| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Politički chat u Znanost forumu; Tu se slažemo.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Politički chat Čekaj, jel pričamo o tome ko je i šta je zaista bija "ustani-ban" ili pak predlažemo bolja kadrovska rješenja za formacijsko misto "vodeći nacionalni simbol" - podkategorija vojskovođa? Inače, alergičan san na uzdizanje pojedinaca na razinu "simbola"... čim se neko (samo)proglasi simbolon, ja odma dobijan osip.... Imaju Srbi pun kurac nacionalnih simbola, a svaki in može bit predmet sprdnje i glavna tema čitave enciklopedije viceva...
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,768
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Politički chat O'š Nikolu Zrinskog, koji je mlatio Turke (spalio poznati most kod Darde), počesto i o vlastitom trošku- zbog čega je uživao ogroman ugled u Europi (mislim da su ga zvali novim Leonidom), Luj XIV ga je proglasio sebi ravnim i obilno darivao, bio izuzetan intelektualac koji je govorio bar pola tuceta stranih jezika. A usto je i pokazao vojničke vještine diljem Europe u Tridesetogodišnjem ratu. A mislim da bi se štogod lijepo dalo reći i npr. o biskupu Petru Berislaviću...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #35 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Politički chat Damfisk, samo im nemoj spominjati Sibinjanin Janka (odn. Janoša Hunyadija- ugarskog plemića)... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #36 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Politički chat he he he he he he he... Sad bi ti rekli Srbi - Nikola Zrinski je Mađar (Miklos Zrinyi) a Petar Berislavić je Srbin katolik naravno, ni slučajno se ne slažen sa takvin njihovin kretenoidnin bedastoćama, nego samo oću pokazat koliko je glupo uzdizat ljude na pijedestal nacionalnog simbola
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #37 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Politički chat E sad si ga pretjerao sa Zrinskim- zar je Beč naš ako imamo svoje ime za njega? A te bedastoće se lako riješe- daš Mađarima neka čitaju pisma Zrinskih (pisana su kurzivnom glagoljicom), pa ćeš vidjet' što je Magyar. ![]() A njima su svi Srbi- od Boškovića nadalje, a vojvoda im tvrdi da smo svi mi zapadni Srbi. Srbija do Tokija!!! ![]()
| | |
| | #39 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Politički chat jebi ga, nisan pretjera ja nego Srbi - ja samo prenosin njihove nebuloze Inače, mađarska vojna akademija nosi ime Miklos Zrinyi... tako da... i Mađari su pokupili neke srpske manire, zar ne? Ponavljan - bedastoća do bedastoće... ali to samo dokazuje da svaki "nacionalni simbol" koji spomeneš gubi svoj smisao u nečijoj interpretaciji A zašto je to potrebno, molin te? Zašto? Čemu?
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. Zadnji Uredio damfisk : 01-03-07 u 22:37. |
| | |
| | #40 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Politički chat A tako ti je to damfisk- da ljude pitaš kada je Hrvatska međunarodno priznata, koliko bi bilo točnih odgovora? Svi bi rekli od 925 (kao Tomislav naš prvi kralj, pa valjda od onda)...
| | |
![]() |
| Tagovi: chat, politicki |
« Slovenija
|
hahao i ivo banac »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:09.