| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Politički chat u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: mr_007 Kako će SDP riješiti problem korupcije?! Tako što će korumpiranima dati imunitet, kao na primjer ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #371 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: SDP Citat:
Novi predsjednik stranke ADZ-a u Đakovu je posjedovao piceriju, a danas posjeduje pola grada! Hoće li se on držati onog članka 6. iz Ustava RH "Stranke moraju javno polagati račun o porijeklu svojih sredstava i imovine."? Hoće li u popisu svoje imovine spomenuti i restoran "Gradski Podrum" na korzu koji je "javna tajna", tj. nitko ne smije znati da je to njegovo, ali cijeli grad zapravo zna? I na kraju, zašto ADZ nema nikakve šanse dobiti izbore u Đakovu? Baš se pitam! Oni koji su iz Đakova ovdje, također će se zapitati! | |
| | |
| | #375 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Politički chat Citat:
Od kad sam položio vozački (prije 30-ak) godina, općenito imam fobije od male, pa i velike djece na biciklima. Do sad su mi 4 puta podletali pod auto. Ni jednog nisam baš zgazio osim petog, ali taj se zabio u mene dok sam stajao. Za mene je roditelj koji malo djete pusti na bicikliću na cestu mentalno sumljiv.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #376 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Politički chat Citat:
"S nadvožnjaka kamenovali kamione na autocesti Đakovo - Dječja nepromišljenost i pogrešno shvaćanje zabave mogli su završiti tragično kada su dječaci u dobi od 9, 10 i 12 godina u ponedjeljak navečer 26.svibnja s nadvožnjaka kod benzinske crpke Petrol-Ivandvor na autocestu bacali kamenje i gađali nadolazeća vozila. S 2 kamena razbili su vjetrobransko staklo na teretnom automobilu riječkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 36-godišnjak iz Rijeke, a materijalna šteta iznosi oko 10.000 kn. Srećom, vozač je uspio ostati priseban na cesti, pa je sve prošlo bez težih posljedica i ozlijeđenih osoba." - Eto vam roditelji, a da bude još veći štos, klinci su iz Selaca Đakovačkih koji su poznati po mladim vandalistima i mafijama u starijoj dobi. | |
| | |
| | #377 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Politički chat Pa ko če meni zabraniti da se vozim na biciklu ispod 7-8 godina? Propovjedaju da se djeca trebaju baviti sportom, rolanje, bicikl... I sada kad mu to zabrane, steči če naviku vožnje s tatom/mamov u autu, a stećene se navike teško ih se rješiti. Ja sam za edukaciju i obaveznu kacigu, i da su onda kazne"masne"! |
| | |
| | #380 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Politički chat Ne znam sad koliko ide dolje, a ovo sam napisao prije mjesec dana kada su skinuli cijene nekoliko lipica. Sad navodno benzini idu dolje 1,2%, a eurodizel nekih 5%.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Tagovi: chat, politicki |
« Slovenija
|
hahao i ivo banac »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:25.

Baš se pitam! Oni koji su iz Đakova ovdje, također će se zapitati!