, ak zna poso .. (*kašlj*Sanader*kašlj*)
to ja uvijek kažem!
Rescue me with your smile.
little_devil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-03-07, 20:38   #16 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Politički chat

mi smo zanimljiv mentalitet....neki lokalni politačar ili ekipa u gradu sredi ovo, sredi ono....za sto milijuna kuna...ali pri tome sebi zavrne 5........i nitko ih neće osuđivati...neka si uzeo....ali je nama sredio za sto....
Odgovori sa citatom
Star 01-03-07, 20:42   #17 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-08-05
Godina: 21
Poruka: 1,428
Casey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
a Letica se javio (komentar nema veze s Čačićem).......sveučilišni profesor s toliko gluposti u pojedinim trenucima i frustracijama za nekom pozicijom....u maskaradi od bana na konju uživo do HSP-a......jadno..ali je uvijek pametan i elokventan....
Iznenadile su me puste titule isprid njegova imena u toj emisiji- sudeći po tim titulama, on je dobar ekonomski stručnjak. Inače, on sa svojim "wannabe" Jelačić potezima blati samo ime bana.
Odgovori sa citatom
Star 01-03-07, 20:44   #18 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: Casey Pogledaj Poruke
Iznenadile su me puste titule isprid njegova imena u toj emisiji- sudeći po tim titulama, on je dobar ekonomski stručnjak. Inače, on sa svojim "wannabe" Jelačić potezima blati samo ime bana.
joj, to mu nije trebalo .. to je bilo baš jeftino ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-03-07, 20:45   #19 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
mi smo zanimljiv mentalitet....neki lokalni politačar ili ekipa u gradu sredi ovo, sredi ono....za sto milijuna kuna...ali pri tome sebi zavrne 5........i nitko ih neće osuđivati...neka si uzeo....ali je nama sredio za sto....
svugdi uzimaju ... između onog koji ipak nekaj napravi za grad i državu i onog koji niš ne napravi .. mislim da je izbor očit ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-03-07, 20:57   #20 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Casey Pogledaj Poruke
Sad će me Kaštelanin poslat kvragu i reć da ja cilo vrime njega podjebavam... ali nije, nego da malo preusmjerin temu u povijesno-političke vode...

Ali baš me zanima... koji je kur...ac (čitaj: zašto) velikim domoljubima taj ban Jelačić toliki pojam?

Zašto je on simbol hrvatstva, državnosti i svih tih lipih stvari?

Zbog čega? koje su to njegove zasluge za Hrvatsku? Ali baš njegove?
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: chat, politicki

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114