| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Politički chat u Znanost forumu; Ukinuo je kmetstvo,sazvao prve izbore za Hrvatski Sabor, uveo hrvatski kao službeni jezik zbog čega je najebao...!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ukinuo je kmetstvo,sazvao prve izbore za Hrvatski Sabor, uveo hrvatski kao službeni jezik zbog čega je najebao...!
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #22 (permalink) | ||
| prof. Foruma | Re: Politički chat Citat:
Tu ne mislim na Čačića nego općenito, jer ostala mi je u sjećanju jedna odlična poruka šta je Wamp napisala:Citat:
PS: Damfisk, piši šta te volja. Pitanje ti je na mistu, ali meni je bitna simbolika, a ne realna osnova (iako je Jelačić bija "pro patria"). Svi narodi imaju svoje heroje koji dobivaju mitske vrline i zasluge. Dobro je to. A šta se tiče ovog "veliki domoljubi"- ja nisan veliki domoljub- ja san normalan! ![]() | ||
| | |
| | #23 (permalink) |
| Banned | Re: Politički chat ok ... možda sam se krivo izrazio ... mislim da Bandić i Čačić nisu isto. ne znam ... možda nisam u pravu .. imam jako izraženo stajalište oko Bandića, pogotovo nakon onog sranja kad je pijan izazvo saobraćajku i na kraju je jadan policajac (a ja STVARNO ne volim murju) popušio otkaz jer je radio svoj poso ... s druge strane .. oko Čačića nema baš takvih sranja (ili ih ja ne znam) ... evo priznam da sam možda malo .. u krivu .. oko ovoga .... |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Politički chat Citat:
![]()
__________________ Feel it turning your heart into stone Feel it piercing your courageous soul You're beyond redemption And no one's gonna catch you when you fall | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Politički chat Damfisk- naš Sabor se obratio njihovom parlamentu oko nekih arhiva koje su pokrali. Njihov odgovor/odjeb je bio 'među nama može samo mač presuditi'. A Jelačiću Banu ne budi teško neg' uzjaše svog hata, postroji banske čete i ud'ri- i to i na Budim i na Peštu. Ugarci vidješe da nije sa Hrvatim' šale zbijati nego put pod noge i bjež' u Beč da će ih car zaštiti. Umah on i Madžarsku nacionalističku revoluciju iz '48 ugasi- jer njim' je namjera bila zatrti Hrvatsku državnost i podvrći vlast u Hrvarskim krajevim Ugarskom Parlamentu. No i to ne bijaše sve jer udr'i Jelačiću Bane na Beč da kukavne Ugarce traži te poleže svoje vojske oko bijelog Beča grada- a onda se i Austrijanci uplašiše... A mislim da dotični Banskim dekretom kmetsvo ukinu. Kaj vi brijete- ja sam se odvalio kad se pojavio kao Jelačić, i odmah na Sv. Geru. Lik je profesionalni savjetnik- i bar je dovoljno pametan da samo ode kad vidi da ga ne fermaju- hebiga rađe bi da Predsjednik ima njega za savjetnika nego jebenog Budimira Lončara.P.S. Popizdih od igranja online igrica. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #27 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Politički chat Nemam pojma.. Nekda kažem jedno, nekad drugo- bez ikakvog osobitog razloga.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,218
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Politički chat Citat:
kad se vratio doma, nagradiše ga titulom bana, Doduše, bez ikakvih stvarnih ovlasti, ali ipak - titula je titula a svi znamo koliko Hrvati vole titule ispred svoj imena... zatim on objavi odluku o ukidanju kmetstva koju je donio Sabor I na kraju, saborski zastupnici rekoše mu "Pazi, Jozo (skraćeno od Josip), oni Mađari na koje si ti zapucao, znaš.." A on će: "E? Što s njima?" A oni će "Pa oni su mislili pripojit Hrvatsku" a Jozo će u čudu: "Ma daj... Pojma nisam imao.. Meni moj general reče - Jozo daj sredi ono tamo u Pešti - pa ja sredio..." Moćan simbol taj "ustani-ban", nema šta.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #30 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Politički chat Eh, sad što si ti izbirljiv... Osobno više volim one malo starije, koji su se Turcima tukli, ali bilo je i puno gorih od tog Joze. ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: chat, politicki |
« Štef Mesić
|
HDZ zna »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:14.

Tu ne mislim na Čačića nego općenito, jer ostala mi je u sjećanju jedna odlična poruka šta je Wamp napisala:

Lik je profesionalni savjetnik- i bar je dovoljno pametan da samo ode kad vidi da ga ne fermaju- hebiga rađe bi da Predsjednik ima njega za savjetnika nego jebenog Budimira Lončara.