Meni je teško priko ove teze prić.Tu ne mislim na Čačića nego općenito, jer ostala mi je u sjećanju jedna odlična poruka šta je Wamp napisala:
Smatram da je ovaj način razmišljanja poguban jer političari bez problema mogu povećavat granicu tolerancije. Koliko je Bandiću dozvoljeno krasti i bi li se to proporcionalno reguliralo napretkom Zagreba? A zašto mu se zakonska plaća ne bi regulirala napretkom Zagreba? Ista stvar i sa Čačićem- Silence,on se naša na funkciji kad se stvarala autocesta. Vjerojatno bi se ona napravila i da je Pero Čobanković bija ministar prometa u to doba.Pravi autor: napisala Wamp 30.8.2006.
PS: Damfisk, piši šta te volja. Pitanje ti je na mistu, ali meni je bitna simbolika, a ne realna osnova (iako je Jelačić bija "pro patria"). Svi narodi imaju svoje heroje koji dobivaju mitske vrline i zasluge. Dobro je to. A šta se tiče ovog "veliki domoljubi"- ja nisan veliki domoljub- ja san normalan!![]()

6Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovori sa citatom

Tu ne mislim na Čačića nego općenito, jer ostala mi je u sjećanju jedna odlična poruka šta je Wamp napisala:
Lik je profesionalni savjetnik- i bar je dovoljno pametan da samo ode kad vidi da ga ne fermaju- hebiga rađe bi da Predsjednik ima njega za savjetnika nego jebenog Budimira Lončara.