| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Politički chat u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: silence pitaš kakav je bio kad su otišli sa vlasti ili kakav je danas, nakon kaj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #323 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-05-07 Lokacija: druga generacija Hrvata u Australiji
Poruka: 107
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Politički chat bokcic Ljudi poslje jedan mijesec bez kompica i televizije.. u najLipsoj zemlji na svitu.. HR svaki dan na more, vrime nevjerovatno HOT HOT HOT trebala sam se vratiti i kako vidim Silence nema neku zescu odporbu dosla sam mu praviti Drustvo moze ![]()
__________________ Ako nesto 17 godina vec Neradi ..... Radite nesto sasvim drugacije ! |
| | |
| | #324 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-05-07 Lokacija: druga generacija Hrvata u Australiji
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Politički chat Citat:
![]()
__________________ Ako nesto 17 godina vec Neradi ..... Radite nesto sasvim drugacije ! | |
| | |
| | #325 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Politički chat Drago mi je da si se, vidim dobro raspoložena i vjerovatno preplanula, vratila u naše društvo. Desna strana malo visi bez tebe. Nadam se da si se dobro odmorila u Lijepoj našoj i ostavila nam dosta novaca. Lijep ti pozdrav!
__________________ Morao sam promijeniti potpis. |
| | |
| | #326 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Politički chat Citat:
Provedila sam se na najLipsi nacin, Dobri Ljudi u Hrvatskoj su daleko o kako lijeva medija bih prevrnula sliku.. Real Life slika je puno Ljubavi i puno prica oko stola o gastronomije i tracanje :-) i zivot Ostavila sam koliko sam mogla, da bih imala vise bih i to, ali da svaki od nas samo gledamo na jednog drugoga sa i lipe rici i podrzak bito psihicki ili materije ... nema, da nema razlog da Lijepa Nasa ce Napredovati Vec Cvati , Ruza Hrvatska za dobar zivot svim Gradjana, Rod i Prijatelja
__________________ Ako nesto 17 godina vec Neradi ..... Radite nesto sasvim drugacije ! | |
| | |
| | #328 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Politički chat e, evo nesto za Politicki Chat .. jel ste znali Giuliano je Pravas jao, ajme majko, vec Cujem....... Milijun Mandolina ![]() HSP orientiran, nisam znala
__________________ Ako nesto 17 godina vec Neradi ..... Radite nesto sasvim drugacije ! |
| | |
| | #329 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Politički chat A otkud ti ta informacija? I kakve veze to ima s bilo čim? Kao da pjevač ne može bit pravaš ili nešto treće... ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
![]() |
| Tagovi: chat, politicki |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:04.

moze