Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Politički chat u Znanost forumu; [Casey-jeva metoda ] Citat: Pravi autor: tonini stvorija je šta je tija 200 + 500.000 + 4.000.000 Ne, stvorija ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-10-07, 20:05   #341 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-08-05
Godina: 21
Poruka: 1,428
Casey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey
Tonini, da ne skrećemo sa teme o SDPu

[Casey-jeva metoda ]

Citat:
Pravi autor: tonini Pogledaj Poruke
stvorija je šta je tija 200 + 500.000 + 4.000.000
Ne, stvorija je ono šta smo mi željeli! Ranih devedesetih to je bila nezavisna i suverena Hrvatska, a u drugoj polovici devedesetih je stvorena nezavisna i suverena Hrvatska, ali samo imenom. I to smo željeli, jer da nam je stvaranje takve države smetalo, izašli bi na trgove, jednako ka šta se izlazilo i za 101-cu.
Citat:
1. 200
Nije politički korektno govorit da ima i srpskih bogatih obitelji. Ne vidim svrhe u ponavljaju poput mantre te magične brojke 200, ali ako ti pomaže, ti nastavi. To je fantomska brojka, ona ne postoji u stvarnosti, a kad bi postojala, bilo bi nama svima bolje. Imali bi 200 Todorića, a to bi direktno značilo najmanje 400 000 radnih mjesta. Ostalo su i tako nejač i starčad.
Jedina razlika između nas dvoje i Kutle je u tome šta mi nismo bili u prilici da omastimo brke, dok Kutle je. Ne smiješ za to kriviti Kutlu, krivi Boga, Alaha, Mišu Kovača, ali ne Kutlu.

Citat:
2. 500.000 - plačenih poslušnika, uvlakača i slične bagre, biračko tjelo HDZ-a
( svi zaposleni po rodjačkim vezama u javnim službama, sudovi, državna
administracija, elektroprivreda, vodovood, banke itd, svi uhljebljeni)
Evo, ako te tješi, znam za jednog moćnika koji ima nezavisnu listu i vlada na lokalnoj razini.

Citat:
3. 4.000.000 - stoka sitnog zuba, ošišana do gole kože spremna za trčaje iz
jednog u drugi kraj tora kako ovi laju i zavijaju. Bez velikih primanja.
Krpanje od prvog do prvog, zadužena do grla, karticama pritakanje one crkavice od plaće,
iz šupljeg u prazno, prebiranje po smeču traženjem raznog otpada, skupljajuči prazne plastične boce,
''ekološki osvještena'' idi itd itd itd. A počeli su i gledati u nebo da ih On spasi
ili izvuče iz jada u koji su upali svojom glupošću, vjerujuči Ocu domovine da ih
vodi u bolju budučnost, u blagostanje za sve, da če ono što su sticali 50 godina biti ravnomjerno
podiljeno, kako je vizionar govorija i obečava.
Govori mi sestra da je na dan otvorenja potrošačkog kompleksa Joker u njemu bilo toliko ljudi da se nije moglo disat. To su oni koji, dok čekaju u redu za T-HTove dionice, kukaju kako nemaju kune i đepu i kako je prije bilo bolje. Svete ti nedilje!
Tvrdnju da oni gledaju u nebo zazivajući Njega, lako demantira činjenica da se u trgovački centar Emmezeta (Kaštela) nedjeljom ne može naći slobodno mjesto u kafiću, a ni na parkiralištu na kojem je parkirano više stotina sasvim solidnih automobila.

Nego, evo jedan recept za one koji su uvjereni da u Hrvatskoj nema kruva, a dovoljno su mladi da mogu još zaradit. Predlažem da završe građevinski fakultet, 2-3 godine neka stječu iskustvo u ovim našim vukojebinama di se postavlja autocesta, ili neka dodaju cement Čačiću dok on, svojim žuljevitim rukama podiže stanove. Nakon tog iskustva, nek se prijave priko agencija za zapošljavanje i neka odu u UAE ili neku drugu naftom bogatu državu. Te države su danas jedno veliko gradilište, u građevini se može za par godina zaraditi (i uštedjeti) čak i milijun $.

[/Casey-jeva metoda]
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-10-07, 23:30   #342 (permalink)
o®iđiđi

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,415
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti
Re: Tonini, da ne skrećemo sa teme o SDPu

Citat:
Pravi autor: Casey Pogledaj Poruke
[Casey-jeva metoda ]

Ne, stvorija je ono šta smo mi željeli! Ranih devedesetih to je bila nezavisna i suverena Hrvatska, a u drugoj polovici devedesetih je stvorena nezavisna i suverena Hrvatska, ali samo imenom. I to smo željeli, jer da nam je stvaranje takve države smetalo, izašli bi na trgove, jednako ka šta se izlazilo i za 101-cu.
e, stari moj, da se barem malo češće izlazi na trgove i da se tako čuje glas naroda, pa ako treba i malo 'glasnije' kao nedavno u mađarskoj.. (ne mislim na nikakve revolucijem ustanke i hunte)

Citat:
Nije politički korektno govorit da ima i srpskih bogatih obitelji. Ne vidim svrhe u ponavljaju poput mantre te magične brojke 200, ali ako ti pomaže, ti nastavi. To je fantomska brojka, ona ne postoji u stvarnosti...
to jest fantomska brojka - fantomska ideja; nepravedna, kvazielitistička, oligarhijska ideja. znaš dobro čija.

Citat:
...a kad bi postojala, bilo bi nama svima bolje. Imali bi 200 Todorića, a to bi direktno značilo najmanje 400 000 radnih mjesta. Ostalo su i tako nejač i starčad.
ili 200 zagoreca? koliko je on radnih mjesta otvorio?

Citat:
Jedina razlika između nas dvoje i Kutle je u tome šta mi nismo bili u prilici da omastimo brke, dok Kutle je. Ne smiješ za to kriviti Kutlu, krivi Boga, Alaha, Mišu Kovača, ali ne Kutlu.
prije svega bi ga trebao kriviti kazneni zakon i sudstvo kao i svakoga tko dođe u i iskoristi priliku.

Citat:
Govori mi sestra da je na dan otvorenja potrošačkog kompleksa Joker u njemu bilo toliko ljudi da se nije moglo disat. To su oni koji, dok čekaju u redu za T-HTove dionice, kukaju kako nemaju kune i đepu i kako je prije bilo bolje. Svete ti nedilje!
Tvrdnju da oni gledaju u nebo zazivajući Njega, lako demantira činjenica da se u trgovački centar Emmezeta (Kaštela) nedjeljom ne može naći slobodno mjesto u kafiću, a ni na parkiralištu na kojem je parkirano više stotina sasvim solidnih automobila.
možda i nemaju kunu u džepu, ali kredit koji im sjeda na plaću možda već da.. uglavnom.

Citat:
Nego, evo jedan recept za one koji su uvjereni da u Hrvatskoj nema kruva, a dovoljno su mladi da mogu još zaradit. Predlažem da završe građevinski fakultet, 2-3 godine neka stječu iskustvo u ovim našim vukojebinama di se postavlja autocesta, ili neka dodaju cement Čačiću dok on, svojim žuljevitim rukama podiže stanove. Nakon tog iskustva, nek se prijave priko agencija za zapošljavanje i neka odu u UAE ili neku drugu naftom bogatu državu. Te države su danas jedno veliko gradilište, u građevini se može za par godina zaraditi (i uštedjeti) čak i milijun $.

[/Casey-jeva metoda]
možeš graditi bandićeva i čačićeva potemkinova sela ali moraš jednom od njih biti rođo, a drugom povlašteni partner.
Star 14-10-07, 23:38   #343 (permalink)
prof. Foruma

Casey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
e, stari moj, da se barem malo češće izlazi na trgove i da se tako čuje glas naroda, pa ako treba i malo 'glasnije' kao nedavno u mađarskoj.. (ne mislim na nikakve revolucijem ustanke i hunte)
Danas bi ljude na ulice mogla izmamit jedino cijena ht-dionice ispod 300kn. Bilo kakva druga tragedija(moralna, materijalna, ljudska) potiče prosječnog Hrvata (sitnozubog papkara) da kupi svijeću (u Mercatora, na sniženju) i stavi je na prozor. Ako mi nakon haške presude trojci nismo doveli Sanadera na trg i izvršili kolektivnu oralnu redaljku na njemu, onda više, kao narod, nikad nećemo reagirat.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-10-07, 23:52   #344 (permalink)
o®iđiđi

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,415
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Casey Pogledaj Poruke
Danas bi ljude na ulice mogla izmamit jedino cijena ht-dionice ispod 300kn. Bilo kakva druga tragedija(moralna, materijalna, ljudska) potiče prosječnog Hrvata (sitnozubog papkara) da kupi svijeću (u Mercatora, na sniženju) i stavi je na prozor. Ako mi nakon haške presude trojci nismo doveli Sanadera na trg i izvršili kolektivnu oralnu redaljku na njemu, onda više, kao narod, nikad nećemo reagirat.
mene će utješiti ako popuši redaljku 25. studenog.
Star 15-10-07, 01:20   #345 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
mene će utješiti ako popuši redaljku 25. studenog.
I meni, ali samo ako ga zamijeni neki bar malo bolji.
Odgovori sa citatom
Star 15-10-07, 09:13   #346 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 26-02-07
Godina: 57
Poruka: 1,109
tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat
Re: Politički chat

Casey meni nije ni bila namjera skretati temu o SDP-u već sam samo tija odgovoriti na ono tvoje ''vizionar'', pa može, ako onaj post tamo ne stoji, a mislin da stoji, glavni meštar pribaciti ovdje na politički chat.

Ali da ti odgovorim ima, ima ''200'' prebogatih, a ima i Srba među tih ''200'' i sigurno nebi ''omastija brk'' da san moga, a moga san, a to nebi bija ja, čak san se suprostavija, bilo je i po novinama davne '97 god.

U bišoj Yu bija sam od '75 ''privatnik'' kako se onda govorilo, i tad u toj državi bija san neprijatelj, jer san bija ''privatnik''.
Da ti ne duljim kad sam se suprostavija ''strukturama'' onda sam dobija po sebi,
ja i moja obitelj, doslovno su mi pririzali žilu kucavicu, i do danas vodim rat ''moj'' protiv ''struktura'' samo zato što nisam tija ''omastiti brk''.
Odgovori sa citatom
Star 05-11-07, 13:11   #347 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,806
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

ja totalno nisam upućena u našu politiku! i pojma nemam za koga bi glasala! upravo zbog toga do sad još nikad nisam ni išla glasati!šta nije to sve isto! koga god izaberemo,nakraju opet neće valjati! priznajem,nemam pojma o politici,ali dovoljno je da znam da svi seru!
Odgovori sa citatom
Star 05-11-07, 13:17   #348 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 5,167
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Citat:
Pravi autor: deedee00 Pogledaj Poruke
ja totalno nisam upućena u našu politiku! i pojma nemam za koga bi glasala! upravo zbog toga do sad još nikad nisam ni išla glasati!šta nije to sve isto! koga god izaberemo,nakraju opet neće valjati! priznajem,nemam pojma o politici,ali dovoljno je da znam da svi seru!
Izaberi jedan broj - sigurno ćeš pogriješiti!
Odgovori sa citatom
Star 05-11-07, 13:20   #349 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,806
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Izaberi jedan broj - sigurno ćeš pogriješiti!
eto!!! znači biram između velikog sranja i većeg sranja!
Odgovori sa citatom
Star 05-11-07, 13:24   #350 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 5,167
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Citat:
Pravi autor: deedee00 Pogledaj Poruke
eto!!! znači biram između velikog sranja i većeg sranja!
... i nadaš se da si napravila nešto dobro.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: chat, politicki

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:07.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114