| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Politički chat u Znanost forumu; [Casey-jeva metoda ] Citat: Pravi autor: tonini stvorija je šta je tija 200 + 500.000 + 4.000.000 Ne, stvorija ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #341 (permalink) | |||
| prof. Foruma | Tonini, da ne skrećemo sa teme o SDPu [Casey-jeva metoda ]Ne, stvorija je ono šta smo mi željeli! Ranih devedesetih to je bila nezavisna i suverena Hrvatska, a u drugoj polovici devedesetih je stvorena nezavisna i suverena Hrvatska, ali samo imenom. I to smo željeli, jer da nam je stvaranje takve države smetalo, izašli bi na trgove, jednako ka šta se izlazilo i za 101-cu. Citat:
Jedina razlika između nas dvoje i Kutle je u tome šta mi nismo bili u prilici da omastimo brke, dok Kutle je. Ne smiješ za to kriviti Kutlu, krivi Boga, Alaha, Mišu Kovača, ali ne Kutlu. Citat:
Citat:
Tvrdnju da oni gledaju u nebo zazivajući Njega, lako demantira činjenica da se u trgovački centar Emmezeta (Kaštela) nedjeljom ne može naći slobodno mjesto u kafiću, a ni na parkiralištu na kojem je parkirano više stotina sasvim solidnih automobila. Nego, evo jedan recept za one koji su uvjereni da u Hrvatskoj nema kruva, a dovoljno su mladi da mogu još zaradit. Predlažem da završe građevinski fakultet, 2-3 godine neka stječu iskustvo u ovim našim vukojebinama di se postavlja autocesta, ili neka dodaju cement Čačiću dok on, svojim žuljevitim rukama podiže stanove. Nakon tog iskustva, nek se prijave priko agencija za zapošljavanje i neka odu u UAE ili neku drugu naftom bogatu državu. Te države su danas jedno veliko gradilište, u građevini se može za par godina zaraditi (i uštedjeti) čak i milijun $. [/Casey-jeva metoda] | |||
| | |
| | #342 (permalink) | ||||||
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,415
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tonini, da ne skrećemo sa teme o SDPu Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
__________________ | ||||||
| | |
| | #343 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Tonini, da ne skrećemo sa teme o SDPu Danas bi ljude na ulice mogla izmamit jedino cijena ht-dionice ispod 300kn. Bilo kakva druga tragedija(moralna, materijalna, ljudska) potiče prosječnog Hrvata (sitnozubog papkara) da kupi svijeću (u Mercatora, na sniženju) i stavi je na prozor. Ako mi nakon haške presude trojci nismo doveli Sanadera na trg i izvršili kolektivnu oralnu redaljku na njemu, onda više, kao narod, nikad nećemo reagirat. |
| | |
| | #344 (permalink) | |
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,415
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tonini, da ne skrećemo sa teme o SDPu Citat:
![]()
__________________ | |
| | |
| | #346 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 26-02-07 Godina: 57
Poruka: 1,109
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Politički chat Casey meni nije ni bila namjera skretati temu o SDP-u već sam samo tija odgovoriti na ono tvoje ''vizionar'', pa može, ako onaj post tamo ne stoji, a mislin da stoji, glavni meštar pribaciti ovdje na politički chat. Ali da ti odgovorim ima, ima ''200'' prebogatih, a ima i Srba među tih ''200'' i sigurno nebi ''omastija brk'' da san moga, a moga san, a to nebi bija ja, čak san se suprostavija, bilo je i po novinama davne '97 god. U bišoj Yu bija sam od '75 ''privatnik'' kako se onda govorilo, i tad u toj državi bija san neprijatelj, jer san bija ''privatnik''. Da ti ne duljim kad sam se suprostavija ''strukturama'' onda sam dobija po sebi, ja i moja obitelj, doslovno su mi pririzali žilu kucavicu, i do danas vodim rat ''moj'' protiv ''struktura'' samo zato što nisam tija ''omastiti brk''.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #347 (permalink) |
| Celebrity | Re: Politički chat ja totalno nisam upućena u našu politiku! i pojma nemam za koga bi glasala! upravo zbog toga do sad još nikad nisam ni išla glasati!šta nije to sve isto! koga god izaberemo,nakraju opet neće valjati! priznajem,nemam pojma o politici,ali dovoljno je da znam da svi seru!
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: chat, politicki |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:07.

]