| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Politički chat u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: silence znas ko izjednacuje krivicu? ovakvi ko ti, koji odbijaju sudenja onima koji su zlocine radili na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #271 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-05-07 Lokacija: druga generacija Hrvata u Australiji
Poruka: 107
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Politički chat Citat:
Gotovina je moj Heroj. Svaki Branitelj koji je od Srca branijo Hrvatsku je moj Heroj. Ja volim Hrvatsku. Volim nju tako. Neznam bolje nego dase drzim sa mojim Hrvatima Ukupno kad je pitanje napade izvana od itkoga. Grijesila sam u proslosti, jel nekad mije bilo tesko se isjasniti na netu, i net je puno toliko prevara da moja glava nije svatila sto sve covjek moze ismisliti. Ali nikad vise. To je jedina Obrana za Hrvatsku i Sve Hrvate. zelim vam ugodan dan, cujemo se kad se vratim.. cmok svima
__________________ Ako nesto 17 godina vec Neradi ..... Radite nesto sasvim drugacije ! | |
| | |
| | #272 (permalink) |
| Banned | Re: Politički chat Tude necemo, svoje ne damo? draga klokanice, tebi očito nije jasno da su nas (HRVATSKI NAROD) pokrali, varali i preveslali upravo oni koji su se najviše hvalili hrvatstvom ... najglasniji hrvati, sve ustasa do ustase ... uzeli su sve sta su mogli ... probaj to shvatiti ... pa se javi ... pricas kako nam je losa drzava ... ko ju je takvu napravio? Tudman i HDZ ... Susak i njegova lopovska banda .... povratnici iz emigracije su krali jednako veselo kao i najgore komunjare (Mudrinic, Susak, Milas i hrpa manje poznatih) .... |
| | |
| | #273 (permalink) | |
| Banned | Re: Politički chat Citat:
Ništa više, ništa manje ... obični ratni zločinac, isti kao i oni koji su pobili naše ranjenike na Ovčari .... | |
| | |
| | #274 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-05-07 Lokacija: druga generacija Hrvata u Australiji
Poruka: 107
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Politički chat Citat:
Pravite Ilustriju na korupciju i rascistite to. Ali ja se kladim da ce te nac jedan veliki ruski-beogradski vez sa sve time, upetljano sa nasim izdajicima.
__________________ Ako nesto 17 godina vec Neradi ..... Radite nesto sasvim drugacije ! | |
| | |
| | #276 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Politički chat Citat:
O majke ti mile... Ovo je strašno. Ovoliko zatucanosti i totalno krive percepcije odavno nisam vidio... Mislim da bi bilo dovoljno pročitat ovaj post u Saboru (pogotovo ovo boldano), i ukidanje prava glasa dijaspori bi jednoglasno bilo usvojeno. Ćerce moja - nemaš ti pojma o čemu pričaš. Toliko od mene ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #277 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,102
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Politički chat Citat:
Osim u jednoj stvari: kada bi pročitali ovaj post u Saboru ne bi bilo jednoglasno ukinuto pravo glasa dijaspori - već bi dobila pljesak i odobravanje za ovaj post | |
| | |
| | #278 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Politički chat Svaki Hrvat koji je za vrijeme rata ostao u Hrvatskoj je podjednako zaslužan za stvaranje Hrvatske države. Izdali su ju oni koji su pobjegli i nisu vjerovali u pobjedu. Svi mi koji smo za vrijeme rata pasli travu smo vjerovali i stvarali ovu državu. 1991 smo na izbore izašli s vjerom i željom da nešta promjenimo. Od kud sad nekom ekskluzivno pravo da sebi svojata državnost kao trofej. Koja je to stranka ili grupa Hrvata bila protiv hrvatske države? |
| | |
| | #279 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Politički chat Citat:
U tome i je najveći problem. Prije smo imali bar koga optužiti da nas vara, sad nas varaju i veslaju naši vlastiti "veliki Hrvati".
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #280 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 21
Poruka: 2,508
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Politički chat Citat:
Baš sa nekidan gledao emisiju Nedjeljom u dva kad je gostovao Jambo, i bio je jedan komentar koji je smiješan isto toliko koliko i žalostan, a glasi otprilike ovako: "Gospodine Jambo vi ste toliki domoljub da ste hrvatskoj vojsci prodavali voće i povrće po tri puta večoj cijeni." | |
| | |
![]() |
| Tagovi: chat, politicki |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:02.