| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Politički chat u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: damfisk A zašto je to potrebno, molin te? Zašto? Čemu? Narod se triba homogenizirat. Mora ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Politički chat aha... To se ti vodiš istom logikom ka i stado ovaca koje triba jednog predvodnika sa klepkom oko vrata... pa sve ovce idu za onim (onom) kojoj klepeće oko vrata E pa vidiš, ja odbijan bit ovca... i ne slažen se sa "homogenizacijion" (čitaj: PO-OVČIVANJEM) naroda... BTW - to me neodoljivo podsjeća na onu Ein Volk Reich Ein Fuehrer... a to mi se gadi Jebeš narod koji triba ovcu (ili ovna) predvodnika... iden leć Prihlađen san i spava mi se. Laku noć ekipa, čujemo se ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #43 (permalink) | |||
| prof. Foruma | Re: Politički chat Citat:
Citat:
Citat:
| |||
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,776
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Politički chat Citat:
![]()
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde | |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Politički chat Ma sve vas ja i razumijem i podržavam, ali vi svi zaboravljate jednu temeljnu činjenicu: Demokracija je vladavina mediokritetske većine nad intelektualnom manjinom. Pa u demokraciji svi imaju jednako pravo glasa, a većina je mediokritetska. Intelektualaca u Hrvatskoj ima samo 10%. Moji polupismeni susjedi još uvjek glasju za Tuđmana?
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,776
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Politički chat A kakve veze ima intelektualnost i glasanje? Pogledaj onu 'Emisija opće prakse'- imaš tri intelektualca koji se ne mogu oko politike ništa više složiti nego mi ovdje, samo se ljepše razgovaraju. Što ti misliš da ljudi ne bi znali izabrati, samo da imaju koga? Sanader, Račan, Čačić i ini- sve ti je to ista bagra, samo se malo drugačije zapakiraju.
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Tagovi: chat, politicki |
« Slovenija
|
hahao i ivo banac »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:01.

pusa