Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Politički chat u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: mr_007 Kako će SDP riješiti problem korupcije?! Tako što će korumpiranima dati imunitet, kao na primjer ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-04-08, 00:27   #371 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-03-08
Godina: 23
Poruka: 441
Birtija se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Birtija
Re: SDP

Citat:
Pravi autor: mr_007 Pogledaj Poruke
Kako će SDP riješiti problem korupcije?!
Tako što će korumpiranima dati imunitet, kao na primjer 2. na listi u V. izbornoj jedinici: Download ZDRAVKO RONKO.zip
A kako će ga HDZ riješiti?
Novi predsjednik stranke ADZ-a u Đakovu je posjedovao piceriju, a danas posjeduje pola grada! Hoće li se on držati onog članka 6. iz Ustava RH "Stranke moraju javno polagati račun o porijeklu svojih sredstava i imovine."? Hoće li u popisu svoje imovine spomenuti i restoran "Gradski Podrum" na korzu koji je "javna tajna", tj. nitko ne smije znati da je to njegovo, ali cijeli grad zapravo zna? I na kraju, zašto ADZ nema nikakve šanse dobiti izbore u Đakovu?
Baš se pitam! Oni koji su iz Đakova ovdje, također će se zapitati!
Birtija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 16:21   #372 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 21
Poruka: 1,386
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey
Re: Politički chat

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
Evo jedan zanimljiv grafikon na koji sam naletio na netu.
Dobra slika, ako je potpuno točna. Izgleda da ova pita objašnjava kako postati najmoćnija sila na svijetu.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 23:14   #373 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Casey Pogledaj Poruke
Dobra slika, ako je potpuno točna. Izgleda da ova pita objašnjava kako postati najmoćnija sila na svijetu.
Objašnjava i veliki broj beskučnika u Americi!
Birtija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-05-08, 22:08   #374 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-03-08
Poruka: 1,110
Inšpektor se izdvaja iz maseInšpektor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Inšpektor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Inšpektor

Ste čuli predlog bizarnog zakona?
Da djeca do 7-8 godina neće smjeti bicikl voziti...
OMG
Odgovori sa citatom
Star 31-05-08, 00:58   #375 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,424
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: Inšpektor Pogledaj Poruke
OMG
A što je tu bizarno?
Od kad sam položio vozački (prije 30-ak) godina, općenito imam fobije od male, pa i velike djece na biciklima.
Do sad su mi 4 puta podletali pod auto.
Ni jednog nisam baš zgazio osim petog, ali taj se zabio u mene dok sam stajao.
Za mene je roditelj koji malo djete pusti na bicikliću na cestu mentalno sumljiv.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-05-08, 05:14   #376 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Inšpektor Pogledaj Poruke
OMG
Ne samo da bi do 7-8 god. ne bi smjeli voziti bicikli, već bi trebalo ozaakoniti da ne smiju izlaziti bez nazočnosti roditelja bez vodilice. Probaj biti konobar s punom tacnom, a djeca ti trče baš pod noge, a da ne govorim o tome što pretrčavaju ulicu i onda ti kad ga zatepeš odleži u zatvoru radi budale. Ljudi nisu shvatili pojam demokracije. Nije demokracija neodgovornost roditelja i da možeš raditi što ti se prohtije. Pogledajte ovo: Slavonski Dom, 30.svibnja 2008.
"S nadvožnjaka kamenovali kamione na autocesti
Đakovo - Dječja nepromišljenost i pogrešno shvaćanje zabave mogli su završiti tragično kada su dječaci u dobi od 9, 10 i 12 godina u ponedjeljak navečer 26.svibnja s nadvožnjaka kod benzinske crpke Petrol-Ivandvor na autocestu bacali kamenje i gađali nadolazeća vozila. S 2 kamena razbili su vjetrobransko staklo na teretnom automobilu riječkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 36-godišnjak iz Rijeke, a materijalna šteta iznosi oko 10.000 kn. Srećom, vozač je uspio ostati priseban na cesti, pa je sve prošlo bez težih posljedica i ozlijeđenih osoba." - Eto vam roditelji, a da bude još veći štos, klinci su iz Selaca Đakovačkih koji su poznati po mladim vandalistima i mafijama u starijoj dobi.
Birtija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-05-08, 09:17   #377 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-03-08
Poruka: 1,110
Inšpektor se izdvaja iz maseInšpektor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Inšpektor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Inšpektor

Pa ko če meni zabraniti da se vozim na biciklu ispod 7-8 godina?
Propovjedaju da se djeca trebaju baviti sportom, rolanje, bicikl...
I sada kad mu to zabrane, steči če naviku vožnje s tatom/mamov u autu, a stećene se navike teško ih se rješiti.
Ja sam za edukaciju i obaveznu kacigu, i da su onda kazne"masne"!
Odgovori sa citatom
Star 21-07-08, 21:47   #378 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Poruka: 4,932
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Noćas pojeftinjuje gorivo!!!!!!!!!!!
Odgovori sa citatom
Star 19-08-08, 05:05   #379 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-02-07
Godina: 57
Poruka: 897
tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Noćas pojeftinjuje gorivo!!!!!!!!!!!
Koliko do 50 lipa maximalno, plavi dizel za poljoprivrednike i ribare ostaje isto.
Odgovori sa citatom
Star 19-08-08, 05:33   #380 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Poruka: 4,932
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Ne znam sad koliko ide dolje, a ovo sam napisao prije mjesec dana kada su skinuli cijene nekoliko lipica.

Sad navodno benzini idu dolje 1,2%, a eurodizel nekih 5%.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: chat, politicki

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:25.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114